Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai gimę po Cezario operacijos

QUOTE(tori @ 2011 01 15, 23:49)
Mano abu angeliukai gime po CP.Sunus labai intelektualus, ramus, savisaugos instinktas kaip reta. Nuo kalniuko nesileidzia rogem , nebent po ilgu ikalbinejimu.... labai prisirises prie manes, namu, nors mielai draugauja su vaikais.Buna susikaupes ilga laika, mokslininko tipas. Pagal fizinius parametrus lenkia ugiu svoriu bendraamzius. Taciau tai kaip sake kazas manau ne CP pozymiai. o genetika, auklejimas.
Teko viena syk lankykis pas ortopede, ji pasiziurejo i vaika ir paklause ar vaikas ne po CP, sakau taip. Ji sako, as iskart atskiriu, nes jos abi dukros taip pat po pjuvio isvydo pasauli. Jie kitokie (geraja prasme)  4u.gif  smile.gif
Man tik atrodo kad visgi jautrumas padidejes gali but siejamas su tuom.

Mūsų pediatrė iškart atspėjo, kad po CP smile.gif sako tikrai matosi kaip gimęs vaikiukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katie @ 2010 09 24, 09:51)
viena vaika turiu po CP, tikrai negaliu pasakyti kad buvo neramus kūdikis.

Ir mano pupa gimė po CP, auga ramutė, valgo ir miega, kol kas jokių problemų nėra.Tikiuosi, kad ir toliau augs ramutė ir sveikutė. smile.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai gime po CP. Dar pilve budami abu elgesi labai skirtingai. O kai gime jau nuo pirmu dienu supratom, kad jie labai, labai skirtingi. Is tikruju niekada nebuciau patikejus, kad nuo tu paciu tevu gali buti tokie skirtingi vaikai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(samsam @ 2011 03 08, 23:43)
Mano abu vaikai gime po CP. Dar pilve budami abu elgesi labai skirtingai. O kai gime jau nuo pirmu dienu supratom, kad jie labai, labai skirtingi. Is tikruju niekada nebuciau patikejus, kad nuo tu paciu tevu gali buti tokie skirtingi vaikai bigsmile.gif

Ir as pritariu biggrin.gif
Mano du vaikai abu cezriukai, o skiriasi kaip diena ir naktis. biggrin.gif Mano manymu tai cezariukai niekuo visiskai nesiskiria nuo normaliai gimusiu.
Atsakyti
Mano pusseserė ir aš auginame po du "cezariukus" - bet skirtumas kaip žemė ir dangus. Maniškiai labai judrūs, linksmi ir smalsūs, daug energijos siurbia iš mūsų, bet ir gabūs, greitai viską pagauna. O štai pusseserės vaikai nors irgi linksmuoliai, bet labiau ramūs, ypatingų rūpesčių su jais nebuvo nei kūdikystėje nei dabar (su miegu ir t.t.)...dukrytė iš viso retai verkia, kaprizų nerodo. Vienas malonumas auginti :-) Bet šitoje vietoje norėčiau paminėti, kad ir mano puskė per nėštumą daugiau dėmesio skyrė poilsiui ir šiaip turi gerą tokį charakterio bruožą - dėl nieko nesijaudinti ir iš musės nepusti dramblio...Čia kaip sakoma: ot osiny ne rodiatsia apelsiny :-)
Manyčiau žmogaus charakteriui didesnę reikšmę turi visgi paveldimumas, įgimtas temperamentas (kuris dažniausiai pasireiškia jau nėštumo metu), aplinka, auklėjimas, tėvų pavyzdys - ir dar aibė visokių gal ne tiek reikšmingų ir moksliškai patvirtintų tiesų: astrologija, vardo reikšmė, mėnulio fazė gimimo metu, numerologija ir t.t. :-)
Atsakyti
Koks skirtumas ar po cp ar ne g.gif Antroji po cp gime, vikri ne tas zodis, visur jos daug, tik spek ziuret ka jau krecia lotuliukas.gif Energijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ausmare @ 2007 08 26, 09:27)
mano sunui jau keturi. Judrus be galo, bet ne hiperaktyvus. tiesa ne ramuolis jis budavo ir pilvelyje:)
del savisaugos instinkto... Nu zilstam mes su vyru ji saugodami:(

grynai kaip apie mano dukra rasytum,mes irgi su vyru zilstam ja saugodami biggrin.gif ir pilve kai buvo,siaubas atrode per burna islips doh.gif

QUOTE(jolax @ 2007 08 27, 21:49)
Na maniskis taip pat isvydo pasauli po CP. Na nezinau ar jis kuom skiraisi nuo kitu. GAl kad labai pasiutes , uzsispyres ir nervuotas. Neturi kantrybes knibinetis prie kokio nors zaisliuko.O siaip augam normaliai. Na su ta savisauga gal ir yra kiek tiesos. Nes maniskis kartais ,,peilio asmenim" vaiksto.Man net sirdis i kulnus nusirita kai lipa ant palanges (pas mus jos zemai) nori persiversti per sofos atrama ir dar visokiausiu ,,baikiu"

Tai su tom baikem ojei ojei,visai nejaucia jokio poreikio saugiai ka nors daryti,visada ektremaliai ir pati to nejaucia.ir kantrybes taip pat neturi,greitai nusibosta viskas,hiperaktyvi mergaite mano.Uzsispyrus ir nervuota taip pat.
Ir siaip visa tema permeciau,tai mazdaug daugelio vaikai tokio charakterio,bet tikrai ne del to ,kad gime po cezario,o tiesiog tokia nauja karta vaiku.
antra gimdziau pati ir atrode ramus berniukas,ne toks kaip sese.Bet suejo 7 menesiai ir pasireiske vaikis.Dbara lygiai toks pats nenuorama smalsus ir vikrus.abu vaikai uzsispyre kaip oziukai.
Tikrai priklauso nuo aplinkos ir genu ir charakterio bei auklejimo budo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margo-margo @ 2011 03 16, 11:50)
Mano pusseserė ir aš auginame po du "cezariukus" - bet skirtumas kaip žemė ir dangus. Maniškiai labai judrūs, linksmi ir smalsūs, daug energijos siurbia iš mūsų, bet ir gabūs, greitai viską pagauna. O štai pusseserės vaikai nors irgi linksmuoliai, bet labiau ramūs, ypatingų rūpesčių su jais nebuvo nei kūdikystėje nei dabar (su miegu ir t.t.)...dukrytė iš viso retai verkia, kaprizų nerodo. Vienas malonumas auginti :-) Bet šitoje vietoje norėčiau paminėti, kad ir mano puskė per nėštumą daugiau dėmesio skyrė poilsiui ir šiaip turi gerą tokį charakterio bruožą - dėl nieko nesijaudinti ir iš musės nepusti dramblio...Čia kaip sakoma: ot osiny ne rodiatsia apelsiny :-)
Manyčiau žmogaus charakteriui didesnę reikšmę turi visgi paveldimumas, įgimtas temperamentas (kuris dažniausiai pasireiškia jau nėštumo metu), aplinka, auklėjimas, tėvų pavyzdys - ir dar aibė visokių gal ne tiek reikšmingų ir moksliškai patvirtintų tiesų: astrologija, vardo reikšmė, mėnulio fazė gimimo metu, numerologija ir t.t. :-)

Pritariu! Pritariu! ir dar karta Pritariu! biggrin.gif as irgi visa nestuma iki paskutines dienos laksciau, visada rasdavau sau uzsiemima ir net kai sedejau namuose su saremiais (nors tada vis dar abejojau, kad jau prasidejo) ieskojau krikstaduktei dovanos per interneta smile.gif ko gi dabar stebetis, kad vaikas aktivus, mazai miega, o pirma mienesi miegodavo po 15 min. Ir dabar, kur mes lankomes, visur ji parodo savo aktyvuma:baseine, mankstoje ir t.t. Baisu ir pagalvoti kas bus toliau juk jai dar tik 3 men. lotuliukas.gif
Nemanau, kad vaikai, gime po cezario yra problemetiski, gal buna kokiu sveikatos sutrikimu del to, kad gime ne naturaliais takais, bet viskas keiciasi vaikui augant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 01 19, 13:24)
Mūsų pediatrė iškart atspėjo, kad po CP  smile.gif sako tikrai matosi kaip gimęs vaikiukas  blush2.gif

O kokia prasme išsireiškia tas atspėjimas - čia labai blogai ir reikia išskirtinės priežiūros, puola ligos, sulėtėjusi raida... ir t.t., ar tiesiog sportinis interesas....
Atsakyti
net neisivaizduoju kas tai pediatrei galejo matytis,vaikai niekuom neisiskiria ar gime naturaliai ar per CP g.gif na gal moteris su patirtim geriau mato ir daznai susiduria. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tekilute @ 2011 03 11, 20:07)
Ir as pritariu biggrin.gif
Mano du vaikai abu cezriukai, o skiriasi kaip diena ir naktis.  biggrin.gif  Mano manymu tai cezariukai niekuo visiskai nesiskiria nuo normaliai gimusiu.

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Mano mintys. 4u.gif mano abi dukrytes cezariukes. pirmoji kaip ugnis, nerami, vijurkas, kaip as sakau - berniuku reikejo gimti, nes mergaitisku charakterio brupzu nedaug. o antroji - ramumo ir gerumo isikunijimas ax.gif Nors pilvelyje abi davesi kaip turi buti, bet jau net ir ka tik gimusios elgesi visiskai skirtingai. wub.gif
Atsakyti
straipsnis apie CP
Atsakyti