Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-7

justess22 swoon.gif thumbup.gif aš be žodžių
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 08 31, 11:51)
Turiu nuotaikos pasigirt  ax.gif

Tas padėklas su puodeliais wub.gif norėčiau kasryt pusryčius taip gauti lotuliukas.gif Na ir įkvepiat darbams, merginos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 08 31, 17:00)
justess22, gerai padirbėjai! ir skaičius karoliukais apsiuvinėtas gera mintis thumbup.gif , čia tikriausiai laikrodis kur būna su plastmasiniu rėmeliu? ar klystu rolleyes.gif
kikuti, kad kitur Kaune nėra, užsisakyk iš Senasnaujas, atsiimsi iš pašto ar atneš į namus( tik pašto išlaidos papildomai).

Manau taip ir reiks padaryti. Dėkui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 08 31, 15:12)
Sveikutės 4u.gif ir man nuotaika tokia pagyrūniška lotuliukas.gif Vienas iš paskutinių darbelių:

user posted image

Mano SM tema

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS user posted image

Justess22, tavo visi darbeliai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Mane baisiai sudomino, is kur Tu imi laumzirgius dekoravimui, neskaitant tuos, kuriuos pati isdegini ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brudi: 31 rugpjūčio 2007 - 18:53
Nius jau justes darbeliai kaip visuomet akinantys bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Na as ilgai tylejau ir pardosysiu ka pagaminau, cia perdazyta knygu spintele, bet man ji labiau tinka i mazo vaikiuko kambari wub.gif 4u.gif

Spintele
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 08 31, 16:12)
Sveikutės 4u.gif ir man nuotaika tokia pagyrūniška lotuliukas.gif Vienas iš paskutinių darbelių:

user posted image

Mano SM tema

user posted image MANO DEKORUOTAS PASAULIS [img]

labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 08 31, 20:14)
Nius jau justes darbeliai kaip visuomet akinantys  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Na as ilgai tylejau ir pardosysiu ka pagaminau, cia perdazyta knygu spintele, bet man ji labiau tinka i mazo vaikiuko kambari  wub.gif  4u.gif 

Spintele

labai graži spintelė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2007 08 31, 21:01)
labai graži spintelė thumbup.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
[quote=justess22,2007 08 31, 16:12]

pavydziu baltu pavydu, kai zmones taip sugeba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 08 31, 11:51)
Turiu nuotaikos pasigirt  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

o kaip vidu padarei? g.gif  dazhei?

Man tai idomu uups is kur tu ta dezute arbatai gavai, jauciu kad pas save pirkai verysad.gif . Bet kaip man reikia tokios, mirk gyvenk, kaip reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirenute: 01 rugsėjo 2007 - 08:57
QUOTE(sirenute @ 2007 09 01, 06:57)
Man tai idomu uups is kur tu ta dezute arbatai gavai, jauciu kad pas save pirkai  verysad.gif . Bet kaip man reikia tokios, mirk gyvenk, kaip reikia

pas save... bet netgi ir pas mus jos- deficitas doh.gif Ir siaip...ne itin kokybishkos schmoll.gif nei ranka nekilo daug uzsipirkt....kas yra norma, perkant priemones dekoravimui uz nedidele kaina rolleyes.gif
Reiketu koki meistreli rast,- pusei forumo turbut reiketu tokios dezhutes tongue.gif
Arba internetu pirkt, tik brangokai atsieitu rolleyes.gif
Atsakyti
ar galima dekupazinti plastmase? Jei taip, tai kaip reikia paruosti pavirsiu?
As bandziau, bet visi dazai lupasi verysad.gif
Atsakyti

nuva doh.gif lyg tycia,-vartau reklamas sekmadienines,- vienoj parduotuvej,- dezutes arbatai rolleyes.gif Jei rasiu kur netoliese ta tinkla,- vazhiuosiu uzhsiprekint, - pavydekit tongue.gif

b3b,- zinau, yra zmoniu dekupazhinusiu, ir sekmingai... tik va apie paruoshima nieko nzn unsure.gif
Atsakyti