Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(Avietytė @ 2007 11 10, 22:56)
Zoran, vel reikia tavo pagalbos unsure.gif esu pasimetus unsure.gif ! Siandien buvai pamegin pagutilineti ant ciuziniu, Medea man pasirode labai minkstas, bet patiko rolleyes.gif o konsultante labai gyre ir pirso ciuzini Artemis, tad pasimeciau, tai dabar kuris geresnis, Medea ar Artemis ir kodel, tikrai pasimeciau doh.gif

Išbandžiau ir aš Medea. Tikrai perminkštas. Apsistojau prie Kaliopės, bet problemos su grotelėmis. Itališkoje lovoje rėmas yra metalinis ir grotelės kartu su 7 cm tarpais. Vienoje parduotuvėje minėjo, kad gali būti sunku pritaikyti groteles (pritvirtinti). Tai ką nusipirkti groteles, o jei jų negalėsiu panaudoti? Gal kas jau sprendė tokią problemą?
Atsakyti
QUOTE(Lor @ 2007 11 11, 18:36)
Išbandžiau ir aš Medea. Tikrai perminkštas. Apsistojau prie Kaliopės, bet problemos su grotelėmis. Itališkoje lovoje rėmas yra metalinis ir grotelės kartu su 7 cm tarpais. Vienoje parduotuvėje minėjo, kad gali būti sunku pritaikyti groteles (pritvirtinti). Tai ką nusipirkti groteles, o jei jų negalėsiu panaudoti? Gal kas jau sprendė tokią problemą?

Kiek sveri man idomu? Ir ko jus visi i tas Italiskas-Kinietiskas lovas taip lendat? Ka, apart "pigiu" Italisku daugiau nieko Lietuvoj nera? Ar reikia pries meiluzius ir draugus pasipuikuoti, kad pas mane "tipo" lova Italiska uz nnnn litu?
Atsakyti
Zoran, kadangi skaitineju cia dar apie ciuzinius, tai pastebejau kad Medea skirtas zmonems stambesniems, o jis atliks visas ortopedines funkcijas jei as sveriu tik 50 kg?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 11, 19:23)
Kiek sveri man idomu? Ir ko jus visi i tas Italiskas-Kinietiskas lovas taip lendat? Ka, apart "pigiu" Italisku daugiau nieko Lietuvoj nera? Ar reikia pries meiluzius ir draugus pasipuikuoti, kad pas mane "tipo" lova Italiska uz nnnn litu?

Išbandžiau ir aš Medea. Tikrai perminkštas. Apsistojau prie Kaliopės, bet problemos su grotelėmis. BALTARUSIŠKOJE-KINIETIŠKOJE lovoje rėmas yra metalinis ir grotelės kartu su 7 cm tarpais. Vienoje parduotuvėje minėjo, kad gali būti sunku pritaikyti groteles (pritvirtinti). Tai ką nusipirkti groteles, o jei jų negalėsiu panaudoti? Gal kas jau sprendė tokią problemą?

Negi meilužiui sakysiu, kad miegu ant itališkos, o čiužinys lietuviškas thumbup.gif
Nesu daiktų vergė, perku tai kas kokybiška ir patinka, atitinka pajamas ir daikto kainos bei kokybės santykį. Sveriu daug mažiau nei vyras ir meilužis ax.gif

Ačiū Zoran už kantrybę. Parduotuvėje jaučiuosi "nepėsčia".
Atsakyti
Reiskiasi per mazai bandete. Medea jau penki menesiai kaip eina paminkstinta ir jau pakankamai gera ir lengvesnio nei 90kg zmonems. Kaliope dabar palyginus su Medea jau kieta. O kai cekai lateksa 80 ir 120 tankio pradejo imti is Belgijos, tai Kaliope sakyciau pasidare labai kietas ciuzinys. As sveriu 84kg, nu bet Kaliopes neispaudziu su petimi, per lengvas as siam ciuziniui sad.gif
Atsakyti
Esu tvirtai nusprendusi pirkti Medea, bet dar noreciau palaukti keleta savaiciu (butu gerai islaukti, nes jau taip noriu naujo ciuzinio) gal bus kokiu kalediniu nuolaidu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 11 11, 21:24)
Esu tvirtai nusprendusi pirkti Medea, bet dar noreciau palaukti keleta savaiciu (butu gerai islaukti, nes jau taip noriu naujo ciuzinio) gal bus kokiu kalediniu nuolaidu? 4u.gif

Gali pamirsti, siais metais Lonas jau reklamavo Kritynai ir Kaliopei 7% nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 11, 21:40)
Gali pamirsti, siais metais Lonas jau reklamavo Kritynai ir Kaliopei 7% nuolaidos.

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 11, 16:43)
Nei vieno nei kito negalima deti ant tokiu grotu, o ypac Jolanos. Tik Bonnell tipo spyruoklinius ciuzinius, arba atiduoti groteles vaikams.

o gali paaiskint kodel negalima det, kad man paciam aiskiau butu. cia del ortopediskumo ar ciuzinio tarnavimo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(edwards @ 2007 11 11, 22:19)
o gali paaiskint kodel negalima det, kad man paciam aiskiau butu. cia del ortopediskumo ar ciuzinio tarnavimo ir pan.

Rasi atsakyma 14psl.
Atsakyti
Zoran, ar as gerai supratau tiek psl perskaicius karsta.gif Medea ciuzinio nereikia vartyti, tik patartina karts nuo karto keisti vietomis su vyru, ania? Groteles tinka ir paparastesnes, bet ne pacios prasciausios, po grotelemis uzdeti koki uztiesaliuka, kad neisireztu i ciuzini, ania? Ir čiužini patartina pravedinti, t.y. kazkiek laiko nekloti, ania?

P.S.Turbut nusisnekejau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 11 12, 12:36)
Zoran, ar as gerai supratau tiek psl perskaicius karsta.gif  Medea ciuzinio nereikia vartyti, tik patartina karts nuo karto keisti vietomis su vyru, ania? Groteles tinka ir paparastesnes, bet ne pacios prasciausios, po grotelemis uzdeti koki uztiesaliuka, kad neisireztu i ciuzini, ania? Ir čiužini patartina pravedinti, t.y. kazkiek laiko nekloti, ania?

P.S.Turbut nusisnekejau hihihi.gif

Maladec!
Atsakyti