Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Avietytė @ 2008 01 11, 13:13)
Turiu labai nuvilti Jus, nes miegu dar tik 2 mėn 4u.gif

tai čia ne nuvylimas smile.gif , jums nuo pat pradžių patogu? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal galit pakartoti koki ciuzini geriausia pirkti vaikui (4,5 metai)? Zinau kad buvo rasyta, bet greit neberandu blush2.gif Ir gal nuoroda butu galima, ismatavimus pasiziureti, aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 11, 14:45)
tai čia ne nuvylimas smile.gif , jums nuo pat pradžių patogu? bigsmile.gif

Oi reikejo priprasti, bet kazkaip bent jau as per savaite pripratau bigsmile.gif Ir dabar miegoti einu su malonumu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 01 09, 17:29)
Zoran, jei nesunku, apie DORMEO. Prašau  blush2.gif
Domina memosan...

mes uzsake Dormeo, nors ir Zoran apie ji atsiliepia tikrai ne kaip. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu, as pas drauge ji isbandziau ir man patiko. Ir kaina padori - lyg tai 950 lt.

ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(cingute @ 2008 01 12, 19:07)
mes uzsake Dormeo, nors ir Zoran apie ji atsiliepia tikrai ne kaip. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu, as pas drauge ji isbandziau ir man patiko. Ir kaina padori - lyg tai 950 lt.

ax.gif  ax.gif

Tiesa, apie Dormeo, cia, forume, prirasyta tikrai daug. Reikia tik truputi atgal sugrizti : mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

sekmes besidomint smile.gif
Atsakyti
Sveiki, Zoran. Labai reikia jūsų patarimo. Tikrai perskaičiau visą temą, nes dėl skaudančios nugaros, pribrendo reikalas nusipirkti savo svajonių čiužinį.
Su vyru esam nemenki žmonės, abu po 110 kg sveriam, pasirinkimas nėra labai gausus. Spyruokliniai nelabai traukia, nes jeigu jie bus nelabai patogūs, o tik patikimi, gal geriau schmoll.gif ax.gif Tai turbūt pasirinksiu lateksinį. Kristynos čiužinys 15 cm storio atrodo kaip ir per plonas, tai tada lieka Kaliopė + „Lignum Star“ grotelės. O gal pasiūlysit kitą variantą? Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
as tai is visu konsultaciju susidariau nuomone kad taisykle paprasta - kuo zmogus sunkesnis tuo ciuzinys t.b. kietesnis. O toliau jau medziagu, kainos ir asmeniniu pojuciu klausimas.
Atsakyti
Sveiki, as kaip ir daugelis, esu pasimetusi blush2.gif MB alergiskas namu dulkems ir erkutei, o man problemytes su stuburu. Tai ar mes galetume miegoti ant vieno ciuzinio? g.gif Jeigu pasidalintumet panasia patirtim, buciau labai dekinga. Skaiciau visa sita tema (pirma puslapi kelis kartus doh.gif lotuliukas.gif ) bet deja jeigu reiketu tuoj - rytoj pirkti ciuzini butu nekaip. Laiko turiu dar koki menesi. Lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zigmas @ 2008 01 15, 11:27)
as tai is visu konsultaciju susidariau nuomone kad taisykle paprasta - kuo zmogus sunkesnis tuo ciuzinys t.b. kietesnis. O toliau jau medziagu, kainos ir asmeniniu pojuciu klausimas.

Sutinku, kad turi būti kietokas, bet kai kreivas stuburas ir pilnas ataugų, nuo nugaros skausmo negali normaliai ilsėtis, norisi to optimalaus varianto. Todėl dar norisi žinovo patarimo iš šalies, o gal kaip tik reikia žiūrėti į plonesnį Kristynai ir geresnes amotizuojančias groteles Lignum Star, o storesniam čiužiniui Kaliopei užtektų ir Flexa plus g.gif
Aš buvau jau nusižiūrėjusi Gemegos Briuge nature, kur su 85 proc. naturalaus latekso, bet konsultantė salone pasirodė tokia žiopla, kad apie tokį ji pirmą kartą išgirdo doh.gif
Žiūrėsiu, ką patars žinovas, pavaikščiosiu po baldų parduotuves, bandysim tikrinti pojūčius biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi aplankius kelias baldų parduotuves Kaune nieko nepešiau, kartoju klausimą: kurioje parduotuvėje galima normaliai pasikonsultuot ir kur ant tų čiužinių galima pagulėt?
Kur buvom, turi tik jų pjūvius ir praktiškai jokios išsamios informacijos. Aš šiame puspapyje sužinojau daugiau nei man pasakė salone. Domna Gemegos spyruokliniai- taip jau su vyru nutarėm. Taigi, kaunietės, pasidalinkit savo patirtim.
Atsakyti

Papildyta:
Is jusu aprasymo matau, kad jis jums smarkiai per kietas. Amadeo super yra skirtas sunkiasvoriam 100-130kg.
[/quote]

Na mes gerokai kūdesni, bet pagal pojūčius šis čiužinys man nėra per kietas, toks sakyčiau vidutinis. g.gif Matot, kaip jau minėjau anksčiau miegojom ant ištraukiamos lovos, na žinot kur minkštuose balduose būna toks mehanizmas, va tas tai kietas buvo. Tai po jo man Amadeo super minkštas kaip pukiniai patalai. tik va nugaras skauda nors tu ką.. Gal čia adaptacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2008 01 12, 00:49)
Gal galit pakartoti koki ciuzini geriausia pirkti vaikui (4,5 metai)? Zinau kad buvo rasyta, bet greit neberandu  blush2.gif Ir gal nuoroda butu galima, ismatavimus pasiziureti, aciu  4u.gif  4u.gif

Zoran rekomenduoja Norką 4u.gif
Zoran, kur dingai? ax.gif Aš dar dėl Norkos noriu paklausti - ar ji atlaikys, jei ant čiužinio vaikas ne tik miegos, bet diena ir sėdės, žais? Ar atlaikys geriau, negu paprastas vientisas porolonas?
Atsakyti
Pavaikščiojau po parduotuves, pagulinėjau, Kaliopė man tikrai patiko, ko gero užsisakysim šitą smile.gif
Atsakyti