Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai gimę po Cezario operacijos

Kas dėl maitinimo- tai viskas buvo thumbup.gif papuka ėmė iškarto. na o kai baigėsi priešpienis, prasidėjo pienukas- tai rajunas buvo nerealus biggrin.gif Kekvienas kartas maitinimo užtrukdavo apie 40 min mirksiukas.gif - po 2 kartus po 20 min su nedidele pertraukele. taip pavalgęs po 3 val ( reguliariai) vėl valgydavome. taip mano pienuko užteko iki 4 mėnesiuko.Buvo ramus, sotus, svoris augdavo kiekviena mėnesį vidutiniškai po 1 kg. thumbup.gif O paskui jau pats nenorėjo, net ir nutraukto pienuko nebevalgė. tada pradėjom skanauti tyreles ir mėsytę. Tai čia gal toks cezriukų bruožas g.gif
Atsakyti
man iskilo toks klausimelis- kada antra vaikeli galima po CP?
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 03 14, 19:55)

Man jokių apribojimų nesakė g.gif O yra tokie? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 03 14, 19:55)

Kiek žinau daktarai sako, kad po 3m.

QUOTE(kitiakat @ 2008 03 14, 19:58)
Man jokių apribojimų nesakė g.gif O yra tokie? blink.gif

Apribojimai tikrai yra. Viena pažįstama pastojo nepilnai po metų, tai didėjantis pilvas pradėjo plėšti siūles cool.gif.

Atsakyti
na man daktare sake kad tik po dvieju metuku galima bus sekanti vaikuti planuoti g.gif schmoll.gif
bet man smalsu blush2.gif na aisku negrazu, bet Egmilia, gal zinai kaip sekesi tai pazistamai nesioti vaikuti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 03 15, 12:12)
na man daktare sake kad tik po dvieju metuku galima bus sekanti vaikuti planuoti  g.gif  schmoll.gif
bet man smalsu  blush2.gif na aisku negrazu, bet Egmilia, gal zinai kaip sekesi tai pazistamai nesioti vaikuti unsure.gif

Merginos labas,aš pati pradejau planuoti praejus 2 metams po 1 vaiko,dar 9 menesius nešiojau tai kai gymdit reikejo praejo beveik 3 metai,bet vistek daze cezari,nes sedejo mano panele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2008 03 14, 18:55)

Po 2 metų- kai pilnai susiformuoja randas. Ar teks daryti s/c ar pagimdysite bus matyt...moterys po s/c turi galimybę pagimdyti ir pačios..nors gana dažnai tenka atlikti ir pakartotinę operaciją( dėl įvairių priežaščių, dėl moters noro)
Aišku pastojusios moterys po 1 m gali išnešioti visą nėštumą sėkmingai.

O skirtumų tarp cezarinukų ir ne - manau nėra...gal tik mamos pasąmonėje ax.gif
Atsakyti
Laba.

Na, mes irgi po CP, bet tikrai nematau jokio didelio skirtumo lyginant su kitais vaikais. Viskas kas buvo kalbama, kad jie neturi savisaugos instinkto, kad blogiau miega arba yra irzlesni mums kaip ir negalio. schmoll.gif Mes vaikščioti pradėjom tik suėjus metukams, kai jau tikrai jautėsi pats gana tvirtai, miegam gana dažnai jau ir visą naktį, o irzlumas - kur ta riba, kai jis jau yra nenormalus ? mirksiukas.gif
CP man darė dėl to, kad pilietis sugalvojo pasedėti. doh.gif
Galėčiau papasakoti visą ilgą mūsų mažiaus planuotos operacijos istoriją, bet manau kad ne vieta ir ne laikas. Pasakysiu tik tiek, kad mūsų gydytoja jį po gimimo pavadino Palmyriuku. ( Astologės Palmyros " garbei " ) lotuliukas.gif
O dėl antro neštumo po CP mūsų gydytoja nieko konkretaus nesakė, kad nebūtų galima ar kažkas panašaus. Tik paminėjo, kad organizmas po tokios operacijos atsigauna faktišai tik po 6 mėnesių. O paklausus apie antrą neštumą, patvirtino tai, kad gimdyti galima, bet dažniausiai operuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aruncikas: 02 birželio 2008 - 13:08
smile.gif sveiki na mano sunelis taipat gime cerario metu ,jam siuo metu pusantru ,bet koks judrus ,viska reikia spept rankeneles is spinteliu isemiau viska krauna lauk nors zino kad negalima apsisuka daro tapati kas jam patinka ,namie saugojam trys asmenys dienos metu senelis senele ir as ,per ta judruma antiek guzu nespeju pagaut ,pasisokinedamas net bega kad vytumesi ji ,net neisivaizduoju cia ar normalu ????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 06 03, 13:03)
smile.gif sveiki na mano sunelis taipat gime cerario metu ,jam siuo metu pusantru ,bet koks judrus ,viska reikia spept rankeneles is spinteliu isemiau viska krauna lauk nors zino kad negalima apsisuka daro tapati kas jam patinka ,namie saugojam trys asmenys dienos metu senelis senele ir as ,per ta judruma antiek guzu nespeju pagaut ,pasisokinedamas net bega kad vytumesi ji ,net neisivaizduoju cia ar normalu ????? ax.gif

Mums irgi pusantru. drinks_cheers.gif O rankenėlių virtuvėje mes taip pat neturim. Jau nekalbu apie šaldytuvo durelių užraktus. irnesakyk.gif Bet čia tikrai ne Cezariukų bruožas. mirksiukas.gif Tik va su tuo begiojimu ir pasišokinėjimu, tai galiu tik užjausti, kiek reikia sveikatos paskui tokį krutulį begioti. friends.gif Be mėlynių neapseinam ir mes, bet kartais mėgstam prisiglaudę prie tėčio ar mamos ramiai pasisedėti. blush2.gif
Atsakyti
Maniske irgi gime po cezario operacijos, nes sedejo pilvelyje...Dabar jai 8,5 men. Sakyciau vaikas kaip vaikas. Na, turim su mieguciu problemeliu, judrios esam, bet as pati tokia buvau vaikystej, taip kad nesureiksminu ir tikrai to operacijai nenurasau. Tiesa, po operacijos pienukas man atsirado jau antra diena, mazyle is karto eme kruti graziai (nors spejo reanimacijoj jai misinio prikist doh.gif ) thumbup.gif Taip kad, neabejoju, jog cia prietaro esama, su tom cezarinuku problemom mirksiukas.gif Nors kita vaikeli noreciau pati gimdyt. Del saves. Kad pajust TA jausma. smile.gif
Atsakyti
Laba sunglasses2.gif ,

Mano sunelis taip pat cezariukas, tik neplanuotai, taip isejo, nes jis visai nenorejo dar gimti, jam ir pilve dar gerai buvo nestuke.gif , bet augo labai graziai ir toliau auga taip, tik jis kaip neskubejo gimti taip neskubejo ir sedeti, ir vaikscioti pradejo tik 1m 2men. bet viskas jam ok, daktare sako kas kart kaip apsilankom. man asmeniskai vaikas kaip vaikas. na tik jautresnis gal siektiek, kaip berniukas, ne zliumbikas, tik prie svetimu glaudziasi arciau manes ar tecio, bet kol apsipranta, dar gerklyte musu jautri, jei sergam, tai tik del jos. o siaip daug kas sako, kad santurus labai, ramus (tik ne namie) biggrin.gif bet svoris ir ugis kaip berniuko, tikras vyrutis. tai va, ir drauge dukryte cezariuke turi, normali ir oziukai kaip visu vaiku. biggrin.gif tai nemanau, kad jie kuom skiriasi, be to manau neziurint, kaip vaikas atkeliavo i si pasauli, jie visi skirtingi. victory.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti