Sveikos
Noreciau ir as tokias grozybes sau susivelti ,bet nerandu nuorodelės nuo ko pradeti
Daivulyte, manau, reikia nuo pirmo šios temos puslapiuko pradėt - ten labai gerų pamokėlių ir reikalingos informacijos yra. Aš taip ir pradėjau
Sveikos, darbštuolytės,
Uups šaunios tavo tapcės ir pirštinaitės, Sedona- lux pirštinės
Uups šaunios tavo tapcės ir pirštinaitės, Sedona- lux pirštinės
QUOTE(Nutellina @ 2008 01 05, 15:33)
Daivulyte, manau, reikia nuo pirmo šios temos puslapiuko pradėt - ten labai gerų pamokėlių ir reikalingos informacijos yra. Aš taip ir pradėjau
Aciu
Tai va reikia tik gero spyrio siknon ir viska issiaiaskini
goote->niu visi labai faini batukai, o mini kerziukai jau tokius jeigu mergaite tureciau griebciau nerealus gavos
viskas uzsikabinau su batukais. vaziuosiu vilneles ieshkoti..
viskas uzsikabinau su batukais. vaziuosiu vilneles ieshkoti..
stai savaitgalis as ir vel susivelus apsivelus
troliu batai, nenaujiena bet kokie jie man smagus
aisku mergaiteas, perverskit temas, visko cia yra ir as is forumieciu velt ismokau
ViduxKLP, labai gražus tie troliški batukai, ir spalvos labai malonios, šiltos tokios O mažučiukai batukai kam nuvelti?
čia kaip supratau šeimyninis komplektas?
o kaip vyrija reaguoja į tokius riestanosius?
o kaip vyrija reaguoja į tokius riestanosius?
Cia radau puslapiuka apie vilnos kieki ir dydzius
http://www.peak.org/...ootPattern.html
http://www.peak.org/...ootPattern.html
QUOTE(Daivulyte @ 2008 01 08, 16:14)
Daivulyte, cia geras puslapiukas - as dabar rozinius batukus veliu, tai sablona dariau butent is sio puslapio - labai gerai gavosi
Aciu aciu
komplektas seimyninis- man, mano mama ir mano 1 metuku suneliui. kas del vyru, tai nzn (tetuko mes neturim)- bendradarbiams labai patiko, o paprastas tapkes ir vyrams esu dariusi visi labai laimingi
Man atrodo, kad tokios tapkes tikra juoko terapija ziemos vakarais ir, silta ir nuotaika gera
komplektas seimyninis- man, mano mama ir mano 1 metuku suneliui. kas del vyru, tai nzn (tetuko mes neturim)- bendradarbiams labai patiko, o paprastas tapkes ir vyrams esu dariusi visi labai laimingi
Man atrodo, kad tokios tapkes tikra juoko terapija ziemos vakarais ir, silta ir nuotaika gera
aha
aš gal kadanors mamai irgi nuvelsiu.. pati tapkių kažkaip nenešioju....
aš gal kadanors mamai irgi nuvelsiu.. pati tapkių kažkaip nenešioju....