aš tai sakiau jau kuo kuo bet vėlimu niekad gyvenime neužsiimsiu ale kaip sako nespjauk į šulinį
burbuliukai nesigauna man gražūs.. tai vakar pabandžiau tapočkus ant durniaus nuvelt.... nu kažkas gavos ale kaip pirmi tai man jie siaubingai gražūs
tai jaučiu daba pagaus azartas bandyt bandyt bandyt.... reiks ieškot spalvotos vilnelės, nes turiu tik baltos....
viršų galvojau nukirpt tiesiai ale žiūrėjau žiūrėjau kad man toks netaiyklingas daug mieliau atrodo
dekoras nusimato kai bus laiko ir įkvėpimo
QUOTE(akvilyte @ 2007 11 04, 08:48)
aš tai sakiau jau kuo kuo bet vėlimu niekad gyvenime neužsiimsiu ale kaip sako nespjauk į šulinį
girdėjau ,
Ir aš nusprendžiau parodyti kokias tapkutes nuvėliau mergaitei
Super kaip gražu.....
Kada nors ir aš velsiu Kadanors...
o va toks klausimėlis dėl šlepečių.... ar nebūna gaila jas paskui namie trinti? Vaikiukiški batukai tai jaučiu kaip ir nesusidėvi taip labai, o bet va kaip ten su suaugusiųjų šliurėm?
Kada nors ir aš velsiu Kadanors...
o va toks klausimėlis dėl šlepečių.... ar nebūna gaila jas paskui namie trinti? Vaikiukiški batukai tai jaučiu kaip ir nesusidėvi taip labai, o bet va kaip ten su suaugusiųjų šliurėm?
Laba diena mergiukai,
pakereta jusu darbeliu fantastika
Pries dvi dienas pradejau bandyti veltini, bet foto neina ideti jusu teismui
Niu va bandau ikelti
Auskarai isejo gerai, o baciuku klaidas jau matau, man labai idomu kaip darot ispiriamus tapkiukus. Cia dariau juos plonus, nenorejau daug vilnos sugadinti, jei kartais nepavyks. O dar norejau paklausti is kokios vilnos geriausia tapkiukus daryti. Aciu labai labai uz komentarus ir kritika (jos labai laukiu, ji ir prakta pades pasiekti norimo rezultato)
Auskarai isejo gerai, o baciuku klaidas jau matau, man labai idomu kaip darot ispiriamus tapkiukus. Cia dariau juos plonus, nenorejau daug vilnos sugadinti, jei kartais nepavyks. O dar norejau paklausti is kokios vilnos geriausia tapkiukus daryti. Aciu labai labai uz komentarus ir kritika (jos labai laukiu, ji ir prakta pades pasiekti norimo rezultato)
labai super auskariukai atrodo...
labas, mergaites. kas veliat batukus, tapkiukus ir kitoki apava, turiu patarima - nuvelus ir isplovus galima formuoti taip: paimat batelius (pvz. vasarinius), ikisat i celofanini maiseli, kisat i nuvelta apaveli ir glostot, glostot... pati taip darau ir nieko, gaunasi...
QUOTE(vytrulia @ 2007 11 10, 12:47)
labas, mergaites. kas veliat batukus, tapkiukus ir kitoki apava, turiu patarima - nuvelus ir isplovus galima formuoti taip: paimat batelius (pvz. vasarinius), ikisat i celofanini maiseli, kisat i nuvelta apaveli ir glostot, glostot... pati taip darau ir nieko, gaunasi...
aciu uz patarima, bet ne naujiena... as dar geresni turiu tada,- uzmauni veliamas tapkes ant tu guminiu bateliu (kur i jura brist), arba ant guminiu batu ir veli ishsishiepus,- jokio vargo, jokiu maisheliu
nu dviracio gal ir neisradau, bet formu ivairove didesne... na priklausomai, kiek batu turi