Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

QUOTE(linada @ 2007 09 02, 10:58)
uzsikreciau ax.gif tik dar nelakuota
user posted image
gal kas gali patarti kaip nudazyti, kad neliktu dryziu blush-anim-cl.gif gal dazai per skysti mastau.gif bandziau su kempinele, bet tada : 1. neskilineja graziai dazai, 2. prisidaro oro burbuliuku nuo kempines -pavirsius man toks nepatinka.
Papildyta:
ir dar nesupratau kodel tas pacias priemones naudojant suskilineja vienur smulkiai, kitur stambiai. matyt cia irgi priklauso nuo  dazu ir mediumo storio mastau.gif

gal mazu voleliu reiktu dazyti g.gif
Atsakyti
o kur tas lakas parduodamas? su fimo dar nesu susisjusi smile.gif...
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 02, 11:42)
o kur tas lakas parduodamas? su fimo dar nesu susisjusi smile.gif...

Va šitokis tas lakas http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=460, ten palandžiok toj svetainėj yra surašyti visi pardavėjai jų produkcijos. Tik didesniems darbeliams turbūt brangiai gautųsi, nes ten toks nedidukas buteliukas g.gif , kaip man tokiai po biškiuką, tai visai gerai (aš iš pradžių nulakuoju kelis kart su kuriuo nors statybiniu (turiu "Sadolin" ir "Johnstones") ir kai išdžiūvę vis tiek lieka a'la lipnūs ant viršaus palakuoju tuo "Fiminiu" vandeniniu ir nebelimpa smile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 02 rugsėjo 2007 - 10:53
a kodel fimininkes to lako nemegsta? g.gif ir kuo tas melynu dangteliu skiriasi nuo tu mazhiuku buteliuku? unsure.gif
mano 'ststybinis' lakas tai lyg nieko, nelimpa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 02 rugsėjo 2007 - 10:58
O as labai norejau suzinoti ar imanoma klijuoti sviesius motyvus.pvz turiu serveteliu su balksvom,ne visai baltom lelijom.ir jeigu galima,tai kokia spalva turetu buti pirma,kad jas uzklijavus neislystu pirmoji spalva? g.gif

tikiuosi supratot ko klausiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamuleAistule: 02 rugsėjo 2007 - 10:59
aciu *MAGIK* smile.gif

uups, tavo statybinis lakas su sendinimo efektu ar paprastas?

noriu dekupazinti kedes. tai bijau, kad atsisedus neprilipciau smile.gif))))))))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mari*: 02 rugsėjo 2007 - 11:02
QUOTE(uups @ 2007 09 02, 11:57)
a kodel fimininkes to lako nemegsta? g.gif ir kuo tas melynu dangteliu skiriasi nuo tu mazhiuku buteliuku? unsure.gif
mano 'ststybinis' lakas tai lyg nieko, nelimpa  unsure.gif

Nežinau ko nemėgsta, tiesiog renkasi mieliau tą kitą - ne vandeninį, jis blizgesnis, klampesnis toks, taip sakykim patikimiau dengia "fimiukus" . O mažiuką buteliuką turiu ir, tai jis ten irgi vandeninis toks pat kaip ir mėlynu dangteliu, tik buteliukas kartu su šepetėliu (kaip nagų lako), skiriasi tik kiekis ir kaina .
Neturiu tiek daug praktikos lakavime visokių apdažytų medinių daikčiukų (vos keletą esu pagražinus) , bet tuos kiek lakavau, tai būtent kažkaip ne taip man gaudavos- truputį lipnumo pojūtis (na braukiant ranka ne slysta kažkaip smile.gif )
Atsakyti
mamuleAistule, kiek aš žinau reikia dažyti po apačia balta spalva, pats geriausias pagrindas bet kokia spalvai, visada taip darau.
*Mari*, tokiems daiktams kaip kėdės tai siūlyčau i lakuoti ne vandens pagrindo laku, vis tiek lips. Pvz, savo staliuką iš pradžių lakavau trisX poliuretaniniu laku vandens pagrindu ir du x polliuretaniniu laku vaitspirito pagrindu( tada ir blizgės ir slidus paviršius ir laikys garantuotai) tik pastarasis džiūsta parą laiko.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 02, 11:57)
mano 'ststybinis' lakas tai lyg nieko, nelimpa  unsure.gif

a vat todėl nemėgsta (bent jau aš), kad kai tarkim karoliukas būna pamautas ant krapštuko ir nulakuojamas, tai po to, jau išsdžiūvus lakui ir išėmus lrapštuką, aplink skylutę nusilupa tas lakas tongue.gif
Mėlynu dangteliu ir juodu dangteliu mažiukas buteliukas skiriasi. Ten kur yra juodu dangteliu mažas, tokio pat lako didesnis kiekis yra su raudonu dangteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 02, 09:01)
uups, tavo statybinis lakas su sendinimo efektu ar paprastas?

noriu dekupazinti kedes. tai bijau, kad atsisedus neprilipciau smile.gif))))))))))))

hihihi.gif
mano lakas tai pats paprasciausias akrilinis, vandens pagrindu be jkiu efektu

QUOTE(*MAGIC* @ 2007 09 02, 09:06)
Neturiu tiek daug praktikos lakavime visokių apdažytų medinių daikčiukų (vos keletą esu pagražinus) , bet tuos kiek lakavau, tai būtent kažkaip ne taip man gaudavos- truputį lipnumo pojūtis (na braukiant ranka ne slysta kažkaip smile.gif )

na, man pirma savaite irgi ne taip gerai slysta, bet paskui jis kazkaip visai gerai sudziuva.
Siaip, bent jau akriliniais dazhais dazhant deretu lakuoti plonu sluoksniu, ir leisti padziut, neskubet lakuot daug kartu ishkart, nes akrilas polomera sudaro ne tik del vandens garavimo, bet dar ir del plono sluoksnio, nuvienzho, chemija jo tokia rolleyes.gif lakauojant storeliau jis gali ishvis niekad 'neisdziut' ax.gif (pati nesupratau ka pasakiau, bet MB man kazkada apie akrilo chemija ishsamiai labai aishkino..galva kaip puodyne,- pro viena ausi ieina,- pro kita isheina doh.gif )

Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2007 09 02, 09:58)
Mėlynu dangteliu ir juodu dangteliu mažiukas buteliukas skiriasi. Ten kur yra juodu dangteliu mažas, tokio pat lako didesnis kiekis yra su raudonu dangteliu mirksiukas.gif

wacko.gif
eikit miegot su tais visais buteliukais....tai kaip man dabar zinot, kurio man ten reika? doh.gif
Atsakyti
Dėkui visoms merginoms už gražius žodelius laikrodukui 4u.gif Bet kiek jūs čia grožių pridarėt wub.gif labai fainas rėmelis ir spintelė...tik dėl spintelės vieną pastabėlę turiu blush2.gif gal reikėjo nepatingėti bambukų iškarpyti ir juos iki spintukės viršaus padaryti ax.gif na, bet čia tik mano nuomonė blush2.gif

QUOTE(uups @ 2007 08 31, 17:15)
Juste,- labai labai grazu  thumbup.gif
tik nesuprantu kas per materijolas lens.gif
kiba tu cia kartoninen dezhuten ta laikrodi uzhdarei? g.gif

tai kad tas laikrodukas turėjo tokį platų ir storą metalinį rėmelį, o aš jį tiesiog nudekupažinau ax.gif

Sirenute kalusė apie arbatos dėželes...aš prašiau, kad pasidomėtų, ar galima jų daugiau užsakyt, bet pardavėjos tik pečiais gūžčiojo ir sakė, kad gali būti, jog išvis nebeatveš schmoll.gif o tų dėžučių kokybė irgi ne fantastinė, bet kad nėr iš ko rinktis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 02, 13:09)
wacko.gif
eikit miegot su tais visais buteliukais....tai kaip man dabar zinot, kurio man ten reika?  doh.gif

a ką tu nori lakuot? biggrin.gif
Atsakyti