mano mazasis gime po cezario, nes nusprendes pasivartalioti i normalia padeti taip ir negrizo. Kadangi pirmasis gime naturaliai, tai palyginti turiu su kuo. Nepasakyciau, kad jie skirtingi. Abu judrus, protingi. Tik mazajam tuo metu, kai turejo kaltis iltiniai dantukai, pradejo kaltis 4 kruminiai vienas po kito. Tai musu pediatre juokesi- vaikiukas su charakteriu! O iltys aisku po to islindo. Nemanau, kad tai cesario pasekme. Juk ir naturaliai gimusiems vaikeliams buna, kad islenda pirmiausia dantukai virsuje, o tik po to apacioje.
Na sveikutes
Paskaicius, ir palyginus vaikucius, randamas vienas ir tas pats "padykes", "islepes", "nervotas". Mano du vaikai taip pat po CP. Apie mazaji dar ne ka galiu paskyti, nes jam tik menuo, bet apie dukra, kuriai beveik 4metai stai kaip ji auga:
4 menesiu jau turejome 4 dantukus, pradejo vaikcioti sulig metais, o judrybe , tai vaza sudauze, tai telika nureguliavo, tai spinta iskrauste, tikras gyvsidabriukas buvo Miegodavo gerai, tik jei labai issisiusdavo, tai kartais pabusdavo nakti. Drasi, visai nebijo svetimu zmoniu, labai noriai bendrauja su vaikais. Dabar tai kieme vos ne direktore, visus kamanduoja ir ne minutei nepasedi, visad tekina. Labai "imli" suaugusiu snekom, viska gerai prisimena, kartoja. Tauskalyte, kaip radija , jei sakai pabuk ramiai, tai vistiek panosiai kazka murmet turi. Protinga, pagal savo amziu- sneka kaip babse . Islepusi, ir kartais nervinga. Beveik visad pasiekia ko nori , gauna is manes- nes nenoriu kaukinti, o vyras pyksta. Ir nepasakyciau kad cezarinukai kitokie, normalus vaikai, bet kad islepinti tai faktas , teko skaityti.
Paskaicius, ir palyginus vaikucius, randamas vienas ir tas pats "padykes", "islepes", "nervotas". Mano du vaikai taip pat po CP. Apie mazaji dar ne ka galiu paskyti, nes jam tik menuo, bet apie dukra, kuriai beveik 4metai stai kaip ji auga:
4 menesiu jau turejome 4 dantukus, pradejo vaikcioti sulig metais, o judrybe , tai vaza sudauze, tai telika nureguliavo, tai spinta iskrauste, tikras gyvsidabriukas buvo Miegodavo gerai, tik jei labai issisiusdavo, tai kartais pabusdavo nakti. Drasi, visai nebijo svetimu zmoniu, labai noriai bendrauja su vaikais. Dabar tai kieme vos ne direktore, visus kamanduoja ir ne minutei nepasedi, visad tekina. Labai "imli" suaugusiu snekom, viska gerai prisimena, kartoja. Tauskalyte, kaip radija , jei sakai pabuk ramiai, tai vistiek panosiai kazka murmet turi. Protinga, pagal savo amziu- sneka kaip babse . Islepusi, ir kartais nervinga. Beveik visad pasiekia ko nori , gauna is manes- nes nenoriu kaukinti, o vyras pyksta. Ir nepasakyciau kad cezarinukai kitokie, normalus vaikai, bet kad islepinti tai faktas , teko skaityti.
Musu abi mergytes gime po cezario pjuvio, jaunelei dar tik 2 menesiai, bet labai guvus ir zingeidus vaikas, domisi aplinka, ir labai stipri(gime 39-ta savaite), rankos ir kojos juda pastoviai, gal bus nenuorama, dar neaisku bet juk vaikai skirtingi, nesvarbu, kokiu budu gime. Vyresnioji seseriu metu, (gimusi 42-ta savaite)labai jautrus vaikas, ir rami, megsta tvarka ir taisykles, sneka 4 kalbom, ir megsta ivarius darbelius. Rimciau sirgo tik viena karta(tfu tfu tfu), siaip stipri ir druta kaip ridikas. Nemanau, kad labai dideles itakos turi gimimo budas. Labiau vaiku budas ir sveikata priklauso nuo genu ir auklejimo.
mano sunelis irgi gime po CP 4,075kg,taciau nepasakyciau,kad jis skiriasi kazkuom nuo bendraamziu,jam dabar 4 men,taciau nuo pat pirmu dienu labai gerai miega,valgo,svoris auga normaliai,ir siaip labai judrus,manyciau,kad cia tik senu bobuciu prasimanymai
Mano dukryte gime po CP, bet bent jau kol kas tai jokiu dideliu skirtumu su bendaraamziais nematau Tik ji labai greita, aktyvi,judri, smalsi, komunikabili, neatsargi (lipa kuo auksciau visur kur galima uzlipti) ir jeigu kas nors nesiseka ( pvz. isimti kalades is masinos) susierzina ir nervinasi Bet nemanau ,kad ji yra tokia del to, kad gime nenaturaliai
Tiesiog toks vaiko temperamentas
Tiesiog toks vaiko temperamentas
Musu abu vaikuciai gime po CP. Sunui dabar 5 su puse. Labai prastai miegojo iki 2.5 metu. Valge ir valgo labai prastai. Galva pradejo laikyti kokiu 2.5 men., sedosi daug veliau, neropojo.Labai jau nerangus buvo. Vaikscioti pradejo nuo metu. Iki kokiu 3 metu buvo letas vaikas. O paskui viskas apsiverte aukstyn kojom. Dabar ne minutes vietoj nenustygsta, uzsispyres kaip oziukas, viskas turi buti pagal ji.
Na o musu merginai, dabar 10 men. Labai daug sulyginti negaliu, bet miega super, valgo super, galva pradejo laikyti laiku, sedosi laiku, ropoja ir tuoj vaikscios.
Mano manymu cia yra bobuciu pastalai apie cezarinukus. Ar visi vaikai vienodi gime naturaliu budu?
Na o musu merginai, dabar 10 men. Labai daug sulyginti negaliu, bet miega super, valgo super, galva pradejo laikyti laiku, sedosi laiku, ropoja ir tuoj vaikscios.
Mano manymu cia yra bobuciu pastalai apie cezarinukus. Ar visi vaikai vienodi gime naturaliu budu?
QUOTE(Pumbukas @ 2008 11 12, 02:13)
Musu abu vaikuciai gime po CP. Sunui dabar 5 su puse. Labai prastai miegojo iki 2.5 metu. Valge ir valgo labai prastai. Galva pradejo laikyti kokiu 2.5 men., sedosi daug veliau, neropojo.Labai jau nerangus buvo. Vaikscioti pradejo nuo metu. Iki kokiu 3 metu buvo letas vaikas. O paskui viskas apsiverte aukstyn kojom. Dabar ne minutes vietoj nenustygsta, uzsispyres kaip oziukas, viskas turi buti pagal ji.
Tikrai manau kad ne. Nors yra sakoma kad vaikas gimdamas naturaliai jau ismoksta kovoti daugiau pasitiki savimi gyvenime, o cezarinukai gimdami patiria baime ir turi maziau pasitikejimo savimi.
Manau nesamones.
Mano abu vaikai gime po cezariu. Didziajai beveik 4metai, pasiutus kaip velniukas, labai protinga, nenustygstanti, savo bendraamzius komanduoja. Na o mazajam, dar tik du men, bet kolkas puikus vaikas, jau guguoja....
Mano mergyte irgi gime po CP, normali, guvi, zingeidi, judri ir komunikabili, nesiskiria nuo savo amziaus vaikuciu
Mano abi mergytės gimė padedant gydytojams, po cezario, ir dėl to kad tokie vaikai neturi savisaugos instinkto oi kaip galiu ginčytis, mažoji dar tik 3mėn., tai nežinai kaip bus, o va didžioji, niekada nepuls kaip akių išdegusi, nėra kritusi , virtusi, visada isikimba jei reikia kur lipti. Nors šiaip labai žingeidus viaikas, viskas jai įdomu, viską turi pačiupinti, kaip ir kiti vaikai, bet ji viską daro atsargiai , beje tuo pat metu, kai mane operavo, draugė gimdė pati, tai toks jausmas, kad jos vaikas tai gimė be savisaugos instinkto , jei maniškė visur atsargiai, tai draugės mergaitė puola, kaip akis išdegusi, metų sugebėjo nukristi nuo stalo, o jau apie lovą, ar kritimą iš lovytės aš nešneku, ten vos ne kasdienybė. Taip kad cezaris, ar ne cezaris, kiekvienas vaikas skirtingas ir kitoks, ir operacija čia niekuo dėta.. Visi vaikai ypatingi ir nesvarbu kaip jie gmė...
mes augam kolkas
Mano mazute irgi gime siuo budu. Labai anksti viska pradejo daryt: atsisedo, atsistojo, pradejo vaiksciot. Labai uzsispyrusi, aktyvi, labai megsta kompanija, su ja nebuna nuobodu
manau bobulytes nuvertina c p del to, kad daug atsiranda, kurios ne del sveikatos, o del tariamai isaugomo grozio nori tik tokiu budu gimdyti.
Papildyta:
Oj mano labai atsargi, rodos stalo kampas cia pat, o prasilenkia su juo labai sekmingai tikiuosi ir toliau isvengsim traumu..
manau bobulytes nuvertina c p del to, kad daug atsiranda, kurios ne del sveikatos, o del tariamai isaugomo grozio nori tik tokiu budu gimdyti.
Papildyta:
Oj mano labai atsargi, rodos stalo kampas cia pat, o prasilenkia su juo labai sekmingai tikiuosi ir toliau isvengsim traumu..
mano abu vaikuciai gime po CP bet abu skiriasi kaip diena nuo nakties vienas amus kitas reksniukas