Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(Jutare @ 2007 09 02, 10:11)
a ką tu nori lakuot? biggrin.gif

emmm....nieko...tik shiaip...galvoju, gal kada pravers ukyje ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 09 02, 11:22)
mamuleAistule, kiek aš žinau reikia dažyti po apačia balta spalva, pats geriausias pagrindas bet kokia spalvai, visada taip darau.
*Mari*, tokiems daiktams kaip kėdės tai siūlyčau i lakuoti ne vandens pagrindo laku, vis tiek lips. Pvz, savo staliuką iš pradžių lakavau trisX poliuretaniniu laku vandens pagrindu ir  du x polliuretaniniu laku  vaitspirito pagrindu( tada ir blizgės ir slidus paviršius ir laikys garantuotai) tik pastarasis džiūsta parą laiko.

as jau visai susipainiojus... ar kedem galiima isgauti sendinimo efekta?
Atsakyti
*Mari*, o kodėl gi ne? smile.gif lygiai taip pat kaip kitiems daiktams, visokius efektus gali naudoti, sendinimo, trynimo ir t.t. tik pabaigoje užlakuok tvirtu laku. mirksiukas.gif
Atsakyti
tokį vieną skystalą pabandžiau....mastau daugiau darbų nebelakuoti wacko.gif gi akriliniu laku lakavau......ir ziuriu, kad skirtis spalva pradejo, pvz uzklijuotos serveteles krastukai siek tiek pazaliavo. kas cia dabar do briedas umn.gif: vos sendinimas nuo remu nenubego - gal akrilinis lakas kaip nors mediuma vel "atgaivina" is to strioko ziuriu ir nusisneku ziauriai- ne paaiskinti nemoku dorai kas per biesai darosi. tuoj, sirdies ritmas sitabilizuosis, bandysiu ziuret karsta.gif
Atsakyti
O as tai grandiozini darba pradejau, bandau stala dekupazint kol kas tik pirmas sluoksnis dazu uzteptas, bet va ka vaikas mano pridirbo, vos infarkto negavau. Taigi as pas tevus ta stala daziau, palikau dazus su teptuku lauke, o ji kazkaip nematant isbego, ateinam ogi brolio masina paspalvinta lotuliukas.gif Staigiai emem skalbt, nu matos kad vaikas i mama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 09 02, 18:36)
O as tai grandiozini darba pradejau, bandau stala dekupazint kol kas tik pirmas sluoksnis dazu uzteptas, bet va ka vaikas mano pridirbo, vos infarkto negavau. Taigi as pas tevus ta stala daziau, palikau dazus su teptuku lauke, o ji kazkaip nematant isbego, ateinam ogi brolio masina paspalvinta  lotuliukas.gif Staigiai emem skalbt, nu matos kad vaikas i mama  lotuliukas.gif

thumbup.gif
O man nesigauna ant to kepimo popieriaus atspausdint paveiksliukiu uzklijuot cry.gif Bandziau ir laku uzpurkst, bet vis tiek tepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 09 02, 13:11)
Dėkui visoms merginoms už gražius žodelius laikrodukui 4u.gif Bet kiek jūs čia grožių pridarėt wub.gif labai fainas rėmelis ir spintelė...tik dėl spintelės vieną pastabėlę turiu blush2.gif gal reikėjo nepatingėti bambukų iškarpyti ir juos iki spintukės viršaus padaryti ax.gif na, bet čia tik mano nuomonė blush2.gif

As ir taip maniau, bet galvojau, kad paskui bus per daug apkrauta su tais banbukais doh.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as turiu jums visoms klausimeli, kaip jus iskerpate tuos gelyciu plonycius kotelius, na ir visas kitas smulkmenas. Man niekaip nesigauna, tai suplysta servetele, tai perdaug krastelio vistiek pasilieka doh.gif . Zodziu, pasidalinkit patirtimi prasau 4u.gif ! Kame kampas, taip norisi suptilesniu darbeliu bigsmile.gif . Ir dar, kaip reikia tepti laka ant sendinimo su nr.1 ir nr.2. ? Visa savaite dziuvo tas krakas, o kai pradejau laka tepti, gavosi kazkokia kose verysad.gif !
Atsakyti
Sveikos,
Sakykite, kokius akrilinius dažuz perkate Senukuose ? Man galva susisuko nuo gausos. Stovi ten visokie dispersiniai, su emale, emulsikliniai, plaunami, vokiški, rusiški, suomiški... doh.gif doh.gif Tai kuriuos geriau imti ir naudoti dekupažui blush2.gif
Atsakyti
Visų darbai kaip visada nerealiai gražūs bigsmile.gif thumbup.gif gal atsiras norinčių štai ko čia ax.gif netyčia aptikau akropoly lotuliukas.gif jei kas noresit, rasykit i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 09 02, 15:58)
tuoj, sirdies ritmas sitabilizuosis, bandysiu ziuret karsta.gif

lotuliukas.gif na, ir kaip baigėsi ? biggrin.gif
QUOTE(Nenuorama @ 2007 09 02, 19:12)
O man nesigauna ant to kepimo popieriaus atspausdint paveiksliukiu uzklijuot cry.gif

man irgi nesigauna schmoll.gif
QUOTE(Brudi @ 2007 09 02, 20:16)
kaip jus iskerpate tuos gelyciu plonycius kotelius

kerpu manikiurinėm žirklutės užapvalintu galu biggrin.gif ilgai kerpu ir nuobodžiai....
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2007 09 02, 15:36)
O as tai grandiozini darba pradejau, bandau stala dekupazint kol kas tik pirmas sluoksnis dazu uzteptas, bet va ka vaikas mano pridirbo, vos infarkto negavau. Taigi as pas tevus ta stala daziau, palikau dazus su teptuku lauke, o ji kazkaip nematant isbego, ateinam ogi brolio masina paspalvinta  lotuliukas.gif Staigiai emem skalbt, nu matos kad vaikas i mama  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dzhiaukis, kad kaimynu mashinu nenudazhe...

Brudi, ishkerpam...sunkiai, kruopsciai, ilgai kerpam, bet pavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 rugsėjo 2007 - 22:53