Bet tai reiktų nuskalauti tą pačią minutę.
QUOTE(DOSETH @ 2008 03 07, 23:36)
Bet tai reiktų nuskalauti tą pačią minutę.
tai skalavau, apipyliau, bet taip ziauriai apipyliau, iskart nulekiau prie kriaukles ir skalavau, tik sunku skalaut, puse pado buvo ka tik lateksu nutepta, teko dar pada saugot. Zodziu kol kas matosi deme, ziuresiu, kas ryt bus. aj ajnu gult.
o kur tu sitai radai? kokia kaina? jei tai, ka as isivaizduoju tai oj aip butu kruta!!!!!!!!!!!!tie, kur persvieciami...
Sveikos seniai bematytos
g00te, kokie daikciukai manau ne tau vienai ju prisireike
na vat... o as kaip visada su savo kvailais klausimais gavau isakyma padaryti batukus 1 metu vaikuciui kol nepradedi daryt viskas aisku, bet tik prisedau braizyt sablona, atsirado milijonas klausimu visu pirma kokio ilgio patartumet daryti batuka? mergina kaip savo amziui didoka, tai nelabai zina ar iprastinis 12-13cm tiks antras klausimelis ar krasta susitraukimui palikti kaip visada ~2-3cm, o gal didesni dzieve dzieve, jauciuos kaip pirmoke
na vat... o as kaip visada su savo kvailais klausimais gavau isakyma padaryti batukus 1 metu vaikuciui kol nepradedi daryt viskas aisku, bet tik prisedau braizyt sablona, atsirado milijonas klausimu visu pirma kokio ilgio patartumet daryti batuka? mergina kaip savo amziui didoka, tai nelabai zina ar iprastinis 12-13cm tiks antras klausimelis ar krasta susitraukimui palikti kaip visada ~2-3cm, o gal didesni dzieve dzieve, jauciuos kaip pirmoke
dar vieni
QUOTE(g00te @ 2008 03 08, 11:24)
oi g00te, čia tau kaip obuolys Niutonui. Oi neatsilaikysi, tikrai neatsilaikysi
Ir surask tu man, tokiam virtualiam chaose, kaip tik tai ko tau reik
QUOTE(uups @ 2008 03 07, 18:48)
pamishus boba
....jeez, kaip noreciau gyvai pamatyt kaip ten imanoma tiek suvelt
ar bent pachiupinet tavo tapkes. Gal kada pasiseks
Pas jus, matyt, vilnos kazhkokios ypatingos
....jeez, kaip noreciau gyvai pamatyt kaip ten imanoma tiek suvelt
ar bent pachiupinet tavo tapkes. Gal kada pasiseks
Pas jus, matyt, vilnos kazhkokios ypatingos
nu mano irgi ne dvigubai didesni šablonai. trečdaliu.
bet įsivaizduoju, kad jei plonai detum vilną, tai tas dvigubas susiveltų iki normalaus - bet jei storai...tai jaučiu neįmanoma suvelti iki to viengubo dydžio
Divai savimeile glosto, o man ... ka i krumus begt nebegsiu
bet mano baciuku gamyba ir ju tobulinimas- atidedamas
QUOTE(solele @ 2008 03 12, 20:37)
Divai savimeile glosto, o man ... ka i krumus begt nebegsiu
na savimeile ir sirdi glostyti man rodos kiek skirtingi dalykai. atsiprasau, kad patrukdziau procesui....gerai dar kad niekas niekur nepasiunte...
QUOTE(*Diva* @ 2008 03 13, 01:41)
na savimeile ir sirdi glostyti man rodos kiek skirtingi dalykai. atsiprasau, kad patrukdziau procesui....gerai dar kad niekas niekur nepasiunte...
Viskas gerai Diva ne tu patrukdei. Atvirksciai, paskatinot mane dirbt ir kokybiskai. Paciai ieskot darbo stiliaus ir kokybes.
QUOTE(Bonbonke... @ 2008 03 08, 12:54)
Sveikos seniai bematytos
laba, na nzn, nzn maniskis ir neissmulkiuju, tai peda 13,5-14cm. nu bet cia vilna pedu nenuspaus