Gal kas bandėte papuošti dekupažu batus? Gal visai pavyktų, na kad ir panašiai kaip čia
Papildyta:
arba va taip
cikcak, vat shita tavo dezhute man ir verta pirmosios vietos Artmanijos konkurse
nesuprantu, kodel zmones nebalsuoja...nervina...
QUOTE(mijaka @ 2007 09 04, 12:56)
cikcak, o kaip nuplauni antrą sluoksnį ? po dušo srove palaikai ar skudurėliu kokiu
linada, šiaip man retai prireikia skiest akrilinius dažus, o jei reikia skiedžiu vandeniu, nors žinau, kad akrilinius reikia skiest spec. priemonėm
Nuplaunu po kranu labai atsargiai pirštais ar kokiu labai minkštu skudurėliu, smarkiai netrinant. Bet dariau aš tik šią dėžutę - ji plastmasinė, vazonus keramikinius ir plytelę, irgi keramika, tai ir plauti nebuvo sunku, o štai su medinėm dėžutėm tai nežinau , joms gal geriau kokią lengvesnę priemonę naudoti, kad nereikėtų sau galvos sukti.
Dėl dažų aš kaip ir Pavonija, sėkmingai skiedžiu tuos akrilinius ir nieko. Tik akrilą per daug jau atskiedus tai ne tas sodrumas belieka. . Beje spec priemonės mane tik domintų dėl efekto, pavyzdžiui skiedžiant akrilą su kažkokiu spec. skiedikliu galima išgauti akvarelės efektą, vandeniu taip nepadarysi + akrilas stingsta tada lėčiau gali spėti ką nors gero padaryti . Vis ruošuos į mūsų Vilniaus meno mūzą nueiti su labai protinga veido išraiška, kad ten neliktų pardavėjoms abejonių ko man reikia. O gal jau ten aptarnavimas bus pagerėjęs. Jogailos gatvėje, tai super pardavėjai(gal savininkai patys prekiauja ?), bet pasiūla mažesnė
Pavonija, dar kartą paveikslas
QUOTE(pavonija @ 2007 09 04, 14:18)
( jiems tik kad pirktum iš jų priemones )
man irgi taip atrodo...nes visada sėkmingai ir su vandeniu dirbau, bet tada pardavėja tokiu rimtu veidu pasakė " AKRILAS VANDENIU NESKIEDŽIAMAS"...
QUOTE(uups @ 2007 09 04, 14:49)
ugu
cikcak, vat shita tavo dezhute man ir verta pirmosios vietos Artmanijos konkurse
Ai tiek to, labai smagu kad jums čia patinka, pagiriat, jau linksmiau
Juruže, aš (tiksliau mano dukra, ma vadovaujant) darėme batukus, bet tai daugiau suvenyriniai, kaip jie nešiotūsi net nežinau. Surasiu nuotraukas įkelsiu
cikcak, as irgi uz tavo dezute prabalsavau man ji labai grazute tokia...su romantiskom melsvom gelytem
Su tuo balsavimu Artmanijos konkurse, tai nesuprantu, kaip ta plastmasinė "muilinė' taip užtikrintai lyderiauja reik paskutinę dieną subalsuoti už saviškes
Ir dar apie skiedimą akrilo, esu įsigijus tą priemonę kuri iš akrilo akvarelę daro, brangokai gaunas, reik 50 ant 50 skiesti, o buteliukas skysčio mažas, bet tikrai kaip akvarelė lieja, tik tokiu atveju geriau ją ir piešti. O gal kas bandėt iš Meno mūzos Arabišką gumą pirkti, ji skirta akvarelę sutirštinti, bet kai kas sendinimui naudoja, gal bus rekomendacijų?
Ir dar apie skiedimą akrilo, esu įsigijus tą priemonę kuri iš akrilo akvarelę daro, brangokai gaunas, reik 50 ant 50 skiesti, o buteliukas skysčio mažas, bet tikrai kaip akvarelė lieja, tik tokiu atveju geriau ją ir piešti. O gal kas bandėt iš Meno mūzos Arabišką gumą pirkti, ji skirta akvarelę sutirštinti, bet kai kas sendinimui naudoja, gal bus rekomendacijų?
O aš tai ten irgi nieko nesuprantu, nes prabalsavau ir už Juste22 ir už pavoniją , diniuks,(ir dar kažkuri labai matyta, gal ten barbės9darbės) ir kas įdomiausia tai leido balsuoti už visas kurias norėjau ,gal ir gerai, nes negaliu ir išsirinkti kuri man labiausiai patinka, visos tokios skirtingos (na ką aš galiu padaryti man tai visos šitos moteriškės simpatiškos )
Aha, pavonija mane tas gumiarabikas irgi buvo sudominęs, bet kai dabar jau galima gauti tiek visokių priemonių tai gal jau ir neprasidėsiu (O KIEK JIS TEN KAINUOJA, JEI NEBRANGUS TAI GAL DAR GALIMA BŪTŲ PAEKSPERIMENTUOTI, oi kam aš čia tą caps lock insijungiau ). O vat to skiediklio tai gal vistiek norėčiau mat mėgstu ant dėžučių papaišyti ir kartais norisi akvarelinio efekto.
Aha, pavonija mane tas gumiarabikas irgi buvo sudominęs, bet kai dabar jau galima gauti tiek visokių priemonių tai gal jau ir neprasidėsiu (O KIEK JIS TEN KAINUOJA, JEI NEBRANGUS TAI GAL DAR GALIMA BŪTŲ PAEKSPERIMENTUOTI, oi kam aš čia tą caps lock insijungiau ). O vat to skiediklio tai gal vistiek norėčiau mat mėgstu ant dėžučių papaišyti ir kartais norisi akvarelinio efekto.
norėjau paklaust dėl servetelių naudojimo dekupažui, ar jus visada tik iškerpat kažkokį konkretų motyvą iš servetelės, ar būna kad užklijuojat visa servetelės pusę, t.y motyva su fonu
O mano klausimas butu toms kurios jau turi: kiek kainuoja Sadolin Effect Atique (sendinimo) lakas ?
Turiu klausimeli.... Mano dezute su KLIMT'o servetele visa beveik juoda isskyrus ta fragmenta auksini su buciniu. Kaip daryti kad matytusi sutrukinejimai. Nors tu sutrukinejimu beveik nera, nes dariau su ta sendinimo priemone is Meno muzos. Ir su fenu dziovinau, bet beveik nieko nesimato. O gal nematau, nes viskas juoda...
BRUDI man rodos apie 30 lt, nors pirkau pries pora saviciu, bet kainos nebepamenu...
Gal dar kas galite trumpai painstruktuoti kaip juo naudotis?
BRUDI man rodos apie 30 lt, nors pirkau pries pora saviciu, bet kainos nebepamenu...
Gal dar kas galite trumpai painstruktuoti kaip juo naudotis?
as irgi jau prabalsavau
gal kuri galetu imesti darbeli daryta su sadolin antiq, noriu paziuret kokie sutrukinejimai gaunasi