QUOTE(Zoran @ 2007 09 29, 11:14)
Kai klausiama teisingai ir normaliu tonu, as atsakau labai normaliai ir tiesiai sviesiai, be uzuolanku stengiuosi, kad butu kuo aiskiau. Patariu visada, jei nepastebejote.
O mano nepakantuma apsimeteliams, neteisuoliams ir klaidingai mastantiems arba visai nemastantiems, praleiskite, nes mano poziuris i juos niekada nepasikeis, as vilkas- jie avys.
O mano nepakantuma apsimeteliams, neteisuoliams ir klaidingai mastantiems arba visai nemastantiems, praleiskite, nes mano poziuris i juos niekada nepasikeis, as vilkas- jie avys.
Zoran
Noreciau paklausti apie Lono Medea , kuri nusipirkau ir kuri tu rekomendavai kaip geriausia ir ortopediskiausia is Lietuvoj parduodamu uz normalia kaina. Klausimai tokie:
1) Kas yra gamintojas , domina imones (fabriko) pavadinimas ? gal yra ju saitas?
2) Jau is dvieju zmoniu asmeniskai girdejau kad pries menesi isigytose Medejose issigulejo duobes. Pas mane irgi kazkas panasaus bando darytis (pirkau pries savaites). Ka tai galetu reiksti ir ka daryti? Gal vis delto geriau neortopediskas Dormeo be duobiu nei Medea su duobem?
3) Kokiu vis delto reiketu groteliu medejai, kad butu optimalus groteliu panaudojimas ir ciuzinys nors kiek amortizuotu?
Tikeciausi mandagaus atsakymo. Labai aciu.