O . Ačiū , merginos
Velai velaiu kazka nedaveliau... norodysiu savo kaliosu geda
tik norejau visu paklaust ar muiluojat vamdeni, kuriuo slakstot sluoksnius?
QUOTE(solele @ 2008 03 05, 14:29)
Velai velaiu kazka nedaveliau... norodysiu savo kaliosu geda
as tai taip-nuo iki su muilu-ir man kuo jo daugiau tuo geriau as savosiom ne tu kilimeliu ar burbulines pleveles nenaudojau-rankom suveliau... gal man vilna labai gera papuole beje,as slapinu ne kiekviena sluoksni-skaiciau(o ir pasitvirtino) viska sudedi-tada slapini
oi kiek man reiks dar kantrybes kol ismoksiu... antri nevykeliai stovi...
bet kazkaip dorai a nei vienas doras lietuvis nenori parodyti kaip daryti. Va tautiete uzsienyje , amorikonus moko , o kad normaliai parodytu... tai ne
gal cia kokias paslaptis FILMUKAS APIE LIETUVAITE
bet kazkaip dorai a nei vienas doras lietuvis nenori parodyti kaip daryti. Va tautiete uzsienyje , amorikonus moko , o kad normaliai parodytu... tai ne
QUOTE(solele @ 2008 03 07, 08:38)
bet pirmuose puslapiuose temos yra bent dvi nuorodos,kaip tuos batukus velti as tai jas issinagrinejau ir nuveliau-nieko sudetingo.antrus irgi va nuveliau ana diena
dbr laukiu kol vilna pristatys,ir vel velsiu -uzkabino
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 03 07, 12:07)
bet pirmuose puslapiuose temos yra bent dvi nuorodos,kaip tuos batukus velti as tai jas issinagrinejau ir nuveliau-nieko sudetingo.antrus irgi va nuveliau ana diena
Kokios fainulkos boruzeles!!!!
QUOTE(solele @ 2008 03 07, 10:38)
oi kiek man reiks dar kantrybes kol ismoksiu... antri nevykeliai stovi...
dazniausiai burbu sau tyliai. Na bet nenutylesiu sikart- nezinau ka galima daugiau padaryt- kaskart vis labiau gailiuosi, kad sedejau ir rasiau ilgiausia romana kaip velti batus, fotografavau, dejau.. O kazkas tingi viena puslapi pasiskaityt ir tik kaltina, kad jam niekas nesukramto ir neideda i burna... tokiu budu tikrai nieko nenuvelsit- tai ilgas, ruopstus ir antrybes reikalaujantis darbas. Ir lai as busiu pikta burbanti senbuve- tiek to, na bet, merginos NA PASISKAITYKIT NORS TAI KAS JAU SUKRAMTYTA, o jau tada kaltinkit kokie tie lietuviai- niekuo nesidalina ir nieko nemoko...
miss X.Y.- grazus baciukai, tik stipriai nedavelti- dar tiek pat patrink kiek jau trynei ir pamatysi kas gausis- tokie ilgai nesinesios, greit apsivels, greit skyles atsiras- o ai davelsi- dziaugsiesi ilgai. tik, aisu dydis irgi bus gerokai mazesnis:) Na bet kuo daugiau bandysi- tuo geriau gausis. sekmes!
prasau ant manes nepykti perskaiciau visus puslapius ne tik super mamos , bet ir kitus.
Man irgi kai kuriu babiukai mazum ir butu grazus jei butu kokybiski. As irgi , tokia neismanele matau kad batukai bedavelti pas daugeli is cia rodziusiu.
del to man ir noris ant kitu burbet
tada konkreciais klausimais "uzmetysiu" tiksliau savo nesekmem:
man baciukus drekinakt atsisluoksniuoja vilna. Per daug vandens?
ir ar reikia trinti po kiekvieno sluoksnio ar tipk sudejus visus?
Busiu dekinga jei kas atsakys be pykcio
na einu dar paskaitysiu
Man irgi kai kuriu babiukai mazum ir butu grazus jei butu kokybiski. As irgi , tokia neismanele matau kad batukai bedavelti pas daugeli is cia rodziusiu.
na einu dar paskaitysiu
QUOTE(solele @ 2008 03 07, 11:41)
prasau ant manes nepykti perskaiciau visus puslapius ne tik super mamos , bet ir kitus.
na einu dar paskaitysiu
na einu dar paskaitysiu
nesuprantu ka reisia atsisluoksniuoja vilna. slapinu visus sluoksnius. per tinkleli, atsargiai, is pradziu tik svelniai ir atsargiai reiia dirbt, kol vilna nesukimba ir tik paskui jau galima is jos "tyciotis", stipriai trinti ar metyti. O is pradziu tik svelniai, atsargiai ir su meile.. o vandens per daug nebuna.. kas per daug- tas nulasa:)))
Va va , tik is kelinto karto man "dasilo" kad per tinkleli.
Dabar jau per tinkleli viena veliau.
Aciu
o kaip greitai isimat lekala?
O atsisluoksniuoja, kai vandens pili. Suprantu , kad per didele srovele uzpilu, tai ir issiskiria...
QUOTE(*Diva* @ 2008 03 07, 09:29)
..
miss X.Y.- grazus baciukai, tik stipriai nedavelti- dar tiek pat patrink kiek jau trynei ir pamatysi kas gausis- tokie ilgai nesinesios, greit apsivels, greit skyles atsiras- o ai davelsi- dziaugsiesi ilgai. tik, aisu dydis irgi bus gerokai mazesnis:) Na bet kuo daugiau bandysi- tuo geriau gausis. sekmes!
aciu uz patarima -aga jau ir paciai kaip ir dasilo-kad ne visai davelti -mazoji panesiojo-ziuriu,kad veliasi.na bet kadangi cia pirmieji-tai,kaip ir sakai- kiti bus labiau pavyke.tik zulint labiau reiks
o burbejimas tikrai pelnytas -tikrai tavo visi smulkus aprasymai su nuotraukom ir dar kazkurios mamytes(nepamenu nicko ) ir padejo ryztis nuvelt tapkutes. aciu jums,kad dalinates