Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Ievos_tetis @ 2007 11 21, 11:43)
Sveiki  4u.gif
Manau, jums reikia tai zinoti :

Permetus akimis temas apie ciuzinius, akivaizdziai matyti, jog dominuoja vienvaldis expertas ir zinovas ZORAN, kuris musdamasis i krutine prisiekineja, kad tik LONAS firmos ciuziniai verti demesio, visa kita, kas pardavinejama Lietuvoje yra sh....
O pats geriausas ciuzinys yra ARUBA.

Visus noriu nuraminti, kad as apie ciuzinius nieko nevelku, ir tikrai nesistengiu konkuruoti ar pakeisti ZORAN.

Kas slepiasi po ZORAN nicku ? Atsakymas -  Saulius, ilgametis OLLO baldu darbuotojas, kurio sekmingas darbas itakoja Ollo baldu apyvarta ne viena desimtimi tukstanciu litu. Apie ciuzinius jis tikrai susigaudo, speju, kad tikriai zymiai geriau, nei dauguma musu.

Tik noreciau atkreipti Jusu demesi ne i jo arogancija ar paprasciausiai bendravimo kulturos nebuvima, (juk varydamas keliais frontais, t.y. darbo metu aiskindamas visokiems "ziopliams" apie vertus demesio ciuzinius pavargsta, o kur dar "uzklasine" veikla forumuose...) o apie jo "konsultaciju" nesaliskuma.

Dabar pabandysiu atsakyti i kelis klausimus:
1. Kokie Lietuvoje platinami ciuziniai yra geriausi ?

Lono firmos, nes butent su Lonu Ollo baldai turi sudare platinimo sutarti. Bet kadangi ju galima isigyti daugelyje prekybos vietu, ir kaip speju Ollo baldams uzdarbis nuo ju yra tik apie 20%, tad pereikime prie sekancio klausimo.

2. Pats pats geriausias ciuzinys?

ARUBA, nes Lietuvoje be Ollo baldu jais niekas neprekiauja, tad negalima sulyginti kainu, ir jei netingite, pagooglinkite, toje pacioje Vokietijoje tarkime standartinis 200*90 ARUBA ciuzinys kainuoja galutiniam vartotojui (ne didmena) 185 EUR, o Ollo baldai ikainave "tik" 1421 LT.

Neturek kitu dievu, tik ZORAN!!!

P.S. Jusu teise rinktis  lotuliukas.gif

Paziurejau as interneta tuos tavo pigius Aruba ir nieko bendra jie su Aruba neturi, tik pavadinimas, kuriuo zaidzia kiti gamintojai, o tikrasis ten kainuoja panasiai kiek ir pas mus. Tu pridek siuntimo kaina pradziai. O beje pasiaiskink i kurias salis siuncia.
Jei kazka tvirtini, tai argumentuok savo tyrimais ir analizemis. Jei rasi geresni ciuzini sauk visa gerkle, bet jei nerasi, nekritikuok, toje kainu kategorijoje.
Atsakyti
sveiki,

kokie butu atsiliepimai apie Gemegos matraca Amadeo joy C? naujas gaminys, bet gal kam nors jau teko isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2007 11 23, 12:42)
sveiki,

kokie butu atsiliepimai apie Gemegos matraca Amadeo joy C? naujas gaminys, bet gal kam nors jau teko isbandyti  ax.gif

Ir mane domina šis čiužinys.. ax.gif
Atsakyti
sveiki,

kokie butu atsiliepimai apie Gemegos matraca Amadeo joy C? naujas gaminys, bet gal kam nors jau teko isbandyti  ax.gif

Kurį laiką jau miegu ant Amadeo Joy HR matraso. Na ir ką, man jis labai tinka ir patinka, nei kieta snei minkštas, o vyrišis mano irgi rodos patenkintas. Tikrai pailsiu ir nieko neskauda man miegant ant jo ir nespaudžia šonų.
Mūsų svoriai - 65 ir 95. čiužinio dydis - 180 x 220 cm.
Tik va jis laaabai sunkus. Jei jau jis vartomas - tai teks susitaikyti, kad vienai to padaryti nepavyks. PAs mus lova su patalynės dėže, tai reikia biški ir jėgos atkelti tą čiužinį.

Bet tikrai esu patenkinta. Su lateksu net nenoriu lyginti, nes kūnas nekaista, gerai vėdinasi ir pan.

O tas C skiriasi tik tuo, kad turi dvi skirtingas puses tikriasuia g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 11 23, 15:56)
Kurį laiką jau miegu ant Amadeo Joy HR matraso. Na ir ką, man jis labai tinka ir patinka, nei kieta snei minkštas, o vyrišis mano irgi rodos patenkintas.  Tikrai pailsiu ir nieko neskauda man miegant ant jo ir nespaudžia šonų.
Mūsų svoriai - 65 ir 95.  čiužinio dydis - 180 x 220 cm.
Tik va jis laaabai sunkus. Jei jau jis vartomas - tai teks susitaikyti, kad vienai to padaryti nepavyks. PAs mus lova su patalynės dėže, tai reikia biški ir jėgos atkelti tą čiužinį.

Bet tikrai esu patenkinta. Su lateksu net nenoriu lyginti, nes kūnas nekaista, gerai vėdinasi ir pan.

O tas C skiriasi tik tuo, kad turi dvi skirtingas puses tikriasuia g.gif:

Tai pas jus jis vienpusis ar dvipusis?
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 23, 16:21)
Tai pas jus jis vienpusis ar dvipusis?

Pas mus vienpusis. Ant medinio rėmo. IR ne tik miegant netraška ir negirgža ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadzka: 23 lapkričio 2007 - 15:36
sveiki,

Turbūt matėt akciją Baldų rojuje? biggrin.gif
Mes kaip tik vakar jį įsigijome, tik išbandyti teks galbūt po mėnesio, tad dar negaliu pasakyt rezultatų, bet kol ten išbandinėjau visus, tai man šitas kažkaip labiausiai prisvilo rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 11 23, 17:07-->
QUOTE(atigruj smile.gif @ 2007 11 23, 17:07)
Turbūt matėt akciją Baldų rojuje?  biggrin.gif
Mes kaip tik vakar jį įsigijome, tik išbandyti teks galbūt po mėnesio, tad dar negaliu pasakyt rezultatų, bet kol ten išbandinėjau visus, tai man šitas kažkaip labiausiai prisvilo  rolleyes.gif

na pamaciau ne Baldu rojuje, bet Gemegos internetiniame puslapyje mirksiukas.gif
ten jis pateiktas kaip naujiena cool.gif
Atsakyti
O jis ne per minkštas? Ir šiaip nelabai suprantu kuo Amadeo joy skiriasi nuo Amadeo, gal kas galit paaiškinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 11 23, 16:34)
Pas mus vienpusis. Ant medinio rėmo.  IR ne tik miegant netraška ir negirgža ir pan.

O kiek kainavo jei ne paslaptis aišku?
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 27, 16:51)
O jis ne per minkštas? Ir šiaip nelabai suprantu kuo Amadeo joy skiriasi nuo Amadeo, gal kas galit paaiškinti?  g.gif

Amadeo vilktos spyruoklės, o Amadeo JOY - vilktos ir vietomis dvigubos spyruoklės. Pasižiūrėk Gemegos psl. aprašymus ir suprasi. O dar geriau - nuvažiuok pasižiūrėti ir pagulinėt.

QUOTE(Vikusia @ 2007 11 27, 17:39)
O kiek kainavo jei ne paslaptis aišku?

Rodos šiek tiek virš 1500 lt. + Atvežimas. Užsakinėjom pačioje Gemegoje. Jei pirkti iš salono - tai Skrajos balduose mums priskaičiavę už tą patį buvo rodos 2100 lt. kažkas.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 11 27, 21:44)
Amadeo vilktos spyruoklės, o Amadeo JOY - vilktos ir vietomis dvigubos spyruoklės. Pasižiūrėk Gemegos psl. aprašymus ir suprasi. O dar geriau - nuvažiuok pasižiūrėti ir pagulinėt.
Rodos šiek tiek virš 1500 lt. + Atvežimas. Užsakinėjom pačioje Gemegoje. Jei pirkti iš salono - tai Skrajos balduose mums priskaičiavę už tą patį buvo rodos 2100 lt. kažkas.

Ačiū, bent Klaipėdoje tai nerandu kur galėčiau ant tų čiūžinių pagulinėt schmoll.gif O kuris kietesnis, ar amadeo, ar joy?
Atsakyti