Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

b3b, plastmasę reikia pašiurkštinti, kad geriau kibtų dažai - tiesiog patrinti smulkiu švitriniu.
O jei nori dekupažuoti nedažytą, tik paveiksliukais, tai yra kitas būdas. Ištepk lipalu, leisk gerai išdžiūti. Po to daryk ant viršaus, ką reikia - lipalas dirba kaip "pamušalas" ar kaip, na gal supratai.
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2007 09 01, 13:01)
ar galima dekupazinti plastmase? Jei taip, tai kaip reikia paruosti pavirsiu?
As bandziau, bet visi dazai lupasi verysad.gif

Nieko išvis nedariau - uždažiau akriliniais dažais, nulakavau Sadolino laku vandens pagrindu ir vsio - laiko tikrai gerai ax.gif tik tiek, kad šlapint nepatartina tokiu atveju. Man jei gerokai sušlampa (dariau vazonėlius, tai jei nepamatau, kad lėkštutėj vandens prisikaupę, kartais ir pusdienį vandenį prastovi), tarsi atsilupa, bet jei nelieti ir tiesiog leidi išdžiūt - vėl kaip naujas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 09 01, 17:35)
nuva  doh.gif  lyg tycia,-vartau reklamas sekmadienines,- vienoj parduotuvej,- dezutes arbatai rolleyes.gif Jei rasiu kur netoliese ta tinkla,- vazhiuosiu uzhsiprekint, - pavydekit tongue.gif 

uups, aš tau baltai juodai pavydžiu dėl tų dėžučių blush2.gif Kai buvau Amsterdame, tai mačiau pirkt ir ne taip jau brangiai, bet tą dieną nepirkau, o kitą dieną parduotuvė jau uždaryta buvo cray.gif frusty.gif
Atsakyti
uups, tavo darbeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pamenu kažkuriam Nr. temos skaičiau, jog naudojate dekupažui popierių (ant kurio spausdinate paveiklėlį) tą kur batų dėžutėse būna, perkant batus. Ar jūs taip ir perkat vis naujus batus biggrin.gif , ar radot kur tokio popieriaus nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 01, 17:35)
nuva  doh.gif  lyg tycia,-vartau reklamas sekmadienines,- vienoj parduotuvej,- dezutes arbatai rolleyes.gif Jei rasiu kur netoliese ta tinkla,- vazhiuosiu uzhsiprekint, - pavydekit tongue.gif 
b3b,- zinau, yra zmoniu dekupazhinusiu, ir sekmingai... tik va apie paruoshima nieko nzn unsure.gif

Tu kaip visada uups mus megsti erzinti, nu ka daryt,man ziauriai reikia tu dezuciu, nes jau turiu galvoje kam dovanu padaryt reikia. Gal kas zinot koki meistra.
Justess22, pirko tokiu dezuciu bazej, bet sake jau neber, idomu gal galima paklaust is kur ten jas gauna, arba kad uzsakytu.
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 09 01, 19:42)
Merginos, pamenu kažkuriam Nr. temos skaičiau, jog naudojate dekupažui popierių (ant kurio spausdinate paveiklėlį) tą kur batų dėžutėse būna, perkant batus. Ar jūs taip ir perkat vis naujus batus  biggrin.gif , ar radot kur tokio popieriaus nusipirkti?

Kazkas lyg minejo kad yra pirkti popieriaus parduotuvej Kaune senamiestyje, kituose miestuose nezinau.
Atsakyti
Kaune ryžinio popieriau yra pirkt. Ant jo ir spausdint galima ax.gif

labai gražūs visų darbeliai thumbup.gif jau net ir neišvardinsiu kiek mačiau biggrin.gif

vargstu su stalviršiu bash.gif: ir kam išvis jį pradėjau... verysad.gif nesiseka kažkodėl nuo pat pradžių...
Atsakyti
ar visi lakai limpa? ciupinejau viena dekupazinta dezute, tai pavirsius lipo. galvojau, gal kad ne visai isdziuves, bet ir po savaites tas pats buvo...
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 02, 07:15)
ar visi lakai limpa? ciupinejau viena dekupazinta dezute, tai pavirsius lipo. galvojau, gal kad ne visai isdziuves, bet ir po savaites tas pats buvo...

schmoll.gif neturi lipti...
Atsakyti
uzsikreciau ax.gif tik dar nelakuota
user posted image
gal kas gali patarti kaip nudazyti, kad neliktu dryziu blush-anim-cl.gif gal dazai per skysti mastau.gif bandziau su kempinele, bet tada : 1. neskilineja graziai dazai, 2. prisidaro oro burbuliuku nuo kempines -pavirsius man toks nepatinka.
Papildyta:
ir dar nesupratau kodel tas pacias priemones naudojant suskilineja vienur smulkiai, kitur stambiai. matyt cia irgi priklauso nuo dazu ir mediumo storio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 02, 10:15)

Va va ... Aš nedekupažinu, ale ką nors vis padažau, palipdau... Tai man kažkaip irgi tie statybiniai vandeniniai lakai kažkokie kaip lipnūs lieka (na nelimpa taip labai, bet liečiant kažkokio švelnesnio pojūčio norėtųsi) Tai man tadum labai patinka tas "Fimo" vandeninis lakas (mėlynu dangteliu, kurio taip nemėgsta "fimininkės" wink.gif )
Atsakyti
Linada, labai fainai , gražu. thumbup.gif
Atsakyti