Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

Juste,- kaip visada...labalabai grazu thumbup.gif

QUOTE(cikcak @ 2007 09 03, 11:56)
Ai tai ką jau čia girsies  mirksiukas.gif dalyvaujame po truputėlį  ax.gif  ax.gif  Tik mane šiek tiek balsavimas stebina, na gal aš ko nors nesuprantu  g.gif nes tos aukščiausią vietą užimančios dėžutės  doh.gif Gal aš ir neteisi, čia tik mano subjektyvi nuomonė.

ne tik tave,-mane taip nustebino, kad net nepatingejau prisijungt ir prabalsuot smile.gif
Beje, man labiausiai patiko viena ish tavuju...liudna, kad ji taip toli verysad.gif
Vat taip ir buna, kai nesigiri,- kai kas pasigiria ir daug balsu gauna mirksiukas.gif
Merguches, marsh visos staigiai i ARTMANIJOS KONKURSA prabalsuoti uzh musu forumieciu grazhiasias dezhutes !!! ba man rezultatai dabar nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 09 03, 14:56)
Gal aš ir neteisi, čia tik mano subjektyvi nuomonė.

aš apie tą patį norėjau pasisakyt, ale paskui pagalvojau, kad gal nesuprantu meno lotuliukas.gif na, jei viena tų dėžučių laimės tai bus labiau negu keista...nors nesakau, kad jos negražios... ax.gif
QUOTE(uups @ 2007 09 03, 16:22)
Merguches, marsh visos staigiai i ARTMANIJOS KONKURSA prabalsuoti uzh musu forumieciu grazhiasias dezhutes !!! [color=yellow]

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 09 03, 16:13)
Justess22 pakaba labai simpatiška 4u.gif

QUOTE(linada @ 2007 09 03, 16:44)
justess22 puiki pakabele. as nezinojau kad vaikisku pakabu buna doh.gif reiks paieskoti. man isvis sita ideja labai liux - kazka neiprasto

QUOTE(uups @ 2007 09 03, 17:22)
Juste,- kaip visada...labalabai grazu thumbup.gif

ačiū, mergaičiukės...ta pakabėlė tokia ekspromtinė gavosi blush2.gif
Atsakyti
Ar bndete kas nors is 'meno muzos' dvikomponente sendinimo priemone?
Atsakyti
Ech, niekas beveik neatsakė į mano klausimus. Tai nusipirkau akrilinius dažus baldams su pusiau blizgesiu. Firma Vivacolour, melody... Įdomu, ar tiks dekupažui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 09 03, 19:46)

bandėm bandėm, gi dėl jos tiek diskusijų vyksta...sunkoka su ta priemone.. ax.gif
QUOTE(kikutis @ 2007 09 03, 20:20)
Ech, niekas beveik neatsakė į mano klausimus. Tai nusipirkau akrilinius dažus baldams su pusiau blizgesiu. Firma Vivacolour, melody... Įdomu, ar tiks dekupažui  blush2.gif

tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 09 03, 18:46)

jei kalbi apie sita -tai antra karta net uz dyka jos neimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 03, 20:47)
jei kalbi apie sita -tai antra karta net uz dyka jos neimciau  doh.gif

reik į teismą su tokiom priemonėm juos duot bash.gif . Nežinau nei kur dėt... tik jau niekas nepirkit.. umn.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 09 03, 20:54)
reik į teismą su tokiom priemonėm juos duot  bash.gif . Nežinau nei kur dėt... tik jau niekas nepirkit..  umn.gif

Kodel? nesigauna norimas rezultatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 03, 20:41)
bandėm bandėm, gi dėl jos tiek diskusijų vyksta...sunkoka su ta priemone.. ax.gif

tiks  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 09 03, 21:41)

tiks  4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 03, 21:47)
jei kalbi apie sita -tai antra karta net uz dyka jos neimciau  doh.gif

QUOTE(oaze @ 2007 09 03, 21:54)
reik į teismą su tokiom priemonėm juos duot  bash.gif . Nežinau nei kur dėt... tik jau niekas nepirkit..  umn.gif

Taikokios dar cia diskusijos gali buti, jei beveik vienbalsiai sakote jog niekm tikusi ta priemone
net bijau dabar daigtus gadinti su ja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2007 09 03, 20:53)
Taikokios dar cia diskusijos gali buti, jei beveik vienbalsiai sakote jog niekm tikusi ta priemone
net bijau dabar daigtus gadinti su ja verysad.gif

na, nera jis visai beviltiskas, tiesiog antra karta tokio neimciau
po galybes bandymu -man visgi pavyko isgauti toki efekta ant lekstes, bet kiek kitu daikteliu esu plovus doh.gif
Atsakyti