as taip pat susidomejau tais ciuziniais, domintu SIMPLEX ciuzinys kalbejau su konsultante tai ji izvelge pliusa kad naturali medziaga linas ir dedamas lino sluoksnis kuris greitai isgarina dregme o tai labai gerai poroloniniams ir lateksiniams ciuziniams SIMPLEX ciuzinuko kaina 200*160 899lt. tai manau kad labai gera kainyte
o Gemegos firminėje pardėj tikrai su kompiuteriu nustato, kokio čiužinio reikia? gal kas nors bandėte?
QUOTE(muminukas @ 2007 10 24, 14:53)
o Gemegos firminėje pardėj tikrai su kompiuteriu nustato, kokio čiužinio reikia? gal kas nors bandėte?
jo, man ir labai idomu, paziurejau ju www raso kad testuoja,,idomu kaip ten nustato:)
QUOTE(cawx @ 2007 10 24, 15:07)
jo, man ir labai idomu, paziurejau ju www raso kad testuoja,,idomu kaip ten nustato:)
tikriausiai nustato patį brangiausią
QUOTE(Zoran @ 2007 10 23, 20:46)
Ant vidutinio lygio ir paprastesniu groteliu galima deti tik spyruoklinius arba tokius storus ortopedinius-anatominius, kad groteles jiems butu tik kaip laikiklis ir oro tarpai.
Realiausias pretendentas sioje vietoje butu spyruoklinis, sakykim TYLA uz 1000Lt, dar nuolaidos jam yra siai dienai
Realiausias pretendentas sioje vietoje butu spyruoklinis, sakykim TYLA uz 1000Lt, dar nuolaidos jam yra siai dienai
Mes nusipirkom Tylą, tik šiandien gavom, tai pasivoliojus tikrai patiko, žiūrėsim kaip miegosis tik kvapas jaučiasi, įdomu per kiek laiko jis dings
Kainavo 2 čiužiniai 90*200 918 lt, tikrai gera kaina rašo, kad jiem reikia grotelių su tarpais ne didesniais 6-7 cm
Laba,
nors daug patarimų parašyta kaip reikia rinktis čiužiną, tačiau labai jau norisi asmeniško patarimo tad kokį čiužinuką galite pasiūlyti iš Lono? svoriai 56 ir 96; ūgiai 176 abiejų. kaina tarkime 1300-2000. reiktų kelių variantų, nes nežinome kokią nuolaidą gausime.
ačiū už atsakymą
nors daug patarimų parašyta kaip reikia rinktis čiužiną, tačiau labai jau norisi asmeniško patarimo tad kokį čiužinuką galite pasiūlyti iš Lono? svoriai 56 ir 96; ūgiai 176 abiejų. kaina tarkime 1300-2000. reiktų kelių variantų, nes nežinome kokią nuolaidą gausime.
ačiū už atsakymą
Labas, gal galit parasyti kokie atsiliepimai ir kokybe Gemegos Amadeo HR arba Amadeo super HR??? Kuris is ju kietesnis, ilgaamziskesnis??? Kadangi ciuzinio uz 2000 neiskom, norim iki 1300 susisukt, tai asortimentas sumazeja, nors... kokoso nenoriu, antras dalykas, man tas visu isgirtas lateksas nepatinka, nes guma , kazkaip apsistojom ties geresniu elastiniu porolonu ir gerom spyruoklem. GAl dar kas galit pasiulyt??? O kita vertus, tai atrodo ciuzini perkam ne visam gyvenimui, vis tiek reiks keisti laikas nuo laiko Ir dar... ar verta pirkti lova su grotelem, jei renkames ciuzini su spyruoklem ir greiciausiai nelabai kas ikalbes ir latekso uzpila???
tiesą sakant, aš taip ir nesupratau, kodėl reikia rinktis latekso ar porolono čiužinį
Sveiki
O ka galit pasakyti apie IVO ciuzinius Lauksiu atsiliepimu
O ka galit pasakyti apie IVO ciuzinius Lauksiu atsiliepimu
QUOTE(Vaidulė @ 2007 10 23, 22:01)
Kodėl man niekas nieko atsakyti negali
Skaityk pirma sios temos puslapi.
Papildyta:
QUOTE(Belada @ 2007 10 24, 13:38)
as taip pat susidomejau tais ciuziniais, domintu SIMPLEX ciuzinys kalbejau su konsultante tai ji izvelge pliusa kad naturali medziaga linas ir dedamas lino sluoksnis kuris greitai isgarina dregme o tai labai gerai poroloniniams ir lateksiniams ciuziniams SIMPLEX ciuzinuko kaina 200*160 899lt. tai manau kad labai gera kainyte
O dulkese tau patinka miegoti?
QUOTE(Zoran @ 2007 10 26, 09:51)
Skaityk pirma sios temos puslapi.
O ten nieko neparašyta apie tai kokiu būdu pasiskirsto tos anatominės zonos skirtingų ūgių žmonėms ar čia specialiai pagal ūgį reikia užsisakinėti čiužinį
Ir apie groteles - jei jos bus lovoj, tai dar vienų reikia, užsakinėjant čiužinį
Nu sorry, bet man tai daug dar neaiškumų
QUOTE(muminukas @ 2007 10 24, 14:53)
Taip, tenai nustato, tik tai ka nustato, galima drasiai mesti lauk. Isivaizduok, kad ten parodo tavo didziausiu svorio centrus kune gulint. O sita as ir tave pamates galiu pasakyti, pas moteris 80% klubai ir ciut ciut peciai, todel joms svarbiausiai yra vidurines zonos minkstumas. Vyrui labiau svarbu peties zona, nes jis daugiausiai atsikises, todel jam svarbu, kad peties zona butu minksciausia. O pagal ugi niekas ten tu zonu nemeto specialiai, jos jau yra parinktos (5-7) ir tikrai ju nekaitalios, bo tada ciuzinys kainuos tris kart brangiau. O tiesa ta, kad 7 zonu ciuziniai tinka 90% visu zmoniu, aisku jei jie nemiega skersai ar istrizai, bat tai ju beda, del ju tikrai niekam galvos neskauda.