sveiki,
perskaiciau nuo pirmo puslapio visus patarimus....
musu situacija tokia, kad draugas pora metu miegojo ant grikinio ciuzinio, ir toliau nori tureti kieta ciuzini...dabar jis nori kokosinio ciuzinio..bet kaip paskaiciua, kad nelabai ten kas gero yra su tais kokosiniais.....
tai net ir nebezinau koki rinktis, kad ganetinai kietas butu,,o kaina apie 1000-1500...
svoriai 50-80. ugiai 160-180.....
ka patartumete??
aciu
Užsisakėm Tylą. kitą savaitę jau turėsim
QUOTE(edwards @ 2007 10 21, 19:20)
Gerb. Zoran ir kiti žinovai, patarkit koki labiausiai ortopedini čiužinį patartumet rinktis iki 2000 Lt.
Skaityti foruma reiktu nuo pradziu ir atsakymas butu ne karta paminetas, bet tinginukams priminsiu
ARUBA 2259Lt 200x160 + groteles maziausiai 840Lt.
O jei viskam iki 2000Lt tai Jolana 1350Lt + 840Lt grotos.
Apie siuos ciuzinius yra daug sneketa sioje temoje.
QUOTE(Vaidulė @ 2007 10 17, 22:16)
sakai nu man Kaunas tinka, o va dėl grotelių čia kažkokių ktiokių reikia? nes lovą perkam naują, bus ten ir gotelės šiaip jau, tik tarpų nežinau
Tiesa, nenoriu labai minkšto reikia kad nekaistų, nešaltų ir, kad gerai miegotųsi
Tiesa, nenoriu labai minkšto reikia kad nekaistų, nešaltų ir, kad gerai miegotųsi
Visgi norėčiau jei galima išsamesnio atsakymo dėl čiužinuko + grotelių
Jei pas mus lova gaminama jau su grotelėm, tai ar/kam reikia dar vienų?????????
Ir kaip su tom anatominėm zonom - juk ūgiai yra nevienodi Ar tas pats čiužinys gali tikti??????
QUOTE(Zoran @ 2007 10 22, 09:22)
Skaityti foruma reiktu nuo pradziu ir atsakymas butu ne karta paminetas, bet tinginukams priminsiu
Skaiciau si foruma bent kelis kartus, bet nieko konkretaus neradau. Groteles turiu, tai jos nereikalingos. Kadangi suma uz kuria noreciau ciuzinio nedidele, tai noreciau zinot ka uz tai galetu gaut. Ciuzinys 200x180, kainos intervalas 1000-2000 Lt. Ciuzinio aisku noretusio kuo ortopideskesnio, kad galetu ramiai issimiegoti ir nugaros neskaudetu. Tai i ka reiktu ziuret?
QUOTE(edwards @ 2007 10 23, 19:23)
Skaiciau si foruma bent kelis kartus, bet nieko konkretaus neradau. Groteles turiu, tai jos nereikalingos. Kadangi suma uz kuria noreciau ciuzinio nedidele, tai noreciau zinot ka uz tai galetu gaut. Ciuzinys 200x180, kainos intervalas 1000-2000 Lt. Ciuzinio aisku noretusio kuo ortopideskesnio, kad galetu ramiai issimiegoti ir nugaros neskaudetu. Tai i ka reiktu ziuret?
Kadangi groteles bus nekokios pas tave tai pasirinkimas nera labai didelis, iskaitant suma.
Ant vidutinio lygio ir paprastesniu groteliu galima deti tik spyruoklinius arba tokius storus ortopedinius-anatominius, kad groteles jiems butu tik kaip laikiklis ir oro tarpai.
Realiausias pretendentas sioje vietoje butu spyruoklinis, sakykim TYLA uz 1000Lt, dar nuolaidos jam yra siai dienai. O storu ortopediniu deje kainos bus nuo 2400Lt ir sioje vietoje tik Medea kaip pretendentas butu.
Kodėl man niekas nieko atsakyti negali
Vis tiek šiek tiek įdomu man kaip su tais ortopediniais...
NA taip, suprantu, kad tie čiužiniai yra skirtingo kietumo juostomis. Tas kaip ir viskas gerai. Tarkim čiužinys turi penkias zonas. Bet va kaip įtaikyti į tas zonas?
Pvz. mano vyriškis labai aukštai deda galvą, o aš - pakankamai daug atsitraukiu nuo lovos galvugalio. Tarkim skirtingi ūgiai dar labai. Tik va man nesiriša kaip atsitaikyti tiksliai į tas anatomines zonas?
NA taip, suprantu, kad tie čiužiniai yra skirtingo kietumo juostomis. Tas kaip ir viskas gerai. Tarkim čiužinys turi penkias zonas. Bet va kaip įtaikyti į tas zonas?
Pvz. mano vyriškis labai aukštai deda galvą, o aš - pakankamai daug atsitraukiu nuo lovos galvugalio. Tarkim skirtingi ūgiai dar labai. Tik va man nesiriša kaip atsitaikyti tiksliai į tas anatomines zonas?
[quote=cawx,2007 10 24, 11:12]
sveiki
o ka galite pasakyti apie Elbekos http://www.8h.lt/
ciuzinius Sana ir Bonus?
aciu
papildyta----
musu svoriai 50 ir 80 kg. ugiai- 158 ir 180..
aciu
sveiki
o ka galite pasakyti apie Elbekos http://www.8h.lt/
ciuzinius Sana ir Bonus?
aciu
papildyta----
musu svoriai 50 ir 80 kg. ugiai- 158 ir 180..
aciu