o mes tik menesiukas dar po CP. tai augam nereliai sugebejom net 2 kg priaugti. miegam ivairiai tai ramiai tai ne bet cia manau dar tik del to akd mes dar vsiai maziukai. megstam mamos siluma todel jau tampame rankinukais. o is tikro mano mergaite auga sveika tikra drucke ir kazkokiu blogumu kad gyme per cezario pjuvi dar nematau. butume gyme naturaliai bet susikomplikavo gymdymas tai teko atlikti operacija o ne todel kad mama uzsinorejo be vargu tureti vakeli.
Sveika
mano vyresnėlis gimė po cezario,jam jau virš tryju....
judrus vaikas,turėjome ir dar turime problemu su miegu
lyginant dukrytės ir kai buvo sūnus tokio amžiaus tai galiu pasakyti,kad skiriasi Dukrytė gima neišnešiota,bet naturaliai
mano vyresnėlis gimė po cezario,jam jau virš tryju....
judrus vaikas,turėjome ir dar turime problemu su miegu
lyginant dukrytės ir kai buvo sūnus tokio amžiaus tai galiu pasakyti,kad skiriasi Dukrytė gima neišnešiota,bet naturaliai
Labukas
Mano vyresniukas atejo i si pasauli per Cezario operacija.Neturejau nuo mazens jokiu problemu-buvo sveikas,miegojo irgi be problemu.Dabar labai judrus,nenuorama.Kas liecia savisaugos instinkta-jei jo ir neturi-tai turi gera angela sarga.Nes kartais plaukai ir man siausias,kai jis ''milimetrovkem''vaiksto...Nors manau,cia labiau charakteris vaiko lemia,o ne tai,kokiu budu gimes.Tuoj turesim antra-jei gimdysiu naturaliai-tada galesiu palygint.
Mano gime cezariukas taip pat.Dabar 8men.2sav.jam,pradedame vaikscioti,turime 5 dantis,labai judrus,sirgom tik karta,maitinau iki 8 men.Nematau as jokio skirtumo nuo naturaliai gimusiu leliuku.
QUOTE(Viliuke @ 2007 09 19, 23:21)
Mano gime cezariukas taip pat.Dabar 8men.2sav.jam,pradedame vaikscioti,turime 5 dantis,labai judrus,sirgom tik karta,maitinau iki 8 men.Nematau as jokio skirtumo nuo naturaliai gimusiu leliuku.
gal dėl to,kad tik viena patirti turite
Mano pupa irgi gimė po CP. Dienomis buvo irzli, ant rankų reikėjo nešiot, o naktį gerai miegodavo ir dabar miega . O naktį nevalgo jau nuo 6 mėn. Šiaip labai judri, bet atsargi. O dėmesio tai labai daug reikalauja, net nebandyk prie kompo prisėsti jei ji šalia, tokį triukšmą kelia
Mano mergytė pasaulį išvydo po CP, nes niekaip nenorėjo gimdoje apsiversti. Dabar jau 10 mėn. Labai išdykusi, judri, visur ropoja, atsistoja, bando pati eiti. Ir tikrai atsargi. Jau turim septynis dantukus. Labai linksma mergytė, visiems nuolat šypsosi. Bet miega tai prastai, naktys mano dar bemiegės, nors savo pienuku nemaitinu jau nuo 7 mėn.
Dukra gimė natūraliai, po beveik paros kančių, nelaiku pasibaigus sarėmiui buvo prispausta jos galvytė, nuo ko liko raudona dėmė ant kaktos ir akies voko (ačiū Dėvui iki 2 metukų išnyko) O sūnelis gimė po operacijos Negaliu pasakyti, kad dėl to jis yra kažkom ypatingas Nežinau, gal tai dėl to, kad antras vaikas ir aš turėjau daugiau patirties su juo, bet augo ir auga labai sklandžiai Gerai valgo, gerai miega, 2 mėn. mokėjo tokius dalykus, kokių kaikurie 4 mėn. kūdikiai dar nemoka daryti Nemanau, kad turi reikšmės kaip gimė kūdikis, bet didelę reikšmę turi tai, kaip jis auginamas (aplinka šeimoje, tėvų meilė) Sekmės Jums auginant savo atžalas:super
Sūnelis gimė po CP. Manau kad toks pat vaikas kaip ir kiti, gal siek tiek jautresnis, na miega blogai. Bet ir kiti gime normaliai miega taip pat, ir sako kad iki 2 m tai susitvarkys. Manau kad tai bobučių pasakos kad šie vaikai skiriasi. Esminis skirtumas, kad gimstant cezarinukai pajunta didesni stresą nei natūraliai gimstantys vaikai.
QUOTE(aseni77 @ 2007 10 02, 10:05)
Esminis skirtumas, kad gimstant cezarinukai pajunta didesni stresą nei natūraliai gimstantys vaikai.
Kodėl manai kad didesnį? man kaip tik atrodo, kad mažesnį stresą jie patiria... negi jiems lengva gimti natūraliu būdu, stumtis per siaurą taką, o tai dar dažnas ir užstringa...
Mano mazius gime po CP tikrai nematau jokio skirtumo nuo vaiku kurie gime naturaliai, valgo daug, svoris auga, judrus druckis tikras, tik va skiepus turejom ir reakcija nekokia sergam trecia diena, bet cia jau nieko bendro su tuo neturi.