Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinės, šlepėtės, kojinės, batukai

Sedona!!! Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sedona, tos paskutiniosios.... Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 02 06, 22:18)
Dar pabandžiau iš šiurkščios lietuviškos vilnos pavelti.Niekam tos vilnos nepritaikau, o tapcėm visai pravertė. biggrin.gif Tokios netgi kietokos ir tvirtos susivėlė.

thumbup.gif na šitos, tai mane sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 02 06, 22:18)
Ačiū.  biggrin.gifJūsų vertinimas pastiprina. Atsimenu , kokios pirmosios ližės gaudavosi, o pačiai atrodydavo kaip nemažas pasiekimas  lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar pabandžiau iš šiurkščios lietuviškos vilnos pavelti.Niekam tos vilnos nepritaikau, o tapcėm visai pravertė. biggrin.gif Tokios netgi kietokos ir tvirtos susivėlė.

Nuostabu wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taip , tikrai, kuo toliau, tuo labiau Sedonos tapkutės daros kaip fabričnos, čia aišku, gerąja, kokybiškumo prasme... 4u.gif
Atsakyti
Sedona, labai gražios šlepetės wub.gif thumbup.gif šitos taip naturalia, atrodo, kai pilkšvos, labai dailu, pasaka, kaip gražiai veli wub.gif
Atsakyti
Ačiū gi labai , mergaitės biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprašau, čia vėl aš . Šiandien padariau, tai negi viena pati žiūrėsiu į jas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nagi zinok fantastiskos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sedona, gražu wub.gif neturiu ką ir pridurti smile.gif tokios atrodo gan paprastos, bet labai dailios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2008 02 08, 18:03)
Atsiprašau, čia vėl aš . Šiandien padariau, tai negi viena pati žiūrėsiu į jas  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif teisingai, reikia grožius ir mums rodyt wub.gif wub.gif wub.gif . O jau baltumas thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui , merginos už paskatinimą.Šitą savo žmogui dariau , ale tik viena kol kas . Reikia gi ir dulkes kartais namie pašluostyti doh.gif
user posted image
Atsakyti