Vat ir mane sudomino ciuziniai www.litbed.lt, nusiziurejau medica-wash (dvipusiai kišeninių spyruoklių čiužiniai), gal kam teko susidurti? Mes su vyru norime 160x200, tai tokie ciuziniai paprastai buna vientisi? (turime viena maza zmogeliuka kuris kartais megsta atsidurti tevu lovos viduryje).O svoriai musu su vyru beveik vienodi nesiekiame 65kg. Kazin toks ciuzinys gerai?
Gal kas galit atsakyt- viskoelastinis putų poliestarolas (berods taip vadinasi??)- čia tas pats kaip lateksas ar ne?? Ir kuo nuo paprasto parolono skiriasi??
QUOTE(ruda lape @ 2007 12 18, 01:19)
Gal kas galit atsakyt- viskoelastinis putų poliestarolas (berods taip vadinasi??)- čia tas pats kaip lateksas ar ne?? Ir kuo nuo paprasto parolono skiriasi??
tikrai ne tas pats ir nuo paprasto porolono skiriasi tankiu, elastingumu reikia atkreipti demesi i putu poliuretano HR kuo didesnis tuo geresnis ir mes patys zadam pirkti butent putu poliuretano ciuzini nes lateksui musu vaikas yra alergiskas ir siaip kiek girdejau kad nuo jo karsta domejausi dormeo ciuziniu bet niekas jokios informacijos nesuteikia koks tas tankis kas ten yra jo viduje nera jokio pavyzdzio kad galima butu pamatyti ir manau kad jiems net geda sakyti ten paprasciausia putu poliuretanas.
Gal kas esat pirkia litbed ciuzinuka kolkas jie mane domina labiausia
QUOTE(Belada @ 2007 12 18, 11:13)
tikrai ne tas pats ir nuo paprasto porolono skiriasi tankiu, elastingumu reikia atkreipti demesi i putu poliuretano HR kuo didesnis tuo geresnis ir mes patys zadam pirkti butent putu poliuretano ciuzini nes lateksui musu vaikas yra alergiskas ir siaip kiek girdejau kad nuo jo karsta domejausi dormeo ciuziniu bet niekas jokios informacijos nesuteikia koks tas tankis kas ten yra jo viduje nera jokio pavyzdzio kad galima butu pamatyti ir manau kad jiems net geda sakyti ten paprasciausia putu poliuretanas.
Kodel domina labiausiai, gi tokia gausa kitu gamintoju, o va tave butent jie domina?
QUOTE(Belada @ 2007 12 18, 11:13)
Ačiū už paaiškinimą. Mes nusižiūrėjom higieninį čiužinį- norisi spyruoklinį paminkštint, tai vat ir domiuosi, kas tai per daiktas... O dėl kokių savybių litbed'ais domiesi??? Mes pakolkas pagal kainą ir kokybę ties Lonu laikomes....
QUOTE(Zoran @ 2007 12 18, 11:23)
Kodel domina labiausiai, gi tokia gausa kitu gamintoju, o va tave butent jie domina?
o ka galetumet pasiulyti o domina todel kad mano nuomone jie gan turetu buti geri na bent jau tokia informacija gavau o kaina tikrai labai gera siuo metu taiko 15% nuolaida ir 160*200 visco-care 1300 arba special-care 950lt., bandysiu dar savo akimis pamatyti jei tikrai tiks kaip isivaizduoju ko gero ir uzsisakysiu, nes is lono neisirinkau norisi kad ir kainyte butu prieinama
QUOTE(Belada @ 2007 12 19, 14:18)
o ka galetumet pasiulyti o domina todel kad mano nuomone jie gan turetu buti geri na bent jau tokia informacija gavau o kaina tikrai labai gera siuo metu taiko 15% nuolaida ir 160*200 visco-care 1300 arba special-care 950lt., bandysiu dar savo akimis pamatyti jei tikrai tiks kaip isivaizduoju ko gero ir uzsisakysiu, nes is lono neisirinkau norisi kad ir kainyte butu prieinama
Su tokiu poziuriu i pirkini is jusu puses, patarti man nera didelio noro. Viskas, ka paminejote, neatitinka jokiu kriteriju, pagal kuriuos butu galima konstruktyviai ir nieko neizeidziant patarti. Darytkite klaidas patys ir mokykites is klaidu. O siaip patariu pasiskaityti si foruma nuo pradziu.
Sveiki,
ZONAN, o jei nusipirkciau gabala (200x80x20cm) HR porolono, kurio tankis virs 40 ir apvilkciau. Mano svoris apie 73kg. Toks "ciuzinys" butu geriau tarkim uz LONO TYLA ar kita spyruoklini?
ZONAN, o jei nusipirkciau gabala (200x80x20cm) HR porolono, kurio tankis virs 40 ir apvilkciau. Mano svoris apie 73kg. Toks "ciuzinys" butu geriau tarkim uz LONO TYLA ar kita spyruoklini?
QUOTE(bzivka @ 2007 12 21, 14:19)
Sveiki,
Labai svarbu patogumui yra ir porolono minkstumas, ne vien tankis, bet jei iseitu gauti gero tankio ir patogaus minkstumo HR porolona, tai rezultatas butu geresnis nei vilktu spyruokliu ciuziniai iki 2000Lt, tik va jis bus be zonu ir kvepavimo transeju jame nebus jokiu, bei gero gobeleno negausite, kuri deda ant aukstesnio lygio ciuziniu uz prieinama kaina.
ZORAn, as sveriu 73kg, tai kokia turetu but porolono minkstumo marke ar kaip ja pavadint (turiu omeny vidutinio minkstumo)?
QUOTE(bzivka @ 2007 12 21, 17:39)
ZORAn, as sveriu 73kg, tai kokia turetu but porolono minkstumo marke ar kaip ja pavadint (turiu omeny vidutinio minkstumo)?
Patikek, tiksliai nezinau ir vargiai kas pasakytu. Tarpe tarp 25-32.
As irgi perskaiciau viska nuo pradziu. Tai noreciau, kad Zoran pasiulytu man ciuzini.
Lova su patalines deze ir metalinemis pakeliamomios grotelemis
Lova italu gamybos, ne italu-kinieciu
Lova jau nupirkta
Ciuzinio ismatavimai 1600x2000
Svoriai 55 ir 95 kg
Kaina nelabai svarbu
Lauksiu atsakymo. Atsakymai keisti lova netinka, pirkom tokia nes derinam funkcija su dizainu, o ne tam kad pasigirti pries ka nors.
Papildyta:
Ar eko kam nors pirkti is http://www_pilsm_com/ cia Naks Mebels koncernas berods ir is www.8h.lt Kokie atsiliepimai
Lova su patalines deze ir metalinemis pakeliamomios grotelemis
Lova italu gamybos, ne italu-kinieciu
Lova jau nupirkta
Ciuzinio ismatavimai 1600x2000
Svoriai 55 ir 95 kg
Kaina nelabai svarbu
Lauksiu atsakymo. Atsakymai keisti lova netinka, pirkom tokia nes derinam funkcija su dizainu, o ne tam kad pasigirti pries ka nors.
Papildyta:
Ar eko kam nors pirkti is http://www_pilsm_com/ cia Naks Mebels koncernas berods ir is www.8h.lt Kokie atsiliepimai