Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Zoran @ 2007 09 29, 11:14)
Kai klausiama teisingai ir normaliu tonu, as atsakau labai normaliai ir tiesiai sviesiai, be uzuolanku stengiuosi, kad butu kuo aiskiau. Patariu visada, jei nepastebejote.
O mano nepakantuma apsimeteliams, neteisuoliams ir klaidingai mastantiems arba visai nemastantiems, praleiskite, nes mano poziuris i juos niekada nepasikeis, as vilkas- jie avys.

Zoran
Noreciau paklausti apie Lono Medea , kuri nusipirkau ir kuri tu rekomendavai kaip geriausia ir ortopediskiausia is Lietuvoj parduodamu uz normalia kaina. Klausimai tokie:
1) Kas yra gamintojas , domina imones (fabriko) pavadinimas ? gal yra ju saitas?
2) Jau is dvieju zmoniu asmeniskai girdejau kad pries menesi isigytose Medejose issigulejo duobes. Pas mane irgi kazkas panasaus bando darytis (pirkau pries savaites). Ka tai galetu reiksti ir ka daryti? Gal vis delto geriau neortopediskas Dormeo be duobiu nei Medea su duobem?
3) Kokiu vis delto reiketu groteliu medejai, kad butu optimalus groteliu panaudojimas ir ciuzinys nors kiek amortizuotu?

Tikeciausi mandagaus atsakymo. Labai aciu.

Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2007 09 29, 11:34)
Zoran
Noreciau paklausti apie Lono Medea , kuri nusipirkau ir kuri tu rekomendavai kaip geriausia ir ortopediskiausia is Lietuvoj parduodamu uz normalia kaina. Klausimai tokie:
1) Kas yra gamintojas , domina imones (fabriko) pavadinimas ? gal yra ju saitas?
2) Jau is dvieju zmoniu asmeniskai girdejau kad pries menesi isigytose Medejose issigulejo duobes. Pas mane irgi kazkas panasaus bando darytis (pirkau pries  savaites). Ka tai galetu reiksti ir ka daryti? Gal vis delto geriau neortopediskas Dormeo be duobiu nei Medea su duobem?
3) Kokiu vis delto reiketu groteliu medejai, kad butu optimalus groteliu panaudojimas ir ciuzinys nors kiek amortizuotu?

Tikeciausi mandagaus atsakymo. Labai aciu.

1. Gamintojas yra cekas "Gumotex", dabar berods vadinasi "All night long", atstovas lietuvoje "Lonas", daznai "Lonas" ir surinkineja Medea lietuvoje, beje pastarojo surinkimas kokybiskesnis nei ceku.
2. Netikiu, bet daleiskim. Ant kurios puses miegate, Medea turi virsutine ir apatine puse? Isardyk ciuzini, pilnai nuvilk gobelena ir kojine, bei apziurek ar nera kur nors kokio susigaranksciavimo ir ar teisingai sueje porolonai i savo ispjautas vietas, taip pasitaiko dazniau, neatidus surinkimas, bet labai lengvai pataisomas. Dormea porolonas yra kelis kartus prastesnes kokybes nei Medeos, atminkite. Jei visgi problema yra kitur, tai pas jus turetu buti like pirkimo dokumentai, kurie galioja 5 metus, per si laikotarpi ciuzinys neturi teises issiguleti daugiau nei 1,5cm. Todel naudokites savo teisemis, jeigu yra brokas.
Kas nedirba - tas klaidu nedaro!
3. Groteles Medeai duoda labai labai nezymia itaka, netgi nejuntama, tai kam tada sukti galva prie to?
Beje ar neperkieta?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 09, 21:09)

Beje, užsakinėti paskambinus tiesiai į Gemegą - stipriai pigiau nei kokiame nors salone (200 - 400 Lt. Pigiau priklausomai nuo čiužinio).
Manau, kad kątik buvo siskas aptarta: Gemega, Amadeo Super arba Amadeo Joy.
Tikriasuia iš užpildų nelabai gerai lateksas, nes jis sunkiausiai kvėpuoja  4u.gif

pasiskaite komentarus ir mes turbut apsistosim ties Gemegos Amadeo Joy HR.
Sudomino, kad galima pigiau tiesiai pas gamintoja pirkti smile.gif
Gal galit pasakyti ar pasiskambinus i Gemega, jie gali ir i namus pristatytu ar reik vaziuoti pasiimti ?
Atsakyti
Su vyru išgulėjome šiandien Lono čiužinius ... na ir ką man patinka Medea, vyrui Penelope ir taip negalim apsispręsti kurį imti, dviejų nesinori, norim 180x200 ... va ir prasidėjo galvos skausmas, man medea pats tas, o jam per minkšta . Athena per minkšta pasirodė abiems.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2007 09 06, 16:41)

Išbandėm, nu ką žinau, labai minkšta nėra  biggrin.gif Bet to ir tikėjaus, tokio ir norėjom. Šiaip viskas gerai, miegam patogiai, nemiga nekamuoja  mirksiukas.gif

Aš vėl klausiu, kaip miegasi ant naujo ciuzinio jau menuo beveik praejo, kai ji isigijot? Ar patogu, ar jau pripratot, ar abi puses išbandėt, ar realiai skiriasi ju minkstumas???? Nu gal neykirėsiu baisiai, bet man labai įdomu, nes norim sita ciuzini pirkt, tai norisi išgirst atsiliepimu ar apsimoka. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 09 29, 14:45)
pasiskaite komentarus ir mes turbut apsistosim ties Gemegos  Amadeo Joy HR.
Sudomino, kad galima pigiau tiesiai pas gamintoja pirkti  smile.gif
Gal galit pasakyti ar pasiskambinus i Gemega, jie gali ir i namus pristatytu ar reik vaziuoti pasiimti ?

Gal ir neblogas pasirinkimas smile.gif Mes kol kas džiaugiamės. Tikrai čiužinukas nėra per daug minkštas. Man tai jis toks kietokas ir kas patiko labiausia - kūnas visiškai nekaista thumbup.gif:

Visas užsakymas vyksta taip:
PAskambini į Gemegą į Šiaulius ten nurodytu numeriu užsakymams.
Ten sutarus su vadybininku, kokio norėsit - vadybininkas atsiunčia sąskaitėlę ir reikia sumokėti tam tikrą dalį (mes rodos trečdalį kainos mokėjome).
Tada jie gamina. KAi būna pagamintas čiužinukas (2-3 sav. ) paskambina ir pasako, kad vaŽiuos į Vilnių ir suderina laiką, kada atveš. Beje, atvežimas kainuoja 50 lt.

Tik va susidūriau su problema, nerandu paklodės su gumyte tokio dydžio čiužiniui 180 x 220 cm. Kur perkat tokius?

Beje, ką manot apie tuos higieninius čiužinukus?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 29, 20:36)
Gal ir neblogas pasirinkimas smile.gif Mes kol kas džiaugiamės. Tikrai čiužinukas nėra per daug minkštas. Man tai jis toks kietokas ir kas patiko labiausia - kūnas visiškai nekaista thumbup.gif:

Visas užsakymas vyksta taip:
PAskambini į Gemegą į Šiaulius ten nurodytu numeriu užsakymams.
Ten sutarus su vadybininku, kokio norėsit - vadybininkas atsiunčia sąskaitėlę ir reikia sumokėti tam tikrą dalį (mes rodos trečdalį kainos mokėjome).
Tada jie gamina. KAi būna pagamintas čiužinukas (2-3 sav. ) paskambina ir pasako, kad vaŽiuos į Vilnių ir suderina laiką, kada atveš. Beje, atvežimas kainuoja 50 lt.

Tik va susidūriau su problema, nerandu paklodės su gumyte tokio dydžio čiužiniui 180 x 220 cm. Kur perkat tokius?

Beje, ką manot apie tuos higieninius čiužinukus?

aciu uz informacija hi.gif bandysim pirmadieni skambinti smile.gif gal telefoniuka turit issisaugoje vadybininku ? rolleyes.gif

Na ir didele jusu lova bigsmile.gif
kaip jus su vyru vienas kita randat tokioj didelej tongue.gif ir pasimesti galima biggrin.gif
Ir as tokios noreciau, jei miegamasis didesnis butu thumbup.gif

Atsakyti
Norėčiau paklausti Zoran'o ir labai tikiuosi jo atsakymo.
Kokį patį geriausią spyruoklinį čiužinį galima nusipirkti (ar užsakyti, kad atvežtų iš svetur) Vilniuje (ar Lietuvoje). Sunkiasvoriui (apie 130). Gemega, OK. O ką, nieko neįmanoma gauti geresnio, nes pats rašėte, kad ir Gemegos didelė dalis grįžta gamintojui... Na, būt gerai, kad daugiau 4000 nekainuotų, bet ir reikia vienagulio, t.y. apie 90 cm. pločio.
Na, būč tikrai dėkingas už info
Atsakyti
QUOTE(Pauliuss @ 2007 09 30, 10:29)
Norėčiau paklausti Zoran'o ir labai tikiuosi jo atsakymo.
Kokį patį geriausią spyruoklinį čiužinį galima nusipirkti (ar užsakyti, kad atvežtų iš svetur) Vilniuje (ar Lietuvoje). Sunkiasvoriui (apie 130). Gemega, OK. O ką,  nieko neįmanoma gauti geresnio, nes pats rašėte, kad ir Gemegos didelė dalis grįžta gamintojui... Na, būt gerai, kad daugiau 4000 nekainuotų, bet ir reikia vienagulio, t.y. apie 90 cm. pločio.
Na, būč tikrai dėkingas už info

Pirmi sove i galva yra sie :
Gemegos Amadeo Super su HR ir Lono Artemis. Gemegos spyruoklinis blokas be zonu, tai bus patikimiau, o Artemio HR poroloninis virsus zymiai kokybiskesnis, geriau praleidzia ora perforacijos deka, geresnis antialerginis gobelenas n kartu, ir renkamas ne pagal sena technologija su apreminimu. Amadeo bus kietesnis, Artemis patogesnis, bet kada svoris 130kg, as rinkciausi visgi Amadeo Super HR.
Trivilita, Relaxs, Sealy tokiu analogu neturi. M&K Foam turi kazka panasaus i Artemis, bet dvigubai brangesni.

Tai tiek ka prisiminiau.
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2007 09 29, 22:14)
aciu uz informacija  hi.gif bandysim pirmadieni skambinti  smile.gif  gal telefoniuka turit issisaugoje vadybininku ?  rolleyes.gif

Na ir didele jusu lova  bigsmile.gif 
kaip jus su vyru vienas kita randat tokioj didelej  tongue.gif  ir pasimesti galima  biggrin.gif
Ir as tokios noreciau, jei miegamasis didesnis butu  thumbup.gif

Turiu dabo knygoje, kuri kol kas namie sad.gif
Šiaip tai paskambinus į Šiaulius ir pasakius, kad nori užsisakyti čiužinuką - duos numeriuką kuriuo galima užsisakinėt.

Na jo, nemaža ta mūsų lova. Šiaip tai mano vyriškis bevei dvimetrinis, tai reikia ilgos, o į plotį.... Siauresnė neproporcingai atrodytų. O galų gale, jei atsiras koks beibis - tai reiks vietos ir jam lovoje ax.gif
Atsakyti
Zoran, pagal Lono knyguteje esanti aprasyma Penelope ir Marea mazai kuom skiriasi, bent jau man ne itin daug numananciai apie ciuzinius... galetumet pasakyti i ka turetumem dar atsizvelgti renkantis tarp siu dvieju ciuziniu, gal kazkas yra nepamyneta ar pan. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 10 01, 09:48)
Zoran, pagal Lono knyguteje esanti aprasyma Penelope ir Marea mazai kuom skiriasi, bent jau man ne itin daug numananciai apie ciuzinius... galetumet pasakyti i ka turetumem dar atsizvelgti renkantis tarp siu dvieju ciuziniu, gal kazkas yra nepamyneta ar pan. Dekui  4u.gif

Turejai mintyje Penelope ir Medea. Aprasymuose informacija nebuna visiskai tiksli ir teisinga, tai yra reklama, o principe sie ciuziniai labai smarkiai skiriasi. Penelope turi 3D tinkleline oro pagalve, kuri labai neblogai vedina ir zmogus zymiai maziau ant jos prakaituoja, bet tuo paciu labai smarkiai sukietina ciuzini, cia yra labai geras kokoso pakaitalas. Bet deje Penelope gavosi ant tiek kietas, kad anatomines zonos visiskai sunykusios, o patogumo nulis.
Atsakyti