QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:22)
1.apie koki dvesima,tas valgiarastis,kur su velyvais pietumis,pusryciais,tai tiesiog...
2.as esu labai alergiska,nieko valgyt negaliu,daktaru nuomone tureciau valgyti vien koses,
1. ne apie velyvus pusrycius, o apie maisto kieki, gabaliukas to, gabaliukas ano, jei porcijos butu normalesnes - niekas nesikabinetu
2. paskaiciau tavo situacija - tai lygiai tas pats su manim, tik man pliusas tas, kad alergija savaime kazkaip nyko nyko (
is to sprendziu, kad tu dar jaunute 
) ir liko tik ant ranku ir lupu, kai pvz pomidora ar medaus suvalgau. As pagal tyrimus esu nealergiska - tik bulvems

Bet per visa gyvenima, taip kaip liepe daktarai - maitinausi tik dvi savaites. Niekas nepadejo, nuo 13 metu buvau baisi kaip velnias, ant kaktos, ranku, koju, kaklo, ranku - visur umus dermatitas, nusidraskydavau iki krauju. Kiek bandziau koses valgyt - pageredavo, bet kiek tu ant tu kosiu gyvensi? tai vel imdavau viska po truputi. Sakyciau "isaugau" as ta liga, dar ir dabar kaklo oda tamsesne nuo randu

Uzjauciu tave, ir puikiai suprantu kaip jautiesi, bet tiek mazai valgydama, ir kaip supratau - lakstydama ir niekur nespedama tai nepadesi sau nei isvaizdos nei savijautos prasme.
QUOTE(eglincia @ 2007 10 19, 16:52)
1.tai alergijos buvo ant visu produktu,isskyrus kiausini,piena ir berods sojos produktus...pati alergologe nesuprato kas tai,nes sake to nebuna niekada,
2.dar darys kita savaite skrandzio echoskopija,bet jei neras ir ten,tada nezinau kaip toliau gyvensiu...
1.nu tikrai idomu, paprastai sitie produktai- pagrindines alergijos priezastys
2.nenoriu gasdint, ale taip ir gyvensi, man irgi ieskojo - nieko, nors buvau vienas grynas shashas, belieka tiketis, kad isaugsi
QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 22:17)
1.Sėlenų ir dribsnių apskritai nemėgstu,
2. Bet pavalgius vien košės jau po valandos ar poros norėčiau valgyt, o kai žinau, kad galimybės tokios neturėsiu tai ir gaunasi pasaka be galo
1. O daug rusiu ragavai?
2. o kiek koses tu suvalgai? as jei sukertu 100g(pasveriu dar neisvirta), tai dar ir pietu nenoriu kai laikas ateina
QUOTE(balsė @ 2007 10 19, 22:51)
1.ką čia ir pasakysi, ne pavyzdys aišku, bet šis nuklydima + prie kg nepridėjo
2.

o kodėl? man tai derinasi, kai pavalgau sočius pusryčius, vakarienei mažiau valgyti norisi
1.mhm, zek, kad neprisikalbetum, buna gi "efektas" veliau
2.Man irgi derinasi, geriau ryte nei vakare, bent ramu, kad koliorijos susinaudos, o nesusigrus i slaunis