Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 3 dalis.

mastau.gif tai ryt reiks tas grotas išsimatuoti. kažkaip tikiuosi, kad geros bus, nes tais lovas švedams gamino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 26 spalio 2007 - 18:05
Ačiū tau Zoran už kantrybę aciuks.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjau itališką miegamojo lovą. Ją galima pirkti su grotelėmis arba be grotelių. thumbup.gif Bet nuėjus į parduotuvę teirautis dėl grotelių, man buvo paaiškintą, kad dažniausiai, atskirai parduodamos grotelės gali netikti itališkai lovai, nes ten yra geležinis rėmas, ar dar kažkas kitaip ir patarė pirkti tas, kurias siūlo gamintojas. O svajojau nusipirkti GERAS groteles. Visai jau pasimečiau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lor: 26 spalio 2007 - 18:26
Zoran, o apie IVO ciuzinius ka gali pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 10 26, 17:00)
ARUBA 200 x 180  (tokio mum reiktų) - 2821 Lt verysad.gif o dar grotelės unsure.gif

Nu tep, ir mums tokios reikia......tik va grotelių tai sakė atskirai vyras neužsakinės - tipo bus gerai ir tos, kurias pagamins į lovą biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2007 10 26, 18:01)

jei rimtai - kaip diedui tai išaiškinti? g.gif kažkada pasakiau dormeo kainą, tai ir užsikabino, kad maksimum 1000 kainuos  doh.gif

Nu viens prie vieno ir su mano vyru tas pats lotuliukas.gif Net jam garsiai paskaičiau tavo šitus pora sakinių biggrin.gif Tai sako, mataaaaaaaaaaaaaai - ne aš vienas taip galvoju, visi vyrai taip protingai mąsto doh.gif lotuliukas.gif
Tik man biskį lengviau, aš nestuke.gif ir vyras nelabai nori man prieštarauti hihihi.gif
Nu, kąąąą, važiuosim sekmdienį dar konsultantų pasiklausyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2007 10 26, 21:59)
Nu tep, ir mums tokios reikia......tik va grotelių tai sakė atskirai vyras neužsakinės - tipo bus gerai ir tos, kurias pagamins į lovą  biggrin.gif
Nu viens prie vieno ir su mano vyru tas pats  lotuliukas.gif Net jam garsiai paskaičiau tavo šitus pora sakinių  biggrin.gif  Tai sako, mataaaaaaaaaaaaaai - ne aš vienas taip galvoju, visi vyrai taip protingai mąsto  doh.gif  lotuliukas.gif
Tik man biskį lengviau, aš  nestuke.gif ir vyras nelabai nori man prieštarauti hihihi.gif
Nu, kąąąą, važiuosim sekmdienį dar konsultantų pasiklausyti  lotuliukas.gif

Idomu kur jus rasite konsultantu sekmadieni?
O jei jis nenores keisti groteliu, tai susitaikykit su mintimi, kad teks pirkti ciuzini spyruoklini arba stora(kas nera pigu) ortopedini.
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2007 10 26, 21:16)
Zoran, o apie IVO ciuzinius ka gali pasakyti? g.gif

Padvaisko tipo gamintojas su geresne kokybe, netgi zaidzia tais paciais prioritetais.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 10 27, 07:50)
Idomu kur jus rasite konsultantu sekmadieni?
O jei jis nenores keisti groteliu, tai susitaikykit su mintimi, kad teks pirkti ciuzini spyruoklini arba stora(kas nera pigu) ortopedini.

KODĖL??????????? tipo jausis grotelės per tą čiužinį?????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 10 26, 18:35)
Apie groteles ir ne tik...

Ačiū, Zoran, už grotelių apžvalgą! aciuks.gif Iki šiol man jos buvo tamsus miškas doh.gif. Na ir dabar dar labai miglotos blush2.gif. Ta proga pora klausimų: 1) kodėl vilktoms spyruoklėms reikia iki 4 cm tarpų, o nevilktoms nebūtina? 2) čia radau paminėtas lanksčias, stabilias, reguliuojamas ir motorizuotas blink.gif groteles. Ar reguliojamos - čia tavo paminėtos "Felxo Plus"? O motorizuotos kas yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 28 spalio 2007 - 01:01
Baltija šį sekmadienį per STATAU NAMĄ rodė reportažą apie čiužinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2007 10 26, 09:22)
A:
Na gerai, padarysiu ciuziniu aprasa, greiciau santraupa, bei isrinksiu geriausius ciuzinius. Man visiskai nesvarbi jusu finansine padetis, bei poziuris i naujienas, jei esate stagnatoriai, lengvatikiai ar siaip gyvenimu nusivyle, nebandykite komentuoti, siusiu gana toli.

*

Vis delto pameginsiu komentuoti.
gydytojai, kurie gydo skaudancias nugaras (manualistai, neurologai) rekomenduoja rinktis tempur ciuzini arba bent jau tempur ciuzineli (toks uzklotas ant iprasto ciuzinio iki 5 cm).

As pati turiu rimtu nugaros problemu, tai nei vienas medikas man nepasiule taip vadinamo ortopedinio ciuzinio.... Pati miegu ant tempur ciuzinio. Jausmas idomus g.gif . Jei leistu finansai, tai ir vaikus guldyciau ant tempuro.

Mergaitei savo uzsakem uzklota ant ciuzinio is Eucaterm (bus 6 cm, kaina viengulio 310 Lt). Tempuro neiperkam, palikom ateiciai.
Atsakyti
Nelabai supratau apie groteles....
Norim pasikeisti ciuzini, taciau lovai reikia vienpusio ciuzinio, kurio vienoje puseje groteles. Lova su pakeliamu mechanizmu. Ar tokiai lovai galime rasti ortopedini ciuzini? Ar galime rinktis tik is lietuvisku spyruokliniu, kuriuos reiketu uzsakyti, kad pagamintu? Mums vienoje parduotuveje konsultantas sake, kad lateksinis netinka...
Zoran, ka musu atveju galetum parekomenduoti? Ir dar kaip su ziuzinio pakeitimu? Musu atveju reikia, kad ta pakelimo mechanizma itvirtintu naujame. Ar yra tokiu parduotuviu, kuriuos teiktu tokia paslauga?
Atsakyti