QUOTE(milalas @ 2007 12 31, 17:30)
kuo daugiau skaitau apie Tempur, tuo labiau atrodo, kad vieni Tempur ciuzinius dievina, o kiti ju nekencia ir niekada nepripranta prie ju. iseitis uzsienyje - 30ies dienu bandomasis laikotarpis ko pas mus LT deja nera...
pagrindiniai ivairiuose review'uose nurodomi trukumai, ciuzinio kietumas saltesnemis naktimis, gana letas medziagos atsistatymas keiciant padeti, didesnes mases zmoguciams sunku apsiversti... isigydamas toki ciuzini, kaip jie reklamuoja turetum maziau vartytis ir geriau miegoti, o kartais buna visiskai atvirksciai.
tai ir lieka didelis klauimas ar sie ciuziniai verti dideliu pinigeliu, kuriuos kainuoja? uzsienyje Tempur turi nemazai konkurentu, o LT ne tiek jau ir daug...
kai įsigojome šį čiužinį ( pirkom Tempur Celebrity (31cm storio) ir čiužinį-užtiesalą (7cm storio) tikrai man pirmomis dienomis buvo neįprasta miegoti
pats grimzdimas tai malonus, tačiau keičiant padėtį- reikia lukterti kol pradėsi grimzti ( reikia užsiauginti svorio- gal greičiau tuomet grimsiu?
) arba kaip rašei gal čia dėl vėsesnio oro?? ( nes miegu su pravertu langu, net ir žiemą )
turiu stuburio bėdų - tai miegant ant šio čiužinio ne taip man ją maudžia
tik vat skirtingai nei čiužiniu - nesu visai patenkinta Tempur pagalve - man norėtųsi, kad ji būtų minkštsnė