QUOTE(ausrele @ 2008 01 25, 10:40)
Labas rytas,
Zinokit supratau, kodel man pirmosios tapkytes neisejo. Nusipirkau vakar zurnaliuka apie velima. Analizavau, analizavau ...
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
As slapindavau gaminio krastus, o is pradziu negalima, nes paskui blogai "sukimba". Man taip ir buvo. Skyresi per siules. Neteisingai naudojau "burbuline" , naudojau karsena o ne sluoksna. Ir tikriausiai jos buvo per mazai
Aciu visoms mergaitems uz pagalba ir komentarus, bandysiu dar
Tiesa, zurnaliuke radau info, kad krastai turetu buti siek tiek plonesni. Kaip isploninate? Ir kur perkate "burbuliuotos" pleveles?
Nemanau, kad čia tame esmė, jog šlapinai kraštus. Aš nuo pat pradžių šlapinu kraštus ir muiluoju ir sukimba viskas puikiai. Ir naudoju taip ir sluoksną ir karšinį. Tik kraštus užlenkimui reikia manau tokiu atveju didesnius biškelį palikti, aišku jie turi būti plonesni( plonini paprasčiausiai ploniau vilnos atplėšdama). Ir be abejo, jei vilnos bus per mažai suklota, tai jau niekas nepagelbės, liks gaminys skylėtas ar geriausiu atveju labai "Skystas".