Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Vikusia @ 2007 11 28, 09:47)
Ačiū, bent Klaipėdoje tai nerandu kur galėčiau ant tų čiūžinių pagulinėt  schmoll.gif  O kuris kietesnis, ar amadeo, ar joy?

Net nežinau... sad.gif tu geriau pasiskambink į pačią Gemegą. Jie ten papasakos viską tikrai ir kur pasižiūrėt gali ir kokios kainos ir per kiek pagamins ir koks kietesnis ir koks minkštesnis ir t.t.t Tikrai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 28 lapkričio 2007 - 11:07
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 28, 09:47)
Ačiū, bent Klaipėdoje tai nerandu kur galėčiau ant tų čiūžinių pagulinėt  schmoll.gif  O kuris kietesnis, ar amadeo, ar joy?

JOY pusės yra skirtingos, viena minkštesnė, kita kietesnė. Ta, kur minkštesnė ir šiltesnė skirta miegoti žiemai, o kietesnė vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 28, 08:47)

O baldų rojuj KLaipėdoj žiūrėjai? Šeip atskirai nėra ten tų čiužinių, bet skirtingi čiužinukai ant lovų patiesti. Kiek žiūrėjau - tai visuose didesnėse baldų parduotuvėse turėtu būti (minijos baldų centre, nemuno balduose, šile...).
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus , užsisakiau Amadeo super su HR. Ant Amadeo joy neradau kur prigulti, o Amadeo man pasirodė per minkštas, nors čia skaičiau, kad pagal mano svorį Amadeo man būtų pats tas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 28, 15:00)
Ačiū visoms už patarimus , užsisakiau Amadeo super su HR. Ant Amadeo joy neradau kur prigulti, o Amadeo man pasirodė per minkštas, nors čia skaičiau, kad pagal mano svorį Amadeo man būtų pats tas..  g.gif

as irgi planuoju uzsisakyt Amadeo super su HR, nes kiti man pasirode per minksti ax.gif teko atsigulti ant Amadeo super su lateksu, tai pasirode pats tas smile.gif bet latekso nenorejau tad imsiu su HR, bus gal siek tiek kietesnis, bet manau bus gerai ax.gif
Atsakyti
www.litbed.lt kaip manot gal neblogi ciuzinukai? susidomejau VISKO CARE, SPECIAL CARE arba CARE gal galetu Zoran ka nors patart? Kiek teko dometis ju kaina gan gera thumbup.gif o as ieskau putu poliuretano ciuzinuko o cia ir HR aukstas ir su 7an zonom, g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Perskaičiau viską, netikėjau, kad mane gali taip sudominti panaši tema doh.gif
Esu sužavėta Zoran kantrybe. Tikrai sąžiningai. Manau, kad esu kantri, bet tiek kartų pakartoti tą patį tikrai nesugebėčiau. Čia jau ne tik, kaip kai kurios pavadino, arogantiškai gali pradėti atsakinėti, aš jau tiesiogiai pasiųsčiau kur nors toli toli...
Taip jau nutiko, kad šia tema susidomėjau ne be reikalo. Pagaliau išsirinkome lovą, bet pasirodo čia buvo tik gėlytės doh.gif Perskaičius viską, ką pavyko rasti ir padarius savo išvadas suvokiau, kad visgi suklydome ir reikėjo šiek tiek kitaip sudėlioti proporcijas, bet ką dabar padarysi? Žinotum, kur krisi, pagalvę pasidėtum ax.gif

Visgi dar norėčiau kelis klausimus užduoti (iš kart sakau, kad salone dar ant čiužinių negulėjau, kol kas ir prasmės daug gulėti nėra, nes laukiuosi ir po nestuke.gif tikiuosi mažiau sverti nei dabar :hihihi ). Abu esam lengvesni nei 90 kg.
1. Prie "ekonominių" variantų mačiau minimą tokį derinuką: Jolana + Lignum Star. Kas bus jei Jolana užkelsim ant Flexo Plus (taip jau nutiko, kad turim tokias)? g.gif
2. Šiuo metu mačiau nuolaidą Krystina čiužiniams, taigi skirtumas tarp Jolanos ir Krystinos gautųsi labai nedidelis. Klausimas ar Krystina mums iš viso dar pagal ką nors išskyrus kainą tinka?
3. Gal neverta prasidėti, imti Tylą ir tyliai laukti, kol jį pakeisime kažkuo kitu?

Labai lauksiu atsakymų 4u.gif Ačiū wub.gif
Atsakyti
sveiki
atveze musu medea. jau 2 naktis pamiegojom
man patiko. draugas sake pasakys savo nuomone po sav, --jis rinko ciuzini, nes kieto norejo...pats gulinejo parduotuvese, as jau nieko nesakiau, nors medea man pasirode ne ka kietesnis, nei dabartinis musu senas spyruoklinis, kuris jam tipo per minkstas.....

ir ortopedine pagalvele is lono pasiemem. ceku gavybos. kinieciu kietesne buvo, si minkstesne--tai irgi visai smagi pagalvele. pratintis visai nereikia prie jos:)
Atsakyti
Zoran, o kas per ciuziniai, kuriuos dabar reklamuoja - sleepwell? apdaila ju tikrai grazesne uz gemegos ciuziniu, o kaip su kokybe? ar cia tik reklaminiai makaronscikai?
Atsakyti
Zoran, o kodel is esmes neblogai atsiliepes apie Trivilita, niekada nerekomenduoji ju ciuziniu? Negi Lono vos ne 1,5 karto pigesne Tyla is tikruju yra geresnis daiktas nei Trivilitos ir Gemegos gaminiai? Ar manai, kad i spyruoklini ciuzini neverta daugiau investuoti?
As gal ir labai noreciau geresnio ciuzinio, bet mes ji desim ant grindu, lovos pirkimas artimiausius 2 metus nenusimato. Tai issikirst parkete duobe 15 cm nesinoretu g.gif Tai va skaitau skaitau ir vietoj. Nes arba Tyla, arba Tyla. O tas pigumas ir kelia itarimu visokiu. O gal yra mieganciu ant Tylos? Butu idomu isgirst atsiliepimus.
Atsakyti
Labutis, nors Zoran ir piktokai pakalba, bet matosi, kad jis nusimano apie tuos čiužinius. Tai sakau ir aš pasitarsiu.
Taigi, tvirtai nusprendžiau pirkti TEMPUR 20cm. čiužinį. Jis man kainuos apie 6tūkst. lt. Žinoma galėčiau imti 22, ar 25cm., bet matau, kad skiriasi nelabai, o kaina, tai stipriai skiriasi. Tai štai, jei apie juos išmanot, patarkite;
- ar mūsų svorių skirtumai nesudarys problemų( čiuž.vientisas)
aš 70kg-1,70, o maniškis 104kg.-1,82
- ar ant jo nebus karšta miegoti.
-ar būtina jį dėti ant grotelių.

Dėkoju už atsakymą iš anksto.
Atsakyti
Mes irgi nuirkom Tampur 180x200x20 ir vakar mum pristate namo thumbup.gif
Kainavo apie 5000. Vyras labai priesinosi tiek tam ciuziniuai tiek pagalvems, bet kai pabande ant ortopedines tempur pagalves miegot, tai dabar kitaip net neisivaizduoja tongue.gif
Tai va...pirmas ispudis apie ciuzini - ispakavus jis labai smirdejo biggrin.gif Mes kol ji tempem i kambari, pagalvojau - is kur cia supuvusios bulves smarve? O kai is celofano isvyniojom tai supratau is kur. Vedinom visa vakara, bet kvapas jautesi miegant. Tikiuosi isnyks g.gif

Tempurus butina det ant groteliu, bet mes dar lovos neturim, tai dejom kol kas ant grindu. Kadangi grindys sildomos - isdeliojom po apacia ilgas parketlentes ir gavosi nuo gridu iki ciuzinio tarpeliai orui. Laikinai nieko baisaus.

O miegojosi tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kerdara @ 2007 12 12, 14:22)
Labutis, nors Zoran ir piktokai pakalba, bet matosi, kad jis nusimano apie tuos čiužinius. Tai sakau ir aš pasitarsiu.
Taigi, tvirtai nusprendžiau pirkti TEMPUR 20cm. čiužinį. Jis man kainuos apie 6tūkst. lt. Žinoma galėčiau imti 22, ar 25cm., bet matau, kad skiriasi nelabai, o kaina, tai stipriai skiriasi. Tai štai, jei apie juos išmanot, patarkite;
- ar mūsų svorių skirtumai nesudarys problemų( čiuž.vientisas)
aš 70kg-1,70, o maniškis 104kg.-1,82
- ar ant jo nebus karšta miegoti.
-ar būtina jį dėti ant grotelių.

Dėkoju už atsakymą iš anksto.

Svoris neturi jokios esmes. Cia ant spyruoklinio tu ant vyro nusiridentum, o tempuras prisitaiko prie kiekvieno svorio ir temperaturos tose vietose kur didziausias spaudimas.

O ar karsta dar nezinau, nes tik viena nakti miegojom smile.gif Bet sako kad tenuretu buti karsta. ax.gif
Atsakyti