Laba aš taip pat labai noriu išmokti šlepetes nusivelti bet nelabai man sekasi gal kuri galėtų viską aiškiai ir detaliai išdėstyti darbo eigą kas po ko eina kaip padą su viršum sujungti būčiau labai dėkinga
QUOTE(saulėgrąža23 @ 2008 01 14, 11:21)
Laba aš taip pat labai noriu išmokti šlepetes nusivelti bet nelabai man sekasi gal kuri galėtų viską aiškiai ir detaliai išdėstyti darbo eigą kas po ko eina kaip padą su viršum sujungti būčiau labai dėkinga
yra sitoj temoj yra itin aishki ir detali Divos pamokele......nevyk dievo i medi ir nenorek, kad uz tave dar ir sukramtytu
Nuska, bent is pradziu galima sau neblogai pagelbeti veliant ant vaiko guminiu batuku, pvz... veliau toliau veliant forma labai neblogai issilaiko
QUOTE(uups @ 2008 01 14, 10:30)
yra sitoj temoj yra itin aishki ir detali Divos pamokele......nevyk dievo i medi ir nenorek, kad uz tave dar ir sukramtytu
Nuska, bent is pradziu galima sau neblogai pagelbeti veliant ant vaiko guminiu batuku, pvz... veliau toliau veliant forma labai neblogai issilaiko
...arba ant kaliosu, suaugusiems tapkes
Oi suzaveta as jusu darbeliais
Idomu, per kiek tapkes suveliate???
QUOTE(ausrele @ 2008 01 14, 16:04)
Man trunka apie 3 valandas.
QUOTE(Minesota @ 2008 01 14, 12:18)
Man trunka apie 3 valandas.
aha...o ar ant pado dedate ka nors,pvz, odos, nes isivaizduoju, labai slidzios turetu buti...
QUOTE(ausrele @ 2008 01 14, 19:27)
aha...o ar ant pado dedate ka nors,pvz, odos, nes isivaizduoju, labai slidzios turetu buti...
na kiek girdejau tai *Diva* tepa padukus silikonu arba klijuoja padukus
jei neklystu jei suklydau tai *Diva* sorry
QUOTE(*Diva* @ 2007 08 30, 05:08)
Va cia aprasymas, kaip velti siuos baciukus rusu kalba:
http://community.liv...861.html#cutid1
sekmes!
http://community.liv...861.html#cutid1
sekmes!
Aciu Diva! uz labai issamu papasakojima butinai bandysiu daryti
Nu visu tapkutes super
Ziurineju nerealiasias Uups tapkutes Kaip tas gelytes ir taskiukus, su adata jau po to ibadyti reikia,ar ant slapio?
Aciuks!
QUOTE(g00te @ 2007 11 17, 16:26)
raudonos slepetes- puantai , kaip dekoras ivelti juodi lininiai neriniai, kaspinai lengvai issitraukia
KARMEN... gal?
KARMEN... gal?
Vau kaip grazu! !!! Superiniai
Niu va perskaiciau pagaliau visa tema. Suzaveta visu darbeliais! Saunuoles mergaites ir as taip noriu!
Artimiausiu metu pradesiu velti vyriskas tapkes dovanu. Domintu tokios kaip Upss tapkes, t.y. paparastos, ispiriamos, ne nykstuku
Artimiausiu metu pradesiu velti vyriskas tapkes dovanu. Domintu tokios kaip Upss tapkes, t.y. paparastos, ispiriamos, ne nykstuku
QUOTE(god@ @ 2008 01 14, 18:06)
na kiek girdejau tai *Diva* tepa padukus silikonu arba klijuoja padukus
Atsakysiu už Divą (tikiuosi nesupyks ):Diva tepa lateksu, t.p. yra siuvusi odinį paduką (arba odos pakaitalo). Bet visgi patogiausia, greičiausia-nutepti lateksu. Silikonas-tai statybinė medžiaga , nors kažkas yra bandęs ir silikonu tepti, bet jis po kiek laiko atsilupinėja.Taip kad geriau naudoti medžiagas pagal paskirtį
kokios fainos raudonos "baletkės" dar su nėriniukais....
Sveikutės,
gal galit pasakyti kiek sunaudojat gramų vilnos porai pirštinių ir porai tapkių.
gal galit pasakyti kiek sunaudojat gramų vilnos porai pirštinių ir porai tapkių.