manau, kad tikrai nepatogios...tik kaip ispiriamos, o veliau ir tas 'sugofravimas' pasileis...
pasirodysiu savo pirstines kelias:
Uppsa, a kokia proga tiek roziu
Grazios pirstukes
Grazios pirstukes
QUOTE(Katinytis @ 2007 12 27, 16:50)
be progu... pas mus jas pundeliais pardavineja, tai taip ir gaunu vis:)))
Na matai taviskis ne tik grazus ir protingas, bet dar ir romantiskai nuovokus
QUOTE(Katinytis @ 2007 12 27, 16:54)
Na matai taviskis ne tik grazus ir protingas, bet dar ir romantiskai nuovokus
nenudyvyk...dar pasigadins paskui
ar ne per šiltos tos pirštinės?
QUOTE(MELDA @ 2007 12 27, 21:40)
ar ne per šiltos tos pirštinės?
Kai šalta, jokios pirštinės ne per šiltos
liuks pirštinytės
Uups - nu liuks, ką čia ir bepridursi
QUOTE(ViduxKLP @ 2007 12 12, 00:24)
sveikos merginos
as taip pat veliu jau ir veliu. Tik iskilo klausimelis... veliau ir vaikuciui tapkutes ir sau, tokios siek tie pasisiausiusos gaunasi. Vaikucio baciukai siek tiek liiusiusiburbuliavo - nuemiau burbuliukus ir ok., bet cia mano klaida (ne iki galo jau suveliau) ar jau siuliukai tokie veltinis gaunasi tvirtas, standus. Veliau ir
pirstines kumstines ir nieko - nesioju, o vat tapkes...
patarkit ka nors dovanoms gaminu tapkutes, tai susipergyvenau. Dazniausiai naudoju sluoksna, padui karsini
as taip pat veliu jau ir veliu. Tik iskilo klausimelis... veliau ir vaikuciui tapkutes ir sau, tokios siek tie pasisiausiusos gaunasi. Vaikucio baciukai siek tiek liiusiusiburbuliavo - nuemiau burbuliukus ir ok., bet cia mano klaida (ne iki galo jau suveliau) ar jau siuliukai tokie veltinis gaunasi tvirtas, standus. Veliau ir
pirstines kumstines ir nieko - nesioju, o vat tapkes...
patarkit ka nors dovanoms gaminu tapkutes, tai susipergyvenau. Dazniausiai naudoju sluoksna, padui karsini
Labutis,
Neesu didelė meistrė (esu nuvėlusi virš 60 porų tapcių), bet turiu šiek tiek patirties. Žinau, kad sluoksna su karšiniu gerai susivelia, bet aš taip nedarau, tad ir tau nepatarčiau. Jei veli iš sluoksnos tapkes, tai susiklok visas tapkes tik sluoksnos(kam tas karšinys ), tada sluoksniai bus lygūs, gražūs. Jei tapkės iš sluoksnos būna pasišiaušusios, tuomet jos nedaveltos. O karšinys yra šiurkštesnis, tad gali būti vos pasišiaušęs.
Sėkmės
Papildyta:
Uups, tavo pirštinės LUX
Sveikos
tai va, sugofruotos tapkutes patogios, ten nesimato bet yra idubimas kulnui labai puikiai laikosi ant koju. sugofravimas neturetu pasileist
- taip pat yra viduje sutvirtintas.
pirstinytes labai fainos as vis savo neikeliu, jau keletas poru yra.
ir tikrai ne per silta
tai va, sugofruotos tapkutes patogios, ten nesimato bet yra idubimas kulnui labai puikiai laikosi ant koju. sugofravimas neturetu pasileist
- taip pat yra viduje sutvirtintas.
pirstinytes labai fainos as vis savo neikeliu, jau keletas poru yra.
ir tikrai ne per silta
Labai gražios tapkės, pirštinės, kepurės, super Ar nešiojat viska ka padarot? Neisivaizduoju kai jos neišyra