Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

Zoran, jei nesunku, apie DORMEO. Prašau blush2.gif
Domina memosan...
Atsakyti
apčiupinėjau lono čiužinius (norim ne lateksinio), tai medea žiauriai per minkštas atrodo (bent jau dabar). ar gali būt, kad iš tikro mums patiks ant jo miegot? unsure.gif

artemis neblogai atrodo, bet spyruoklinio nelabai norim (tiesa be paaiškinimo kodėl) rolleyes.gif

užmiršau jolaną pačiupinėt, bet jų kaina nemažai skiriasi? kažin o kokybė kaip? ar tik ilgaamžiškumo klausimas čia.

oi, nelabai rišliai surašiau, bet gal suprantamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 09, 16:40)
apčiupinėjau lono čiužinius (norim ne lateksinio), tai medea žiauriai per minkštas atrodo (bent jau dabar). ar gali būt, kad iš tikro mums patiks ant jo miegot? unsure.gif

artemis neblogai atrodo, bet spyruoklinio nelabai norim (tiesa be paaiškinimo kodėl) rolleyes.gif

užmiršau jolaną pačiupinėt, bet jų kaina nemažai skiriasi? kažin o kokybė kaip? ar tik ilgaamžiškumo klausimas čia.

Man asmeniskai medea kai atsisedi ant jo tai minkstas, kai atsiguli, tai nepasakyciau kad ten krenti kaip i pukus, normalus ciuzinys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2008 01 09, 17:19)
Man asmeniskai medea kai atsisedi ant jo tai minkstas, kai atsiguli, tai nepasakyciau kad ten krenti kaip i pukus, normalus ciuzinys biggrin.gif

sakai g.gif , aš kaip tik ir buvau atsisėdus, atsigult nelabai siūlė ta vištelė pardavėja apdėsčius visus čiužinius kažkokiom reklamom.
zoran, gal tavo nuomonę išgirsiu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 10, 12:26)
sakai g.gif , aš kaip tik ir buvau atsisėdus, atsigult nelabai siūlė ta vištelė pardavėja apdėsčius visus čiužinius kažkokiom reklamom.
zoran, gal tavo nuomonę išgirsiu? rolleyes.gif

Rimtai? O mums kaip tik liepe gulinetis, sake nesidrovekit ir vartykites, nes kitaip bus sunku issirinkti, tai mes ir vartemes ant kiekvieno ciuzinio blush2.gif O ant kiekvieno ciuzinio tada buvo ne reklama padeda o kai guli tai ten kojos turi buti, kad ciuzinio neistepti su batais.
Atsakyti
Mes miegam jau trečia savaitė ant naujo čiužinio Amadeo super iš Gemegos. Čiužinys tikrai patogus, tuo labiau, kad prieš tai ilgą laiką miegojom ant labai nepatogios sofkės. Bet ar normalu tai, kad maždaug po savaitės miegojimo abu su vyru pradėjom skūstis skaudančiom nugarom. Nu skauda nugarą, pečius, tokie kaip nugulėti būtų.. g.gif
Atsakyti
Mes jau senokai miegam ant TEMPUR'o čiužinio...Nu jis man tai labai patinka, ypač labai padėjo, kai laukiausi-jokio nugaros skausmo, nepatogumo. Turiu su kuo palyginti, nes kai laukiausi pirmagimės, tai miegas ant paprastos sofkutės buvo tikrai ne koks, kad net kamšydavausi visokiom pagalvėm ir pan. O tempuras...na jis nėra stebuklingas, bet ant jo labai jau gera miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 09, 16:40)

As nusipirkau Medea rugsejo menesi ir tik dabar galiu pasakyti kaip gera ant jo miegoti (gal tik siek tiek per karsta). Man priprasti reikejo 3 menesiu , pradzioje net sanariai skaudejo sad.gif O dabar kai tenka miegoti ne namie, grizus is karto pajauti ir pamatai kad medea tikrai ortopedinis ir labai patogus. Ir tikrai jis nera minkstas, tas jo minkstumas visai kitoks nei spyruokliniu, neamortizuoja, man labai sunku buvo priprasti. Kaip pirkau irgi atrode per minkstas, o dabar galetu buti ir minkstesnis.
Atsakyti
QUOTE(vienja @ 2008 01 10, 15:16)
As nusipirkau Medea rugsejo menesi ir tik dabar galiu pasakyti kaip gera ant jo miegoti (gal tik siek tiek per karsta). Man priprasti reikejo 3 menesiu , pradzioje net sanariai skaudejo sad.gif  O dabar kai tenka miegoti ne namie, grizus is karto pajauti ir pamatai kad medea tikrai ortopedinis ir labai patogus. Ir tikrai jis nera minkstas, tas jo minkstumas visai kitoks nei spyruokliniu, neamortizuoja, man labai sunku buvo priprasti. Kaip pirkau irgi atrode per minkstas, o dabar galetu buti ir minkstesnis.

Labai teisinga isvada, sveikinu istojus i kluba "suprantam koks turi buti ciuzinys".
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2008 01 10, 13:26)
Mes miegam jau trečia savaitė ant naujo čiužinio Amadeo super iš Gemegos. Čiužinys tikrai patogus, tuo labiau, kad prieš tai ilgą laiką miegojom ant labai nepatogios sofkės. Bet ar normalu tai, kad maždaug po savaitės miegojimo abu su vyru pradėjom skūstis skaudančiom nugarom. Nu skauda nugarą, pečius, tokie kaip nugulėti būtų..  g.gif

Is jusu aprasymo matau, kad jis jums smarkiai per kietas. Amadeo super yra skirtas sunkiasvoriam 100-130kg.
Atsakyti
Nu perskaičiau visą temą ir ką... Ogi kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... Žinau tik tiek, kad nežinau nieko...

Tai, klausimas: mūsų lovikė bus su dėžėm po apačia. Taigi, apie kažkokią ventiliaciją ar groteles nereikia net galvoti. Čiužinys bys dedamas ant plokštės. Tai kokį po galais man jį pirkti? Kaip supratau, kažkokie ortopediniai man netiks, nes nebus ventiliacijos, taip? Mūsų svoriai 62 ir 80. Jau ir kaina darosi ne tokia svarbi. Išprašysiu gal iš vyro ir daugiau pinigų...
Beje, temos pradžioje buvo užsiminta apie čiužinius gaminamus ne Lietuvoje. O kur tokius galima apžiūrėt? Ir aplamai, kur Kaune galėtų išsamiai pakonsultuot apie čiužinius? Jau poroi vietų "užmečiau akį", bet tos konsultacijos konsultacija nepavadinsi. Kai pardavėja sako: pirkit šitą, va šitas tai jau tikrai geras...
Nu, patys suprantat. Gal yra "skylė" kur parduodami įvarių firmų gaminiai? Kur kaunietės rinkosi čiužinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klumpė: 11 sausio 2008 - 12:33
avietyte, o kiek laiko jūs jau miegat ant jo? ir kaip atrodė pradžioj ir dabar?

QUOTE(*Drugelis* @ 2008 01 10, 14:06)
Mes jau senokai miegam ant TEMPUR'o čiužinio...

ir man jis patinka, tik kaina nelabai kol kas.

QUOTE(vienja @ 2008 01 10, 14:16)
As nusipirkau Medea rugsejo menesi ir tik dabar galiu pasakyti kaip gera ant jo miegoti (gal tik siek tiek per karsta).

ačiū už nuomonę 4u.gif , nors tie 3 mėnesiai, žinoma, nedžiugina, kad sulaukt teigiamo rezultato unsure.gif

QUOTE(Klumpė @ 2008 01 11, 12:26)
Nu perskaičiau visą temą ir ką... Ogi kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių... Žinau tik tiek, kad nežinau nieko...

dabar pavažinėk po parduotuves ir perskaityk dar kartą smile.gif , aš taip padariau ir tapo aiškiau, nesvarbu, kad ne visiems čia kai kas pataria cool.gif
viską vienoj vietoj kažin, ar rasi. be to, beveik visur sustatyti pardavėjai-kasininkai, o ne normalūs konsultantai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 01 11, 14:06)
avietyte, o kiek laiko jūs jau miegat ant jo? ir kaip atrodė pradžioj ir dabar?

Turiu labai nuvilti Jus, nes miegu dar tik 2 mėn 4u.gif
Atsakyti