Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

QUOTE(luck @ 2007 11 09, 18:56)
Gemegos galima ir uz 960 Lt nusipirkti. Rasykit i Az pasakysiu kur. Mes nusiprikom is vis be PVM, tai kaina gavosi is viso nereali  thumbup.gif

O kur taip buna? Seip labai jau idomu pasidare biggrin.gif
Man dabar ciuziniu manija uzejo biggrin.gif , bet vyras taip sako biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 09 lapkričio 2007 - 18:51
Turiu klausimą Zoran ax.gif
Anyta užsiciklino ant Dormeo čiužinių doh.gif vai vai vai kokie geri, kaip per teliką rodo...ir pagrindinis jai pliusas yra tai, kad, kaip sako reklama, juose nesiveisia dulkių erkutės g.gif o kaip yra iš tikrųjų su tom erkutėm? kokiuose čiužiniuose veisiasi, kokiuose ne? g.gif
Atsakyti
Zoran, kiek metu tarnautu (priziurint) ciuzinys medea?
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 11 10, 09:23)
Zoran, kiek metu tarnautu (priziurint) ciuzinys medea?

iki 10metu.

Dulkiu erkutes minta nuo kuno krintanciomis pleiskanomis ir laikosi ciuzinyje pagrinde. Jos nemegsta latekso, is dalies porolono ir specialiu pusiau sintentiniu uzvalkalu, kuriu terpe jiems specialiai padaryta priesiska. Dazniausiai gyvena spyruokliniuose ciuziniuose, ypac megsta jurzoles, kokosa, avies vilna ir storus medvilnes sluoksnius is kuriu chemikalai yra isgarave per pusmeti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 10, 10:32)
iki 10metu.

Dulkiu erkutes minta nuo kuno krintanciomis pleiskanomis ir laikosi ciuzinyje pagrinde. Jos nemegsta latekso, is dalies porolono ir specialiu pusiau sintentiniu uzvalkalu, kuriu terpe jiems specialiai padaryta priesiska. Dazniausiai gyvena spyruokliniuose ciuziniuose, ypac megsta jurzoles, kokosa, avies vilna ir storus medvilnes sluoksnius is kuriu chemikalai yra isgarave per pusmeti.

ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 10, 10:32)

Avies vilną? g.gif o tie visi merinosų avelių vilnos užtiesalai? juose irgi veisiasi? juk akcentuoja pardavėjai, kad tikrai nesiveisia g.gif
Atsakyti
Zoran, vel reikia tavo pagalbos unsure.gif esu pasimetus unsure.gif ! Siandien buvai pamegin pagutilineti ant ciuziniu, Medea man pasirode labai minkstas, bet patiko rolleyes.gif o konsultante labai gyre ir pirso ciuzini Artemis, tad pasimeciau, tai dabar kuris geresnis, Medea ar Artemis ir kodel, tikrai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 11 10, 22:56)
Zoran, vel reikia tavo pagalbos unsure.gif esu pasimetus unsure.gif ! Siandien buvai pamegin pagutilineti ant ciuziniu, Medea man pasirode labai minkstas, bet patiko rolleyes.gif o konsultante labai gyre ir pirso ciuzini Artemis, tad pasimeciau, tai dabar kuris geresnis, Medea ar Artemis ir kodel, tikrai pasimeciau doh.gif

Kokia tavo plauku spalva? Tu kuom tiki? Dar karta perskaityk pirma puslapi. Kokie motyvai tos pardavejos Artemis naudai?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 11 11, 02:08)
Kokia tavo plauku spalva? Tu kuom tiki? Dar karta perskaityk pirma puslapi. Kokie motyvai tos pardavejos Artemis naudai?

Na ji teigia, kad spyruokles jau nuo senu senoves yra, tad patikimesnis ciuzinys toks g.gif
As tik bijau kad ciuzinyje neatsirastu nuo miegojimo duobiu, ta prasme kad nepasidarytu guzuota doh.gif Juk negaliu kas keli metai moketi po 2000 lt uz ciuzini, noriu kad tarnautu man ilgai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 11 11, 13:07)
Na ji teigia, kad spyruokles jau nuo senu senoves yra, tad patikimesnis ciuzinys toks g.gif
As tik bijau kad ciuzinyje neatsirastu nuo miegojimo duobiu, ta prasme kad nepasidarytu guzuota doh.gif Juk negaliu kas keli metai moketi po 2000 lt uz ciuzini, noriu kad tarnautu man ilgai 4u.gif

Tikiuosi pameni, kad ciuzinius reikia keisti vidutiniskai kas 7 metai, nesvarbu kiek jie kainuotu, ar 500Lt ar visus 30000Lt.
Atsakyti
Zoran, jeigu groteles Beco Sanaflex tarpai 7 cm, ar verta ciuzini pirkt Medea, o gal uztektu ir Jolanos.
Atsakyti
QUOTE(edwards @ 2007 11 11, 14:36)
Zoran, jeigu groteles Beco Sanaflex tarpai 7 cm, ar verta ciuzini pirkt Medea, o gal uztektu ir Jolanos.

Nei vieno nei kito negalima deti ant tokiu grotu, o ypac Jolanos. Tik Bonnell tipo spyruoklinius ciuzinius, arba atiduoti groteles vaikams.
Atsakyti