QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 09 07, 11:43)
o kuom eucathermas nepatinko?
Papildyta:
dar mane domina kuo skiriasi matraco uzpildai?ir kuri geriausia rinktis
Papildyta:
dar mane domina kuo skiriasi matraco uzpildai?ir kuri geriausia rinktis
Kažkaip jis man įtartinas. na įdomiai tas nestoras sluoksnis adaptuojasi pagal kūną, bet mano nuomonė tokia, kad Eucathermo nepakankamai storas sluoksnis, kad kaina atitiktų realų skirtumą. Be to, kažkaip kaip ir lateksas gal kiek šiltas pasirodė.
QUOTE(Zoran @ 2007 09 07, 19:26)
Amadeo HR bus per akis. Visi kiti neverti demesio del kainos arba jusu svorio kategorijos. Pats geriausias Gemegos ciuzinys yra Amadeo Super, beje jis turi geriausia kainos kokybes santyki, bet jis labiau reikalingas drutiems zmonems.
Va žiūrėjau iš aš į Amadeo super, bet pasiaiškinau, kad per lengvi esam mes ir tiek. Tai liko sekantis variantas - Amadeo Joy.
Beje, užsakinėti paskambinus tiesiai į Gemegą - stipriai pigiau nei kokiame nors salone (200 - 400 Lt. Pigiau priklausomai nuo čiužinio).
QUOTE(vilmak @ 2007 09 09, 21:34)
tai dabar prisiskaičiau ir nieko nebežinau.
Trumpai.Reikalingas čiužinys dvigulei lovai, svorio kategorija 70-90 kg, vyriškis linkęs smarkiai prakaituoti.Dėl pastarosios problemos linkom į spyruoklinius, dabar nebežinau...
Kaina apie 2000 litukų.
Patarkit, ką rinktis?
Trumpai.Reikalingas čiužinys dvigulei lovai, svorio kategorija 70-90 kg, vyriškis linkęs smarkiai prakaituoti.Dėl pastarosios problemos linkom į spyruoklinius, dabar nebežinau...
Kaina apie 2000 litukų.
Patarkit, ką rinktis?
Manau, kad kątik buvo siskas aptarta: Gemega, Amadeo Super arba Amadeo Joy.
Tikriasuia iš užpildų nelabai gerai lateksas, nes jis sunkiausiai kvėpuoja
Beje, Gemegos Amadeo čužinuką su HR'u galima ir iki 1500 lt. nusipirkti.