Aciu Siaip radau info tik tiek, kad ne is avies vilnos veldavo senoveje - aviu neturejo. Is ko - nezinau, as jamsiu siurkscia avele. Del impregnavimo - jeigu labai gerai suveli, tai net ledas tirpsta po kojom nuo silumos, o ir neslampa. reikes pabandyti gal pamirkyti kame nors gabaleli veltinio, paeksperimentuoti Man idomu, kokio ilgio jie buvo, bet itariu, cia pagal save daryti reikes....
as irgi noreciau tokiu batu g00te velia kazka panasaus, jos temeles
1-majame puslapiuke maciau ta serija vadinasi 'velykine kiausiniene' atrodo
1-majame puslapiuke maciau ta serija vadinasi 'velykine kiausiniene' atrodo
QUOTE(g00te @ 2007 11 16, 20:41)
na kur vilna velimui parduodama, arba internetinese pard.
Sveikos, darbštuolės.
Aš neveliu, tik svečiuose iš nertų batukų temos
Mane domina kaip padengti nertų batukų padukus taip, kad neslidinėtų. Mačiau, kad Vilnos fabrike yra pirkti tik po didelę bankę latekso. Bet aš tik noriu vieną kartą pabandyt, ir nežinau, ar man "prilips". Gal kuri norėtų kooperuotis užsakant? Arba parduoti man nebenaudojamo latekso arba parduoti dalį iš didelio butelio?
Lauksiu į AŽ. Nes čia užsukau tik į svečius
Sėkmės jums kūryboje! Tikrai yra be galo gražių darbų
Beje, gootes man nerodo nuotraukų kažkodėl, gal cenzūra?
na kiek cia grozybiu privelusios labai grazus darbeliai
Labai grazu Juperi. pirmosios su lapeliais vaje kokios dailios.
As nuv4liau pirmas savo tapkes, pasidariau tiesa pries tai maketukus. Bet gavosi man jos tip tpo kojai, nnoretusi kiek didesniu ir storesniu- tai didinsiu maketa ir desiu daugiau sluoksniu. Vat.
As nuv4liau pirmas savo tapkes, pasidariau tiesa pries tai maketukus. Bet gavosi man jos tip tpo kojai, nnoretusi kiek didesniu ir storesniu- tai didinsiu maketa ir desiu daugiau sluoksniu. Vat.
QUOTE(gutė* @ 2008 09 14, 23:47)
Labai grazu Juperi. pirmosios su lapeliais vaje kokios dailios.
gut*, parodyk savo tapkutes...
Sveikos, mamytes,
Ga kas veliat angeliukus, o gal kas zinot kur juos galima butu isigyti ir kiek tai kainuotu?
Pati velti nemoku, net nepradedu, nes manau, kad nuztektu kantrybes tokiam darbui
Ga kas veliat angeliukus, o gal kas zinot kur juos galima butu isigyti ir kiek tai kainuotu?
Pati velti nemoku, net nepradedu, nes manau, kad nuztektu kantrybes tokiam darbui
Ievuschka velia nerealaus grozio angelus. Paziurek sitoj temelej-rasi jos angeliukus ir galesi jai laiskeli parasyti
http://www.supermama...;#entry19889059
http://www.supermama...;#entry19889059
veliam, bet ka chia ta pati per ta pati rodyt