Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiukai gimę po Cezario operacijos

QUOTE(agneee1 @ 2009 03 24, 14:55)
nzn kodel bet maniske labai drovi , baili,  bijo svetimu zmoniu, apie daktarus jau nekalbu isvis.  namie viskas tvarkoj  bet svetimoj aplinkoj   nekas  schmoll.gif    o jau 3 metukai mum,  vis tikiuosi kad gal isaugs   g.gif

Pasitikrinkit VRC. Gali but autizmas... Kuo anksciau nustatysit, tuom sviesesnes perspektyvos, nes yra biomedicininiai budai isgydyti.

Noreciau patarti visoms mamoms, kuriu vaikuciai su cezariu gime, neskiepyti savo vaiku neva "privalomais" skiepais. Mano pacios abu vaikai gime per cezari. Kaip ten bebutu, musu vaikai g.b. neurologiskai kiek silpnesni. Todel prisidejus dar bet kokiam faktoriui, padideja rizika susirgti neurologinem ligos, pvz. hyperaktyvumu, autizmu, neuropatija ir pan. Pries skipijus vaikus, apsiskaitykit Skiepu temeleje. Nes musu vaikai pirmoje rizikos grupeje del skiepu zalos, ka jau man ir teko patirti del savo vaiku.
Beje, vaikus iki 0,5 metu smegenis galima patikrinti echoskopu per maumeneli. Veliau maumenelis uzauga ir jau belieka ten visokios EEG, tomografijos ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 22 liepos 2010 - 09:29
Normalus tie cezarinukai visai - mano dukterecia tokia uzsispyrus ir tikslo siekianti, kad viska pasiekia:))
Atsakyti
Galne pats Cezario pjuvis cia itakoja, o tai, kad kol vaikas gime, spejo pajusti deguonies bada g.gif
Atsakyti
QUOTE(gedimine @ 2010 08 22, 23:18)
Galne pats Cezario pjuvis cia itakoja, o tai, kad kol vaikas gime, spejo pajusti deguonies bada  g.gif

Man taip ir aiskino daktarai, kad del to visi Cezariukai tokie neramus doh.gif
Bet aisku man nuo to nelengvejo,
bet kazkur po 9 men viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau ar dėl Cezario, bet pirmus du mėnesius maniškė žviegė nesustodama. Buvo be galo sunku, bet paskui viskas susitvarkė. Šiaip iš kitų vaikų mūsiškė išsiskiria aktyvumu ir užsispyrimu, bet ir mes su vyru tokie patys 4u.gif Šiaip labai protinga mergaitė, dabar 1 m ir 11 mėn, bet ji aiškiai šneka, eilėraštukus moka ir suskaičiuoja iki 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2010 07 20, 16:08)
Mokslininkai nustate kuo skiriasi  cezarinukai - jie turi maziau geruju bakteriju, todel yra labiau linke sirgti.

http://www.infox.ru/..._bakterii.phtml

Oi tikrai netiesa abu vaikai gimė Cezario pjūviu, bet mažiukas susirgo pirmą kartą tik 4,5 metų, o dukra kai pradėjo lankyti mokyklą g.gif
Tikrai abu skirtingi vaikai,bet jų ir kraujo grupės skirtingos .....
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2010 08 24, 22:17)
Oi tikrai netiesa abu vaikai gimė Cezario pjūviu, bet mažiukas susirgo pirmą kartą tik 4,5 metų, o dukra kai pradėjo lankyti mokyklą  g.gif
Tikrai abu skirtingi vaikai,bet jų ir kraujo grupės skirtingos .....

Pas mus tfu tfu tfu irgi labai mažai sirgus mergaitė. Realiai be 3 dienų karštinės daugiau niekuo.
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 08 24, 18:44)
Man taip ir aiskino daktarai, kad del to visi Cezariukai tokie neramus  doh.gif
Bet aisku man nuo to nelengvejo,
bet kazkur po 9 men viskas susitvarke  thumbup.gif

Mano abu ramiakai kokiu reta mirksiukas.gif ,iki metu valge ir miegojo,ir as su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsiškiai taip pat abu gimę su jo pagalba, bet abu nuo gimimo labai skirtingi - vienas neramus, o kitas atvirkščiai, čia kaltas charakteris, o ne Cezaris. biggrin.gif
Atsakyti
Mano irgi cezarinukas...ramus ir geras vaikas(kitaip nei abu mes tėvai biggrin.gif ) iki 2 mėn. iš vis jo kaip neturėjau...tokių galėčiau dešimt auginti..bet...
Draugė dirba psichologe mokykloje ir užsiminė, kad visi "probleminiai" vaikai VISI cezarinukai verysad.gif
Labai liūdna, kad tie vaikiukai taip nurašomi visur ir visada, o aš taip džiaugiaus kaip mama, kad jam neteko gimdymo kačių patirti...neaišku ar būtų ir išgyvenęs, o dar ir gimdymo traumos visokios.
Atsakyti
Manau visi vaikai po cezario pjuvio gime tokie patis kaip ir naturaliai gime vaikai , maniskis irgi gime cezario pjuvio budu ,labai judrus , tikrai nieko nebijo , auga sveikas sirgo tik viena karta ir tai sloga tik buvo ,o ten kas sako kad vaikai kitokie cia bobuciu prasimanimas ir tiek doh.gif
Atsakyti
Tikrai, pritariu, kad cezariukai niekuo nesiskiria smile.gif , manoji irgi gime cezario budu ir tfu tfu tfu kol kas viskas puiku thumbup.gif
Tik naktimis nuo 7 menesio sunkiau miega, siek tiek nerami, bet manau, kad dantukai kalti blush2.gif , nes jau miegelis tampa ramesnis wub.gif
O siaip tai judrus vaikas, aisku sugebanti visada issireikalauti to ko nori, bet juk visokiu tu vaikiuku buna biggrin.gif
Atsakyti