Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai gimę po Cezario operacijos

sveikos,ir mano mazoji po CP,bet kol kas nieko isskirtinio nepastebejau,jau yra 3 metuku,lanko darzeli,nuo pirmos dienos nekilo problemu,drasi,vikri,nera bebaime,na nzn vaikas kaip ir visi vaikai thumbup.gif netikiu visais siais straipsniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2011 04 19, 16:18)
O kokia prasme išsireiškia tas atspėjimas - čia labai blogai ir reikia išskirtinės priežiūros, puola ligos, sulėtėjusi raida... ir t.t., ar tiesiog sportinis interesas....

kiek aš suprantu, tai Cezarinukai negauna to spaudimo kurį patiria gimstantys natūraliais takais, todėl jų odelė paprastai lygesnė, ne tokia susiraukšlėjus ir raudona. na kaip čia iššisireiškus, bent jau kiek aš mačiau jie "gražesni" jei taip galima sakyti pirmom dienom po gimimo, ar savaitėm. po to kažkaip nemanau, kad gali atskirti. tiesa, kalbu apie išnešiotus.

o šiaip ir iš mamos atsisėdusios ramiai ant kėdės po gimdymo gali pasakyti kaip gimdė, ir iš kitų požymių, manau biggrin.gif man tie spėjimai tai atrodo pastabumas ir atsitiktinumas 50/50% kad atspėsi ar neatspėsi.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 10, 23:16)
man tie spėjimai tai atrodo pastabumas ir atsitiktinumas 50/50% kad atspėsi ar neatspėsi.

drinks_cheers.gif visiskai sutinku
Mano mergaite taip pat po CP ir dar 4 sav anksciau laiko. Vienintelis sutrikimas, kuri turejome - ilgai uzsitesusi "geltoniuke" is karto po gimimo. VISKAS.
Manau, kiekvienas vaikas ateina i pasauli tokiu budu, kokiu jam geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 10, 21:16)
kiek aš suprantu, tai Cezarinukai negauna to spaudimo kurį patiria gimstantys natūraliais takais, todėl jų odelė  paprastai lygesnė, ne tokia susiraukšlėjus ir raudona. na kaip čia iššisireiškus, bent jau kiek aš mačiau jie "gražesni" jei taip galima sakyti pirmom dienom po gimimo, ar savaitėm. po to kažkaip nemanau, kad gali atskirti. tiesa, kalbu apie išnešiotus.

o šiaip ir iš mamos atsisėdusios ramiai ant kėdės po gimdymo gali pasakyti kaip gimdė, ir iš kitų požymių, manau  biggrin.gif man tie spėjimai tai atrodo pastabumas ir atsitiktinumas 50/50% kad atspėsi ar neatspėsi.

ir dar galvytės kažkiek apvalesnės būna nei natūraliai gimusių vaikiukų.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 08 12, 16:55)

drinks_cheers.gif dėl suprantamų priežasčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 08 12, 17:55)

Nelabai suprantu toki jusu posaki. Kiek suprantu - vaiko galvos forma, kaip ir kitos kuno dalys daugmaz buna panasios i tevu, seneliu, proseneliu. Manau, kad galvos forma ne kiek nepriklauso nuo vaiko gimimo budo.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 08 14, 10:33)
drinks_cheers.gif dėl suprantamų priežasčių smile.gif

Noreciau suzinoti tas priezastis....
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2011 09 13, 09:40)
Nelabai suprantu toki jusu posaki. Kiek suprantu - vaiko galvos forma, kaip ir kitos kuno dalys daugmaz buna panasios i tevu, seneliu, proseneliu. Manau, kad galvos forma ne kiek nepriklauso nuo vaiko gimimo budo.
Papildyta:
Noreciau suzinoti tas priezastis....

kai vaikas gymsta naturaliu budu,ju galva prailgesne (pirmas gyv.dienas).,o tie kurie per CP gyme ju galvyte apvali.,nes naturaliai jis nebuvo stumiamas i dubens kaulus manau cia logiskai suprantamas dalykas,del ko pas vaikus skiriasi galvos forma
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pasyvus Jūsų mamytės bendravimas, visai nieko prieš prisijungčiau ir aš blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 10, 21:16)
kiek aš suprantu, tai Cezarinukai negauna to spaudimo kurį patiria gimstantys natūraliais takais, todėl jų odelė  paprastai lygesnė, ne tokia susiraukšlėjus ir raudona. na kaip čia iššisireiškus, bent jau kiek aš mačiau jie "gražesni" jei taip galima sakyti pirmom dienom po gimimo, ar savaitėm. po to kažkaip nemanau, kad gali atskirti. tiesa, kalbu apie išnešiotus.

maniškiai tikrai atbulai, natūraliai gimęs buvo daaaaug gražesnės odelės
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2011 08 12, 15:45)
drinks_cheers.gif visiskai sutinku
Mano mergaite taip pat po CP ir dar 4 sav anksciau laiko. Vienintelis sutrikimas, kuri turejome - ilgai uzsitesusi "geltoniuke" is karto po gimimo. VISKAS.
Manau, kiekvienas vaikas ateina i pasauli tokiu budu, kokiu jam geriausia  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Analogiska situacija pas mus.
Mano sunelis po CP, taip pat, anksciau laiko menesiu . Skirtumas nuo dukru gimusiu naturaliai ir laiku - uzsitesusi gelta, del krauju grupiu skirtumo.
Nesiskiria nei galvos forma, nei kuo kitu biggrin.gif
Atsakyti
o as sieju vaiku charakteriu bruozu skirtumas del maitinimo: ar MP ar misinukai. Su misinukais vaikai ramesni, miega ramiai, be emociju tokiu, o sui MP tai vaje uraganai, rodo savo poreikius jau labai anksti.

Ir dar skiepai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 01 vasario 2012 - 20:40
QUOTE(kristule666 @ 2012 02 01, 21:36)
o as sieju vaiku charakteriu bruozu skirtumas del maitinimo: ar MP ar misinukai. Su misinukais vaikai ramesni, miega ramiai, be emociju tokiu, o sui MP tai vaje uraganai, rodo savo poreikius jau labai anksti.

Ir dar skiepai doh.gif

neturiu kaip palygint, mano visi MP maitinti. bet , kad uraganai visi- faktas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti