Pagalvojau, kodel nesulaukiu jokiu komentaru del savo pirmu tapkiu -patikrinau, o pasirodo mano nuoroda neveikia.... Idedu dar karta - cia pirmos tapkes, mano dovana mamai gimtadienio proga - po savaites dovanuosiu
Pelytes sūryje
Kokios šmaikščios tapkikės mamai Iš karto pagalvojau , kad ten kirminukai išlindę , bet paskui iš pavadinimo viską supratau
QUOTE(Sedona @ 2008 01 09, 00:41)
Kokios šmaikščios tapkikės mamai Iš karto pagalvojau , kad ten kirminukai išlindę , bet paskui iš pavadinimo viską supratau
Sedona, prajuokinai mane
O stai ka tik pabaigiau tapkytes sau mylimajai
Greitai tapsiu mažos mergaitės mamyte
Nutellina - super šlepsės
Į tą sūrį net baugu būtų koją įkišti, o jeigu kas nors tik capt už piršto! Taip ir atrodo,kad viduj pelytė slepiasi
O rausvosios-tokios romantiškos Nėrinukus privėlei ar prisiuvai? Ir kokiais ten įdomiais kvadračiukais papuošei, niekaip neįžiūriu, kas per daiktas?
Ir tai-pirmosios šlepetės? Nieko sau Tikrai šaunuolė
Į tą sūrį net baugu būtų koją įkišti, o jeigu kas nors tik capt už piršto! Taip ir atrodo,kad viduj pelytė slepiasi
O rausvosios-tokios romantiškos Nėrinukus privėlei ar prisiuvai? Ir kokiais ten įdomiais kvadračiukais papuošei, niekaip neįžiūriu, kas per daiktas?
QUOTE(ievuschka @ 2008 01 09, 01:14)
Nutellina - super šlepsės
Ievuschka, ačiū Sūrį greitai mamai padovanosiu - ji dar nematė
O prie rausvų nerinukus priveliau su adatele, o kvadračiukai - tai MADA pardei pirkau - karoliukai tokie
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 08, 21:51)
Pagalvojau, kodel nesulaukiu jokiu komentaru del savo pirmu tapkiu -patikrinau, o pasirodo mano nuoroda neveikia.... Idedu dar karta - cia pirmos tapkes, mano dovana mamai gimtadienio proga - po savaites dovanuosiu
Pelytes sūryje
Pelytes sūryje
Labai fainos tapkutės Labai originaliai sugalvota
Ir "sūrinės" ir rausvosios tiesiog labai labai..
Kaip man knieti pabandyti tapkes nusivelt.
QUOTE(ingushka @ 2008 01 09, 18:29)
Labai fainos tapkutės Labai originaliai sugalvota
Ačiukas, Ingushka Būtinai sau tapkites nuvelk - neisivaizduoji, kaip su jais malonu ir šiltaaaa.....
A, va ir čia radau tą klausimą. Dekorą įvėliau darbo eigoje. Iš karto klojau . Beveliant kai kas pasislepia, kai kas ryškiai pasimato , man dar įdomiau .
Sedona, man tai tavo pirštinės fantastiškai gražios O irgi iš karto dvi pirštines velei?
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 09, 00:02)
Sedona, prajuokinai mane
nu vat, jau ir nerinukai madoje
Nutellina, taip, vėliau iš karto abi. Perkirpau vėliau, jau įpusėjus vėlimą.