Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Zoran @ 2007 11 12, 13:10)

didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu keleta klausimu.
galvojom pirkti lateksiny 180 plocio ciuziny, konkreciai buvon nuziureje lono kristyna. bet pasirodo vientiso tokio dydzio negamina, suklijuotas is dvieju daliu. per vidury gaunasi toks kaip ir barjeras. Gal kas susiduret, an kiek tai nepatogu?

Lenkai is M&K Foam tam paciam baldu rojuj irgi pardavineja latekso ciuzinius, sako ju vientisi. Gal kas turit atsiliepimu apie situos gaminius?

Atsakyti
Mano mama sako, kad čiužinį reikia kartą per mėnesį apversti ir keisti puses, kad neišsigulėtų tik vienoje vietoje rolleyes.gif Įdomu, ar vartote čiužinius g.gif ?Aš tai niekada mamos neklausiau blush-anim-cl.gif . O dabar ketinam pirkti naują čiužinį ir norėtųsi, kad jis tarnautų ilgiau ir geriau.
Atsakyti
Zoran, ar tiesa, kad dvigulį čiuzinį suklijuoja su dviem vienguliais? pvz Medea? g.gif
Atsakyti
Aš tai noriu paklaust ar kas nors iš mamyčių su antčiužiniais susidūrėt??? Užsienyje jie labai populiarūs, o galvoju kaip pas mus LT? Mačiau pirkti paroloninių ir lateksinių- tai įdomu kuo jie skiriasi???

Beje, savo čiužinį mes vartom, vartydami dar ir prasiurbiam ar išpurtom, dulkes išvarinėjam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 11 13, 09:27)
Zoran, ar tiesa, kad dvigulį čiuzinį suklijuoja su dviem vienguliais? pvz Medea? g.gif

Lateksiniai 180 klijuojami visada, 160 pas puse gamintoju, visi kiti vientiso masyvo. Poroloniniai neklijuojami paprastai, nes yra salygos ispjauti is bendro didelio gabalo kokio reikia dydzio.
O ties kas aiskina, kad suklijavimas jauciasi - arba gavo blogai suklijuota, kas pasitaiko, arba is neturejimo ka veikti rekauja, kas pasitaiko dazniau nei nekokybiskas suklijavimas, kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 13, 10:26)
Lateksiniai 180 klijuojami visada, 160 pas puse gamintoju, visi kiti vientiso masyvo. Poroloniniai neklijuojami paprastai, nes yra salygos ispjauti is bendro didelio gabalo kokio reikia dydzio.
  O ties kas aiskina, kad suklijavimas jauciasi - arba gavo blogai suklijuota, kas pasitaiko, arba is neturejimo ka veikti rekauja, kas pasitaiko dazniau nei nekokybiskas suklijavimas, kelis kartus.

gal turi konkretu pavyzdy? labai jau noreciau pasiziuret kaip ten nesijaucia..
Atsakyti
QUOTE(obi @ 2007 11 13, 10:43)
gal turi konkretu pavyzdy? labai jau noreciau pasiziuret kaip ten nesijaucia..

Pasiskambink i firma kuri prekiauja tokio tipo ciuziniais ir susitark del bandymo.
Man idomu kaiptu gali pajausti, gal koks superduper jautruolis, kad jauti koks dulkiu sluoksnis po lova susikaupe per paskutine savaite, miegodamas 3:00 ryto, po geru dvieju kartu su zmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2007 11 13, 10:07)
Aš tai noriu paklaust ar kas nors iš mamyčių su antčiužiniais susidūrėt??? Užsienyje jie labai populiarūs, o galvoju kaip pas mus LT? Mačiau pirkti paroloninių ir lateksinių- tai įdomu kuo jie skiriasi???

Beje, savo čiužinį mes vartom, vartydami dar ir prasiurbiam ar išpurtom, dulkes išvarinėjam biggrin.gif

Negi niekas antčiužinių nenaudojat??? verysad.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti blush2.gif ... Esu girdėjus, kad lovų pagrindai, padaryti iš lentjuosčių, smarkiai tarška, jei lovoj ne tik miegi?
Atsakyti
As tik noriu padekoti Zoran uz jo kantrybe nes tiek klausimu (dazniausiai apie ta pati) ne kiekviena isvestu is pusiausvyros... Beje is kaikuriu Zoran atsakymu smagiai pasijuokiau...Taigi aciu uz gera nuotaika ir daug naudingos info... 4u.gif
Esame dekingi!!!
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2007 11 20, 00:37)
As tik noriu padekoti Zoran uz jo kantrybe nes tiek klausimu (dazniausiai apie ta pati) ne kiekviena isvestu is pusiausvyros... Beje is kaikuriu Zoran atsakymu smagiai pasijuokiau...Taigi aciu uz gera nuotaika ir daug naudingos info... 4u.gif
Esame dekingi!!!

ir da uzmirsai "padekoti" uz jo arogancija..
Atsakyti