Vauuuuu ,kokie tapukai Kaži kada aš prisiruošiu pabandyti Taip norisi ,bet vis bijau sugadinti
man irgi grazu
Sveikos, darbstuoles.... as cia velime naujoke... nuveliau siandien dvi poras batu. Dukra jau ryt poryt nores nesioti, o is kur to latekso gauti? ir kiek kainuoja? gal jus jau apie tai ir kalbejot, bet per rupescius neturiu laiko visko skaityti...
QUOTE(molinuke @ 2008 10 21, 22:36)
Sveikos, darbstuoles.... as cia velime naujoke... nuveliau siandien dvi poras batu. Dukra jau ryt poryt nores nesioti, o is kur to latekso gauti? ir kiek kainuoja? gal jus jau apie tai ir kalbejot, bet per rupescius neturiu laiko visko skaityti...
as esu pirkus : www.vilnosfabrikas.lt
QUOTE(juperi @ 2008 10 21, 23:41)
as esu pirkus : www.vilnosfabrikas.lt
o kiek teko laukti to latekso? nes kaip suprantu dabar jo nera,jis tik pagal uzsakyma
QUOTE(juperi @ 2008 10 21, 20:22)
Juperi labai gražu (kur tiek tapkučių atsikratai? )- o tie raštai įvelta vilmnelė su adata?
Opapa- kaip pirkaas darbelis tikrai super - mano pirmas taip neatrodė bet dabar tampau po namus.
Gute*, taip adatele isbadyta...
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 10 21, 22:55)
o kiek teko laukti to latekso? nes kaip suprantu dabar jo nera,jis tik pagal uzsakyma
Aš užsisakius laukiau apie dvi savaites, bet dabar prieš pora dienų gavau, tai gal jau turi. Šiaip, kaip jau pranešė, kad gavo, pervedžiau pinigus penktadienį, gavau pirmadienį.
na, merginos, apziurejau as cia jusu darbelius - nerealus visi as dar visai pradinuke (gal net parengiamuke ) sioj srity labai noreciau ismokti ir per kaledas artimuosius nudziuginti slepetemis.
Tema tai tikrai nereali . Žiūrėjau žiūrėjau, ėmiau ir užsirašiau lapkričio mėn. į šlepečių vėlimo kursus Ot jau žinau, ką artimiesiems dovanosiu per kalėdas Reiks tik laiko kažkaip atrasti