prajuokinai
nu nieko, su vilna susidraugaut reikia laiko:) svarbu entuziazmas neishblestu
QUOTE(Nuska @ 2008 11 26, 13:04)
Bet vat kur Vilniuj parduotuvėj yra jos pirkti?
Taigi Veltinio namai yra , Žemaitijos gatvė 11 Ten tikrai rasi , čia jų psl.
sveikutes, pasirodysiu ir as... nors pro reta
QUOTE(Vilke @ 2008 11 26, 20:11)
o damusti tai galejai ir vienodai, bet ne i skalbianke reikejo det, o ant savo kojyciu ir su karstu vaneniu ir muilu sau masazuotis
dekui gal ir nevienodai sluoksnius sudejau ,bet darai ir mokaisi ,kitas kai darysiu butinai atkreipsiu demesi
tai kad ten vyrui dariau ,o jo tom dienom nebuvo ,tipo norejau staigmena padaryti ,o jei as dabar jas bandyciau dar damusti ,bet jau ant savininko kojos ar gautusi
QUOTE(juperi @ 2008 11 27, 07:07)
sveikutes, pasirodysiu ir as... nors pro reta
kokios grazios ,kaip man toli iki tokiu ,na bet nieko bandysiu ...
O is kur jus gaunate tokius didelius kilimelius? As tai toki buitini, kur po lekstem dedas turius, tei man neiseis batuku velt. O su burbuline pleve tas pats gaunas kaip su kilimuku?
Ir dar noriu paklaust, darant ta U formos sablona tapkutem kaip ten ji reikia isimatuot? Juk paduko neuztenka?
Labas rytukas. Nu vakar tik parlekus is darbelio puoliau bandyt batukus velt. Tikiuos vyras uz toki entuziazma is namu nevarys
Kai skaiciau atrode viskas lyg ir aisku, bet kai pradejau daryt kilo simtas ir vienas klausimas
Bandziau tokius paprastus kur ne u formos o tiesiog ovalas.
sakykit kaip suprantu muiluotas vanduo turi but labai karstas?
Vilna reikia delioti skersai isilgai tada apversti uzlenkti krastus ir vel skersai isilgai vel apversti uzlenkti ir vel skersai isilgai ir vel apversti? O sakykit kaip jum nesigauna stori krastai juk kai tiek kartu atsilenkia tie krastukai tai ten toks kantas gaunas ???
O paskui jau isemus sabloniuka tai veliant as dar i ta kilimuka patrindavau, tai man ta vilna rubuiliuotis pradejo, gal mano vilna bloga ( ji tokia standi ir siurksti, o dar maciau buna tokia svelnute kaip vata, tai kuri cia geresne batukams velti)?
Kiek mazdaug laiko jus veliate nuemusios nuo sabloniukio? Man kazkodel nelabai susitrauke, nors siaip paziurejus atrodo gana tvirtas gaminys.
Ir paskui dziovinti reikia uzmovus ant kazkokio kojytes maketuko?
Labai laukiu jusu patarimu. Ir tu del sabloniuku taip pat
Jau negaliu sulaukt vakaro kai galesiu vel bandyti prisijaukinti vilnele?
Kai skaiciau atrode viskas lyg ir aisku, bet kai pradejau daryt kilo simtas ir vienas klausimas
Bandziau tokius paprastus kur ne u formos o tiesiog ovalas.
sakykit kaip suprantu muiluotas vanduo turi but labai karstas?
Vilna reikia delioti skersai isilgai tada apversti uzlenkti krastus ir vel skersai isilgai vel apversti uzlenkti ir vel skersai isilgai ir vel apversti? O sakykit kaip jum nesigauna stori krastai juk kai tiek kartu atsilenkia tie krastukai tai ten toks kantas gaunas ???
O paskui jau isemus sabloniuka tai veliant as dar i ta kilimuka patrindavau, tai man ta vilna rubuiliuotis pradejo, gal mano vilna bloga ( ji tokia standi ir siurksti, o dar maciau buna tokia svelnute kaip vata, tai kuri cia geresne batukams velti)?
Kiek mazdaug laiko jus veliate nuemusios nuo sabloniukio? Man kazkodel nelabai susitrauke, nors siaip paziurejus atrodo gana tvirtas gaminys.
Ir paskui dziovinti reikia uzmovus ant kazkokio kojytes maketuko?
Labai laukiu jusu patarimu. Ir tu del sabloniuku taip pat
Jau negaliu sulaukt vakaro kai galesiu vel bandyti prisijaukinti vilnele?
QUOTE(lusis @ 2008 11 27, 14:53)
O is kur jus gaunate tokius didelius kilimelius? As tai toki buitini, kur po lekstem dedas turius, tei man neiseis batuku velt. O su burbuline pleve tas pats gaunas kaip su kilimuku?
As neturiu didelio, kiek reikia,- paveliu su buitiniu. Ir rankom puikiai veliasi.
QUOTE(lusis @ 2008 11 27, 15:50)
Ir dar noriu paklaust, darant ta U formos sablona tapkutem kaip ten ji reikia isimatuot? Juk paduko neuztenka?
ka tu ten nori matuot? aulo ilgi koki nori pasidarai jei per ilgas,- veliau galesi nukirpt. o peda kaip ir paprastas slepetes,- tas pats shablonas, tik aula pripieshi.
QUOTE(lusis @ 2008 11 28, 07:48)
*sakykit kaip suprantu muiluotas vanduo turi but labai karstas?
**Vilna reikia delioti skersai isilgai tada apversti uzlenkti krastus ir vel skersai isilgai vel apversti uzlenkti ir vel skersai isilgai ir vel apversti? O sakykit kaip jum nesigauna stori krastai juk kai tiek kartu atsilenkia tie krastukai tai ten toks kantas gaunas ???
***O paskui jau isemus sabloniuka tai veliant as dar i ta kilimuka patrindavau, tai man ta vilna rubuiliuotis pradejo, gal mano vilna bloga ( ji tokia standi ir siurksti, o dar maciau buna tokia svelnute kaip vata, tai kuri cia geresne batukams velti)?
****Kiek mazdaug laiko jus veliate nuemusios nuo sabloniukio? Man kazkodel nelabai susitrauke, nors siaip paziurejus atrodo gana tvirtas gaminys.
*****Ir paskui dziovinti reikia uzmovus ant kazkokio kojytes maketuko?
**Vilna reikia delioti skersai isilgai tada apversti uzlenkti krastus ir vel skersai isilgai vel apversti uzlenkti ir vel skersai isilgai ir vel apversti? O sakykit kaip jum nesigauna stori krastai juk kai tiek kartu atsilenkia tie krastukai tai ten toks kantas gaunas ???
***O paskui jau isemus sabloniuka tai veliant as dar i ta kilimuka patrindavau, tai man ta vilna rubuiliuotis pradejo, gal mano vilna bloga ( ji tokia standi ir siurksti, o dar maciau buna tokia svelnute kaip vata, tai kuri cia geresne batukams velti)?
****Kiek mazdaug laiko jus veliate nuemusios nuo sabloniukio? Man kazkodel nelabai susitrauke, nors siaip paziurejus atrodo gana tvirtas gaminys.
*****Ir paskui dziovinti reikia uzmovus ant kazkokio kojytes maketuko?
*a kodel taip supranti? Neturi. Uztenka shilto. Negerai vilna plikyt.
** praktika, praktika ir dar karta praktika... reikia krashtus kiek poniau deliot ir labai gerai uztempt ant shablono. Ir, aishku, nuo krashtu velt pradet.
*** vienos megsta karshini, kitos sluoksna, cia jau pagal skoni...sako, karshinio tapkes tvirtesnes.... greiciausiai per sausai velei, tai ir burbulavosi...
**** kol susivelia. Buna valanda, buna, 2 dienas.... kokiu trecdaliu tai turetu sumazet (jei storos).. jei plonos, tai ir daugiau.
***** galima apsiauti, tada atsargiai nusimaut ir padet dziut. Arba suformuot rankom ir padziaut.
Sveikos, velejos! As taipogi dabar uzsinorejau velti (vel ), na ir uzsimaniau nusivelti batus... Darysiu, matyt, kaip cia kazkas 1-ame puslapy rase, pagal alla "proteza"... Tik va vienas klausimas iskilo ... Ka daryti del padu... as, matot, kaip musu senoliai, noresiu po lauka laisvalaikiu vaikscioti... Tai gal galite patarti kaip cia su tais padais... Is anksto labai labai DEKUI
grandioziniai uzhmojai chia paskutiniu metu... tuoj pirmas projektas bus paltas, kiek suprantu
Senoliai kalioshus audavosi ant veltiniu. Tai nusipirk ir neshiok po laika i sveikata. Prashom ir mums nepamirsht pasirodyt, kai jau suvelsi
QUOTE(moksleive_rutjule @ 2008 11 28, 12:51)
Sveikos, velejos! As taipogi dabar uzsinorejau velti (vel ), na ir uzsimaniau nusivelti batus... Darysiu, matyt, kaip cia kazkas 1-ame puslapy rase, pagal alla "proteza"... Tik va vienas klausimas iskilo ... Ka daryti del padu... as, matot, kaip musu senoliai, noresiu po lauka laisvalaikiu vaikscioti... Tai gal galite patarti kaip cia su tais padais... Is anksto labai labai DEKUI
Senoliai kalioshus audavosi ant veltiniu. Tai nusipirk ir neshiok po laika i sveikata. Prashom ir mums nepamirsht pasirodyt, kai jau suvelsi
QUOTE(uups @ 2008 11 28, 14:25)
grandioziniai uzhmojai chia paskutiniu metu... tuoj pirmas projektas bus paltas, kiek suprantu
ir besiūlis pageidautina