Upps jau koks tapkuciu grozis Net pati uzsimaniau tokias pasidaryt labai grazios spalvos ir patiko uzsegimas su sagute ant kulniuko
jetau kokie cia groziai tikrai net silpna darosi... man cia su kokiu darbeliu tik po lapais sleptis... mano pirmas blynas tepukai dukrytei...
Margareta nesakyk nesakyk
labai grzuciai
niekada nepasakyciau,kad darei pirma karta...
labai grzuciai
niekada nepasakyciau,kad darei pirma karta...
aš taip pat bandžiau daryti: pirmieji gavosi kur kas mažesni, nei reikėjo antrieji (galima mano nuorodoje rasti) - irgi dar ne visiskai... na reikes reikes dar bandyti
Na visos šlepsės fainos, bet jau Napo - superinės Ta idėja-paaukštint pakulnę-originalu!!! Aš tokių nenešiočiau,nes nemėgstu paaukštintų, bet tiems,kas mėgsta-idealu
Uups-iko šlepetės -labai dailios, tokios tvirtos atrodo, patogios, skoningos, žaismingos, vienu žodžiu-jėgiškos
Margareta - faini tepukai, tik atrodo,kad trūksta vėlimo,tai lyg pasiraukšlėję vietomis, bet juk antri/treti-bus tik geresni
Uups-iko šlepetės -labai dailios, tokios tvirtos atrodo, patogios, skoningos, žaismingos, vienu žodžiu-jėgiškos
Margareta - faini tepukai, tik atrodo,kad trūksta vėlimo,tai lyg pasiraukšlėję vietomis, bet juk antri/treti-bus tik geresni
QUOTE(ievuschka @ 2007 10 27, 15:54)
Na visos šlepsės fainos, bet jau Napo - superinės Ta idėja-paaukštint pakulnę-originalu!!! Aš tokių nenešiočiau,nes nemėgstu paaukštintų, bet tiems,kas mėgsta-idealu
ačiū
aciu uz pagyras
Napo superines shlepetes...
esu macius megztu-veltu shlepkiu su paaukstinimu. Noretusi ir man kaipnors 'ivelt' paauskhtinima, kad siut nereiktu, ba labai nemegstu
pasirodysiu dar, kad jau atejau
esu macius megztu-veltu shlepkiu su paaukstinimu. Noretusi ir man kaipnors 'ivelt' paauskhtinima, kad siut nereiktu, ba labai nemegstu
QUOTE(uups @ 2007 10 28, 00:41)
aciu uz pagyras
forma ir dekoras nerealiai tiksliai tos gelytes
QUOTE(uups @ 2007 10 28, 00:41)
grožis