Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

Ir dar, jei perku Aruba ciuzini, o ant zemes ji butu galima padeti?
Atsakyti
Jetau, pagaliau issirinkau ciuzinius, tad paskutini karta paklausiu, jei pirkciau Aruba arba Medea, ar galesiu ant jo miegoti pasidejus tiesiog ant gringu? Nes lovos dabar nepirksiu, noriu tik gera ciuzini nusipirkti, ZORAN, kur tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 10 29, 15:32)
Va dėl Amadeo Joy... keista, bet man jis netgi kietokas atrodo, o mano svoris - 67 kg. maždaug g.gif: O mano vyriškis apie 90 sveria... ir kaip ir patenkintas, sakė, kad nėr labai jau minkštas... Gal su lateksu arba Eucathermu ir jaučiasi minkštenis g.gif:

Nu nezinau, man tai jis palyginus su paprastu Amdea, tai minkstesnis, nors abu ir Amadea ir Amadea Joy buvo su paprastu porolonu. Tik va as ir bijau, kad jei pirktume Amadeo superHr nebutu dar minkstesnis nei paprastas Amadeo Hr. Gaila Zoro neparaso, kazkaip jauciu is jo, akd jis bet kokiu atveju tik uz Lona, kiti variantai nelygintini.
Atsakyti
QUOTE(luck @ 2007 10 29, 17:14)
Nu nezinau, man tai jis palyginus su paprastu Amdea, tai minkstesnis, nors abu ir Amadea ir Amadea Joy buvo su paprastu porolonu. Tik va as ir bijau, kad jei pirktume Amadeo superHr nebutu dar minkstesnis nei paprastas Amadeo Hr. Gaila Zoro neparaso, kazkaip jauciu is jo, akd jis bet kokiu atveju tik uz Lona, kiti variantai nelygintini.

kad mums tai ollo balduose ne lono produkciją pasiūlė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2007 10 29, 15:14)
Zoran noriu taves paklausti, ar galiu nusipirkus lateksini ciuzini deti ji ant zemes?, nes dabar lovos nesiruosiame pirkti g.gif

Ne, nebent trim savaitem.
Papildyta:
QUOTE(Avietytė @ 2007 10 29, 17:28)
Jetau, pagaliau issirinkau ciuzinius, tad paskutini karta paklausiu, jei pirkciau Aruba arba Medea, ar galesiu ant jo miegoti pasidejus tiesiog ant gringu? Nes lovos dabar nepirksiu, noriu tik gera ciuzini nusipirkti, ZORAN, kur tu? 4u.gif

Trumpam, pirk iskarto ir groteles, tada galesi ilgiau laikyti, o ir i lova vistiek reikes gersniu groteliu nei buna prikomplektuotos.
Atsakyti
QUOTE(luck @ 2007 10 29, 18:14)

Va įdomiai čia... NEs aš norėjau čiužinio vidutinio kietumo, o va šitas rodos galėtų dar minkštesnis būti.. Sunku taip iškart nuspręsti... Išvis, reikia ilgiau pagulėti. Pas mus su HR'u čiužnukas. Eucathermą ir lateksą atmečiau dėl to, kad kaista kūnas, o paprasto visiškai porolono nenorėjau, taigi liko tik HR'as. Bent jau kol kas nesigailiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luck @ 2007 10 29, 18:14)

Zmones, as matau sita kaltinima gana daznai, kad esu prie kazko prisirises arba turiu savo simpatijas.
Galima as atsakysiu i jusu kaltinimus?!!

Kaip supratote is ankstesniu mano rasliavu as auksciausiai vertinu anatominius-ortopedinius ciuzinius.
Ar sutinkate?

As esu pateikes aprasa del ko juos vertinu taip.
Skaitete?!!

O dabar paprasysiu jusu isvardinti man kiek zinote ar galite surasti firmu, kurios pardavineja ciuzinius lietuvoje ir as jums pateiksiu siokias tokias isvadas, del ko kai kurias firmas ir ju gaminius miniu dazniau nei kitu, bei apzvelgsiu pacia esme.

Sutarem?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 29 spalio 2007 - 21:39
QUOTE(Zoran @ 2007 10 29, 23:37)
Zmones, as matau sita kaltinima gana daznai, kad esu prie kazko prisirises arba turiu savo simpatijas.
  Galima as atsakysiu i jusu kaltinimus?!!

Kaip supratote is ankstesniu mano rasliavu as auksciausiai vertinu anatominius-ortopedinius ciuzinius.
Ar sutinkate?

As esu pateikes aprasa del ko juos vertinu taip.
Skaitete?!!

O dabar paprasysiu jusu isvardinti man kiek zinote ar galite surasti firmu, kurios pardavineja ciuzinius lietuvoje ir as jums pateiksiu siokias tokias isvadas,  del ko kai kurias firmas ir ju gaminius miniu dazniau nei kitu, bei apzvelgsiu pacia esme.

Sutarem?!

As visu pirma nekaltinu, visu antra, tai viena kart rasote, kad Gemegos geri ciuziniai, o Lono ne, kitur rasot, kad Lono geri, o Gemegos ne. Ir nelabai suprantu kodel jau taip Lono "Tyla" toks stebuklas pries pvz Amadeo ar dar kitu firmu analogiskus ciuzinius??? Jei stebuklas, tai argumentuokit smile.gif
As asmeniskai renkuosi is Trivilitos, Gemegos ir Lono. Apie Lona prisiskaiciau ir prisiklausiau visur, kad Lona lenkia gemega ir kt firmos, tai atmeciau ta varianta. Antras dalykas, pastebejau , kad gemegos ciuziniai vieni is priimtinesniu kainu (dar ir su nuolaida galim gauti nei firminej parduotuvej) todel ir renkuosi butent is gemegos. Jei jus man pasiulytumet pigiau nei Gemegos produkcija ir kokybe geresne, tai valio thumbup.gif As kaip ir minejau noriu ciuzinio iki 1200 lt (tiek kiek suprantu tai pakankamai mazai geram ciuziniui), kietesnio ir ne lateksinio.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 10 29, 21:37)

oftopikas - o tai Zoran vyras? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 10 29, 21:31)
Trumpam, pirk iskarto ir groteles, tada galesi ilgiau laikyti, o ir i lova vistiek reikes gersniu groteliu nei buna prikomplektuotos.

Zoran, o jei as perku Medea ciuzini, kuri pasidesiu ant zemes, tai kokias man patartum pirkti groteles? Kad butu nebrangios ir kad tiktu tam ciuziniui.

P.S. niekas ant ciuzinio nesokinetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 30, 15:20)
oftopikas - o tai Zoran vyras?  blink.gif

Taip taip mirksiukas.gif. Ir kiek pamenu iš senesnių postų, jis yra labai nekokios nuomonės apie čiužinių konsultantes-moteris cool.gif. O šiaip gerai, kad SM ne tik mamos lankosi ir konsultuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 31 spalio 2007 - 12:18
QUOTE(Avietytė @ 2007 10 31, 10:25)
Zoran, o jei as perku Medea ciuzini, kuri pasidesiu ant zemes, tai kokias man patartum pirkti groteles? Kad butu nebrangios ir kad tiktu tam ciuziniui.

P.S. niekas ant ciuzinio nesokinetu lotuliukas.gif

Groteliu pakaks iki 500Lt ribos uz abidvi, tik ne vaikiskas. Svarbu, kad tarpai butu iki 5cm ir visai neblogai butu, jeigu siek tiek amotyizuotu smile.gif
Atsakyti