Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Zoran @ 2008 03 31, 18:26)
Koki blata(parduotuve ar konkretus asmuo) turi is Fey&Co?
Ciuziniai nera skirti sedejimui ir tam jie nera skaiciuojami. Jeigu Kinomanija ir Audiofilija bus uzsiiminejama gana daznai, kiekviena dienos vakara, tai ciuzinio amziu reiktu braukti per puse, koks jis bebutu. Jeigu ciuziniai skaiciuojami 5-9 metam, tai jusu atveju jie butu 3-5.

Patarsiu modeli, kai atsakysite i klausima.

Suprantu kad tarnaus trumpiau, bet tarkim spyruoklinis siom salygom tarnaus dar trumpiau nei pvz.lateksinis,tai vat ir noriu susigaudyt su jusu pagalba, kas mano konkreciu atveju yra geriau, ilgaamziskiau.
Dabar del kainu, "Relaks"-o parduotuvej (gaila cia neturiu pazinciu) ciuzini Visco Therm 1600x2000 (11cm. porolonas, 7cm.viskotermas) paskaiciavo 1967.- lt. analogiskas "Lono" butu >2000 lt. plius kaip minejau yra galimybe gautu nuolaida, tarkim net jei ji butu tik(net) ~10%
tai jau butu apie 1800 lt.
Paciame Fey@Co draugu neturiu sad.gif Tiesiog viename baldu salone, kuriame prekiauja ir auksciau paminetais ciuziniais, pazystamas sake parduos su mazesniu antkainiu nei yprastai. Kainu nekonkretizavo.
Atsakyti
O kur galima pasižiūrėti Fey&Co produkcijos Kaune?
Atsakyti
Kaunas

Parduotuvė

Taikos pr. 43, Kaunas []
Tel.: +370 37 380 823
Mob. tel.: +370 655 055881
Vyr. vadybininkė: Jūratė Jėrinienė

cia kaip supratau atstovai, o ir siaip baldu parduotuvese turi ju produkcijos.
Maciau dar Urmo bazej, Plazoj.

Papildyta:
Tik noriu pastebeti, kad uzraso "Fey@Co" galite nepastebeti,
bus uzrasyta "ROYAL Collection" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Nerty @ 2008 03 31, 21:16)
Suprantu kad tarnaus trumpiau, bet tarkim spyruoklinis siom salygom tarnaus dar trumpiau nei pvz.lateksinis,tai vat ir noriu susigaudyt su jusu pagalba, kas mano konkreciu atveju yra geriau, ilgaamziskiau.
Dabar del kainu, "Relaks"-o parduotuvej (gaila cia neturiu pazinciu) ciuzini Visco Therm 1600x2000 (11cm. porolonas, 7cm.viskotermas) paskaiciavo 1967.- lt. analogiskas "Lono" butu >2000 lt. plius kaip minejau yra galimybe gautu nuolaida, tarkim net jei ji butu tik(net) ~10%
tai jau butu apie 1800 lt.
Paciame Fey@Co draugu neturiu sad.gif Tiesiog viename baldu salone, kuriame prekiauja ir auksciau paminetais ciuziniais, pazystamas sake parduos su mazesniu antkainiu nei yprastai. Kainu nekonkretizavo.

Na jusu palyginimas nera teisingas, Memo Star nuo Lono Athena skiriasi. Daugiau panasumu turi Memo De Luxe i Athena.
Athena turi oro tarpus kvepavimui padarytus. Beje abu bezoniai.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 04 01, 11:38)
Athena turi oro tarpus kvepavimui padarytus. Beje abu bezoniai.

taip pastebejau, o kad bezoniai tai dar geriau mano atveju.
Ar uztektu groteliu su 4cm. tarpu (pati lentele 3.5cm.)? Cia "Grafu baldai" tokias komplektuoja. Ar reik tankesniu?
Beje dairausi/lyginu Visco therm (h 18cm.) o ne Memo star (h 15cm.).
Ačiū
Atsakyti
Mane irgi labai domina atsiliepimai ar nuomonė apie Visco Fit čiužinius (Fey & Co) bet radau tik klausimus -o atsako jokio. Zoran, kokia gi jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(camor @ 2008 04 02, 17:27)
Mane irgi labai domina atsiliepimai ar nuomonė apie  Visco Fit čiužinius (Fey & Co) bet radau tik klausimus -o atsako jokio. Zoran, kokia gi jūsų nuomonė?

As nematau rimtu privalumu Viskoelastiniame poliuretane, o jei dar nera zonu, arba jos ant juoko padarytos, bei pacio Visko daugiau kaip 6cm, tai man sis ciuziniys kelia tik juoka.
Atsakyti
Sveiki, nusipirkom Gemega Super E, norejau paklausti del higieniniu ciuzinuku, ar verta, ar prailgeja ciuzinio tarnavimo laikas kaip teigia konsultantai. o jei taip, tai kokiu firmos verta ziureti.
Ir dar, del pagalviu prisitaikanciu, kokiu firmu kokybiskesnes?nepasibrausinus internete, gemegos pabijojau pirkti 4u.gif
Aciu uz atsakymus
Atsakyti
Jau galima apziureti ir uzsisakyti Lono nauja kolekcija "Matrace by Gumotex" internetineje parduotuveje adresu www.lonas.lt/prekyba .
Atsakyti
QUOTE(Postament @ 2008 04 06, 12:18)
Jau galima apziureti ir uzsisakyti Lono nauja kolekcija "Matrace by Gumotex" internetineje parduotuveje adresu www.lonas.lt/prekyba .

Ir tu siulai nebandzius uzsisakineti zmonems ciuzinius?
Gal pradek mastyti truputi. Toki daikta perkant butina pabandyti, o tech aprasymas yra maza ko vertas be jutiminiu ispudziu, beje jis mazai ka ir sako nesigilinantiems.
Net ruba internetu perkant vaikui ar batus daznai nepataikai su dydziais ir tuo labiau patogumais.
Atsakyti
O kas ten per naujiena - tas Gumotex?
Papildyta:
Klausimas žinovams - aš sveriu 70 kg, vyras - 120 kg. Ruošiamės keisti čiužinį, tačiau nenorime dviejų skirtingų čiužinių. Koks būtų geriausias čiužinys mūsų situacijoje?
Atsakyti
QUOTE(vabite @ 2008 04 07, 09:37)
O kas ten per naujiena - tas Gumotex?
Papildyta:
Klausimas žinovams - aš sveriu 70 kg, vyras - 120 kg. Ruošiamės keisti čiužinį, tačiau nenorime dviejų skirtingų čiužinių. Koks būtų geriausias čiužinys mūsų situacijoje?

Du skirtingi anatominiai arba kazkuriam visiskai jokio efekto nebus.
Atsakyti