QUOTE($raigė @ 2010 09 17, 08:12)
Mano irgi cezarinukas...ramus ir geras vaikas(kitaip nei abu mes tėvai ) iki 2 mėn. iš vis jo kaip neturėjau...tokių galėčiau dešimt auginti..bet...
Draugė dirba psichologe mokykloje ir užsiminė, kad visi "probleminiai" vaikai VISI cezarinukai
Labai liūdna, kad tie vaikiukai taip nurašomi visur ir visada, o aš taip džiaugiaus kaip mama, kad jam neteko gimdymo kačių patirti...neaišku ar būtų ir išgyvenęs, o dar ir gimdymo traumos visokios.
Draugė dirba psichologe mokykloje ir užsiminė, kad visi "probleminiai" vaikai VISI cezarinukai
Labai liūdna, kad tie vaikiukai taip nurašomi visur ir visada, o aš taip džiaugiaus kaip mama, kad jam neteko gimdymo kačių patirti...neaišku ar būtų ir išgyvenęs, o dar ir gimdymo traumos visokios.
sveikutes
mano irgi visi trys vaikuciai cezarinukai ir nepasakyciau kad butu visi vienodi, tikrai ne...visi skirtingi ir cezaris tam itakos manau tikrai neturetu buti labai daug....
O del problemu...kodel teigiate kad visi cezariukai vaikai "probleminiai"? Norite pasakyti necezarinukai problemu neturi?Kazkaip netikeciau tuo tikrai...Keistai cia taip pasake jusu drauge....Vaikas vaikui nelygus ir itakos cezarinukas jis ar ne, tikrai negali tureti cia jau kitos problemos turetu slypeti...