Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

Romanson - kur aptikai bigsmile.gif noriu lotuliukas.gif
mijaka-taip ir baigėsi. anktra karta lakuojant jau nesidarė nieko, bet.....baisu kitus darbelius lakuoti unsure.gif jei spalva "eina"
Atsakyti
sveikos,

aš naujokė, tik bandau kažka padaryt , ir pabandziau su guašu nudažyti bandomą paviršių , ir aišku nieko neišėjo nes nors ir išdžiūvo, bet kai klijais teiau servetėlę, tai guašas ištirpo,susimaišė, tai vat pagalvojau, juk kaikurios iš jūsų maišot baltus akrilinius dažus su guašu tam kad išgaut kitas spalvas, ar tas guašas paskui neišsiskiečia dėl salyčio su laklu ar klijais?
Atsakyti
norėčiau išgauti trukinėjimo efektą, kokią priemonę iš šitų geriausią nupirkt? http://www.artmanija.../lt/products/13
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 03, 13:10)
norėčiau išgauti trukinėjimo efektą, kokią priemonę iš šitų geriausią nupirkt? http://www.artmanija.../lt/products/13

turiu situos user posted image user posted image
ne karto nenuvyle-paprasta dirbti
Atsakyti
turiu situos 
ne karto nenuvyle-paprasta dirbti

o ju užtenka ilgam, daug darbeliu su jais galima dekupazinti? smile.gif
o ar patina būtina naudoti jei darysiu trūkinėjimo efektą su antik? jei taip, ar galima ja kuo nors pakeist?
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 03, 13:43)
o ju užtenka ilgam, daug darbeliu su jais galima dekupazinti?  smile.gif
o ar patina būtina naudoti jei darysiu trūkinėjimo efektą su antik? jei taip, ar galima ja kuo nors pakeist?

i pirma klausima geriau galetu atsakyti tos, kurios daro pardavimui, nes as darau tik savo malonumui (t.y. mazais kiekiais)-tai dar nesu isnaudojus ne vieno buteliuko ir nezinau kiek daug galima su juo isteplioti blush2.gif
as vietoj patinos naudoju akrilinius dazus
Atsakyti
Mano mini darbeliukas - vaikiška pakaba blush2.gif :

user posted image

SM tema "Mano Dekoruotas Pasaulis"

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image
Atsakyti
nes as darau tik savo malonumui (t.y. mazais kiekiais)-tai dar nesu isnaudojus ne vieno buteliuko ir nezinau kiek daug galima su juo isteplioti 

na tai manau užteks smile.gif
o tu iš artmanijos perki reikalingas priemones? kokį laką naudojį? ir dar o akrilinius dažus kur perki ir kokis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 01, 18:07)
Eikit sau, mergos, ko nesigiriat, kad Atrmanijos konkurse dalyvaujat? bigsmile.gif
Neishsirenku uzh ka balsuot doh.gif  viskas taip grazu wub.gif
sizike,- galiu tau nupirkt, bet atsiimt pati turetum tongue.gif

Ai tai ką jau čia girsies mirksiukas.gif dalyvaujame po truputėlį ax.gif ax.gif Tik mane šiek tiek balsavimas stebina, na gal aš ko nors nesuprantu g.gif nes tos aukščiausią vietą užimančios dėžutės doh.gif Gal aš ir neteisi, čia tik mano subjektyvi nuomonė.

Tiek čia jau visos prirašiusios, kad jau ir nebeatsirenku, bet visų darbeliai gražūs ir rėmeliai ir spintelė, Justes22 kaip visada, nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
Justess22 pakaba labai simpatiška 4u.gif
Atsakyti
justess22 puiki pakabele. as nezinojau kad vaikisku pakabu buna doh.gif reiks paieskoti. man isvis sita ideja labai liux - kazka neiprasto

Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2007 09 03, 13:53)
na tai manau užteks  smile.gif
o tu iš artmanijos perki reikalingas priemones? kokį laką naudojį? ir dar o akrilinius dažus kur perki ir kokis?  smile.gif

as beveik viska esu pirkus is artmanijos, pirkau pries metus-tai dabar kai kuriu dalyku nebera arba yra kitu firmu
laka naudoju sadolino is senuku
o dazus - dailininku prekiu parduotuvese
Atsakyti