Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

Uzsakeme vaikams ciuzinukus Lono 'Norka'. Viena standartini, kita ne. Kaina, tikrai nera didele, tik kad butu patogu ir malonu vaikams ant ju miegoti. Isbandysim, suzinosim. Pagaminimo laikas - menuo doh.gif . labai ilgai....gamina juos Cekijoj. Na, bet teks islaukti.
Atsakyti
Kur klaipedoj prekiaujama Sleep Well ciuziniais?
Atsakyti
Zoran,
Turiu klausima del groteliu dvigulei lovai.
Zadame pirkti Aruba (sveriam 75 ir 85 kg), o groteles, kurias isigijome kartu su lova yra "Filaflex" uz 290 Lt. Tarpai yra 4,5 cm.
Gal musu pasirinktas ciuzinys yra netinkamas (noriu pasakyti per geras smile.gif )tokiom grotelem?
14 psl. radau tavo info apie groteles ir dabar abejoju ar esamos tiks? Gal reikia pirkti kitas?

Ir dar klausimas apie Norka (rasiau ir i AZ, bet paklausiu ir cia smile.gif )
Ar galima si ciuzini deti 6-meciam vaikui tiesiog ant grindu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudmilos: 20 balandžio 2008 - 20:32
Labai domina atsakymas į Liudmilos klausimą.

Zoran, ar dar konsultuojate? smile.gif
Atsakyti
Del Norkos. Galima ji deti ir ant grindu, bet visada sveikiau butu padeti ant groteliu.
Atsakyti
maciau nemazai kas iesko ciuziniu vaikams. Man irgi reikia. Mes vaiku baldus daromes, bet ciuzinius reik issirinkt patiems. O man reikia vieno su kietu dugnu, kad pasikeltu (darysim tipo kusete), o kito, kad pasidetu. Kiek domejausi (gal nelabai gerai), bet ciuzinai visi balti- kaip priklauso. Ir cia problema- gobelenas. Reikia, turbut, po baldu padarymo kviestis aptraukejus ar baldu restauratorius g.gif Gal kas jau sprendet panasia problema?
Atsakyti
Noreciau patarimo. Blaskomes tarp keletos ciuziniu
Gemegos Amadeo su HR
Amadeo Joy su HR
Amadeo clima
ir Trivilitos Magija 7
(siaip amadeo clima ir Magija 7 savo sudeti lyg ir panasus)
Su lateksu variantus atmetem, nes priskaitem, kad ant latekso per silta miegoti.
Musu svoriai 55, 85kg. Ciuzinys 140*200.
Dar galbut svarbus faktas, kad Magija 7 galima gauti gerokai pigiau.

Gal kas ka patars 4u.gif
Atsakyti

Dar galbut svarbus faktas, kad Magija 7 galima gauti gerokai pigiau.

Gal kas ka patars 4u.gif
[/quote]

Magija 7 gan neblogas čiužinys ir jis pernai buvo vienas iš perkamiausių ir jo kaina normali.Aš pati ji naudoju ir visai nesigailiu kad būtent tokį pirkau.Nors dabar mama nori pirktis čiužinį tai labai susidomėjom sleepwello čiužiniais man jie pasirodė visai nieko.
Atsakyti
O kaip jo kietumas, nera labai minkstas? Ir kaip lateksine puse? Nera per karsta, neprakaituojat?

Dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramer @ 2008 05 07, 14:21)
O kaip jo kietumas, nera labai minkstas? Ir kaip lateksine puse? Nera per karsta, neprakaituojat?

Dekui uz atsakymus  4u.gif

Magijos 7 viena pusė kokosas tai ją naudojam vasara, lateksą naudojam žiemą
tai tikrai nėra peršilta .Čiužinys normalaus kietumo ,nors mano vyras didelis ir stambokas gulint savo pusėje atsvaros nejaučiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, prasau nusimananciu pagalbos,

Mums ciuzinys tinka tik toks, kuris pagamintas su mediniu pagrindu (remu), vienpusis. Kol kas kiek suzinojau, is normalesniu kompaniju tokius ciuzinius gamina tik Gemega. Nei Tomasell nei Lono ciuziniai negaminami su remu.
Ciuzinio dydis 200*160. Musu svoris yra (50 ir 85), remiantis Zoran, Gemega ciuziniai mums irgi netinka, nes jie daugiau sunkiasvoriams. Ir plius nenoriu su spyruoklem verysad.gif
Ka daryt? nejaugi iseitis tik keisti lova ?

Tiesa, ciuziniui norime skirti iki 1500 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmia: 08 gegužės 2008 - 15:35
Jau trečią kartą perskaičiau tą temą doh.gif Pardėse visus čiužinius išgulėjau ir beprotiškai pavargau rinktis čiužinį... Noriu ir patogaus ir nebrangaus (ale kad taip nebūna...) tai renkuosi iš Gemedos Amadeo Joy su HR arba Amadeo HR... Nors paskutinėj pardėj išgyrė Lono Tylą... bet pvz atsigult neturėjo... bet labai jau pigiai jis man pasirodė (kaži kaip su kokybe g.gif )... Ai, dar lyg ir pradžioj susižavėjau Fey ir co firmos Royal star čiužiniu... Man aktualu, kad užvalkalas būtų skalbiamas. Svorio kategorijos mūsų būtų 55 ir 85. Lova su grotelėm (tarpų cm nepasakysiu, nes ji tik gamybos eigoj... Norim tilpt į 1500 (na max 1700lt)... Kaip išsirinkt surrender.gif
Atsakyti