Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Pigalica @ 2008 01 18, 20:14)
Kelis kartus perskaičiau, tik apie kokoso pluoštą kalbėta... kad naudojami klijai, kurie gali alergizuoti.... šitai aš jau ankščiau skaičiau.. unsure.gif
O atsakyti sunku, ane? cool.gif  tongue.gif

Tada trumpai - sudas.
Atsakyti
uzsisakiau spyruoklini Amadeo clima. Pasakykit, prasau, ar jam reikalingos groteles? Nes vadybininkas, priemes uzsakyma, nieko apie tai neuzsimine.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2008 01 21, 23:02)
uzsisakiau spyruoklini Amadeo clima. Pasakykit, prasau, ar jam reikalingos groteles? Nes vadybininkas, priemes uzsakyma, nieko apie tai neuzsimine.
Aciu  4u.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(milalas @ 2007 12 31, 17:30)
kuo daugiau skaitau apie Tempur, tuo labiau atrodo, kad vieni Tempur ciuzinius dievina, o kiti ju nekencia ir niekada nepripranta prie ju. iseitis uzsienyje - 30ies dienu bandomasis laikotarpis ko pas mus LT deja nera...
pagrindiniai ivairiuose review'uose nurodomi trukumai, ciuzinio kietumas saltesnemis naktimis, gana letas medziagos atsistatymas keiciant padeti, didesnes mases zmoguciams sunku apsiversti... isigydamas toki ciuzini, kaip jie reklamuoja turetum maziau vartytis ir geriau miegoti, o kartais buna visiskai atvirksciai.
tai ir lieka didelis klauimas ar sie ciuziniai verti dideliu pinigeliu, kuriuos kainuoja? uzsienyje Tempur turi nemazai konkurentu, o LT ne tiek jau ir daug...

kai įsigojome šį čiužinį ( pirkom Tempur Celebrity (31cm storio) ir čiužinį-užtiesalą (7cm storio) tikrai man pirmomis dienomis buvo neįprasta miegoti doh.gif pats grimzdimas tai malonus, tačiau keičiant padėtį- reikia lukterti kol pradėsi grimzti ( reikia užsiauginti svorio- gal greičiau tuomet grimsiu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) arba kaip rašei gal čia dėl vėsesnio oro?? ( nes miegu su pravertu langu, net ir žiemą )
turiu stuburio bėdų - tai miegant ant šio čiužinio ne taip man ją maudžia thumbup.gif

tik vat skirtingai nei čiužiniu - nesu visai patenkinta Tempur pagalve - man norėtųsi, kad ji būtų minkštsnė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.Jolančiukas: 22 sausio 2008 - 20:12
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2008 01 22, 21:09)
tik vat  skirtingai nei čiužiniu - nesu visai patenkinta Tempur pagalve - man norėtųsi, kad ji  būtų minkštsnė  g.gif

Va ir mes su vyru miegam ant Tempur pagalvių, pirmos naktys iš vis nemiegotos, nes pagalvės sunkios, kietos, doh.gif Pardavėjas, kai pirkom sakė, kad jis ant tokios miega, jokie košmarai jam nesisapnuoja biggrin.gif Teisybę sakė, tikrai nesisapnavo, nes iš vis nemiegojom lotuliukas.gif Na, dabar jau apsipratom, miegasi neblogai biggrin.gif
Atsakyti
Pribrendo laikas ir mums jau ciuzini pasikeist, ale as apie juos visiskai nieko nenusimanau doh.gif Dabar miegam ant spyruoklinio, jau kaulai visi skauda nuo jo, jauciu kiekviena spyruokle doh.gif Noreciau kazko be spyruokliu, atsibodo man jau jos biggrin.gif

Ka jus patartumet, nuo ko pradet ieskot ciuzinio, ar nuo parduotuviu ar net nezinau nuo ko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iliona @ 2008 02 05, 14:31)

Ka jus patartumet, nuo ko pradet ieskot ciuzinio, ar nuo parduotuviu ar net nezinau nuo ko  doh.gif

aš tai patarčiau paskaityti šią temą nuo pradžių, nes joje rasi daugybę konkrečių Zoran patarimų, manau jie tikrai vertingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Siandien buvome uzsuke i parduotuve kuri prekiauja Trivilitos ciuziniais, mus sudomino spyruoklinis ciuzinys viena puse lateksas kita kokoso plausas, jie sake, kad kokosas suklijuotas latekso klijais, cia kazin blogai? nes kazkas minejo, kad tas kokosas klijuojamas prastais klijais. Kokia isvis nuomone apie Trivilitos produkcija?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2008 01 22, 08:37)

laba diena,

Perskaiciau visa foruma ir toks vaizdas, kad niekas neturi vaiku arba visiem vienodai ant ko jie miega - svarbiausia sau gera ciuzini issirinkti, o vaikai .... (o dar supermamu klubas). Taigi teko uzsiregistruoti.
Taigi mano rupesciai:
Turiu du vaikus 4 ir 2m ir nusprendziau jiems irengti kambarius. Drauges patare lovas pirkti kuo platesnes, taigi apsistojau ties 120x200 - noriu kad jau butu pastoviai ir po to nereiktu keisti. Taigi kokius ciuzinius isrinkti? Is pradziu galvojau latekso, bet mano vaikas ir taip uzmiegant stipriai prakaituoja, tai dabar suabejojau - gal parolonini? Be to ismatavimai nevisai standartiniai, ne visi buna 120x200.
Antra - meistras nerado ir tokiu groteliu, sako prigrezios ploksteje skyliu - negirgzdes, neislinks. Jei pirksim porolonini gal ir nereikalingos tos groteles?
Malonu butu isgirsti patarimu.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Sweet Natally @ 2008 02 12, 15:34)
laba diena,

Perskaiciau visa foruma ir toks vaizdas, kad niekas neturi vaiku arba visiem vienodai ant ko jie miega - svarbiausia sau gera ciuzini issirinkti, o vaikai .... (o dar supermamu klubas). Taigi teko uzsiregistruoti.
Taigi mano rupesciai:
Turiu du vaikus 4 ir 2m ir nusprendziau jiems irengti kambarius. Drauges patare lovas pirkti kuo platesnes, taigi apsistojau ties 120x200 - noriu kad jau butu pastoviai ir po to nereiktu keisti. Taigi kokius ciuzinius isrinkti? Is pradziu galvojau latekso, bet mano vaikas ir taip uzmiegant stipriai prakaituoja, tai dabar suabejojau - gal parolonini?  Be to ismatavimai nevisai standartiniai, ne visi buna 120x200.
Antra - meistras nerado ir tokiu groteliu, sako prigrezios ploksteje skyliu - negirgzdes, neislinks. Jei pirksim porolonini gal ir nereikalingos tos groteles?
Aciu

Tikrai buvo kalbeta ir apie ciuzinius vaikams, reikia idemiau skaityti, ir nereikia cia pykti, kad nera galbut atskiros temos BUTENT apie ciuzinius vaikams, nesvarbu kad forumas Supermama.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Natally @ 2008 02 12, 14:34)
Turiu du vaikus 4 ir 2m ir nusprendziau jiems irengti kambarius. Drauges patare lovas pirkti kuo platesnes, taigi apsistojau ties 120x200 - noriu kad jau butu pastoviai ir po to nereiktu keisti. Taigi kokius ciuzinius isrinkti? Is pradziu galvojau latekso, bet mano vaikas ir taip uzmiegant stipriai prakaituoja, tai dabar suabejojau - gal parolonini?  Be to ismatavimai nevisai standartiniai, ne visi buna 120x200.
Aciu

Vaikams iki 14 metu (kitaip tariant, šiai svorio kategorijai) puikiai tinka Lono "Norka". O poroloniniams čiužiniams būtinos grotelės, kad čiužinys kvėpuotu, dar laikas nuolaiko ir vartyti reikia kad pasivedintų ir neišsigulėtų tongue.gif

P.s. "Zoran mokykla" tongue.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2008 02 12, 17:07)
P.s. "Zoran mokykla" tongue.gif  ax.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti