Mes irgi nuirkom Tampur 180x200x20 ir vakar mum pristate namo
Kainavo apie 5000. Vyras labai priesinosi tiek tam ciuziniuai tiek pagalvems, bet kai pabande ant ortopedines tempur pagalves miegot, tai dabar kitaip net neisivaizduoja
Tai va...pirmas ispudis apie ciuzini - ispakavus jis labai smirdejo
Mes kol ji tempem i kambari, pagalvojau - is kur cia supuvusios bulves smarve? O kai is celofano isvyniojom tai supratau is kur. Vedinom visa vakara, bet kvapas jautesi miegant. Tikiuosi isnyks
Tempurus butina det ant groteliu, bet mes dar lovos neturim, tai dejom kol kas ant grindu. Kadangi grindys sildomos - isdeliojom po apacia ilgas parketlentes ir gavosi nuo gridu iki ciuzinio tarpeliai orui. Laikinai nieko baisaus.
O miegojosi tai
Papildyta:
QUOTE(kerdara @ 2007 12 12, 14:22)
Labutis, nors Zoran ir piktokai pakalba, bet matosi, kad jis nusimano apie tuos čiužinius. Tai sakau ir aš pasitarsiu.
Taigi, tvirtai nusprendžiau pirkti TEMPUR 20cm. čiužinį. Jis man kainuos apie 6tūkst. lt. Žinoma galėčiau imti 22, ar 25cm., bet matau, kad skiriasi nelabai, o kaina, tai stipriai skiriasi. Tai štai, jei apie juos išmanot, patarkite;
- ar mūsų svorių skirtumai nesudarys problemų( čiuž.vientisas)
aš 70kg-1,70, o maniškis 104kg.-1,82
- ar ant jo nebus karšta miegoti.
-ar būtina jį dėti ant grotelių.
Dėkoju už atsakymą iš anksto.
Svoris neturi jokios esmes. Cia ant spyruoklinio tu ant vyro nusiridentum, o tempuras prisitaiko prie kiekvieno svorio ir temperaturos tose vietose kur didziausias spaudimas.
O ar karsta dar nezinau, nes tik viena nakti miegojom
Bet sako kad tenuretu buti karsta.