baciukai
vaikiukai labai tiko ir patiko, bet laukiu latekso/silikono - siaubas kaip jie slysta
QUOTE(g00te @ 2007 11 29, 12:16)
pakviesciau sudalyvaut procese, ale kaip suprantu tamsta - toli... klausk per AZ kas neaishku
ale, zinok, ir ash labai norec tavo procese sudalyvauti ... niekada nemaciau/negirdejau, kad kas vargtu 8 sluoksnius klot...
bet rezultatas nuostabus
Papildyta:
QUOTE(Lape_snape @ 2007 11 25, 14:19)
idomu kas ten ant to latekso butelio uzrasytra. Labai noreciau cia norvegijoje jo nusipirkti bet net nezinau kaip ieskoti... Gal kas zino?
dar gali buti parashyta 'latex milk', tiesiog 'latex', arba 'plasty-late', ziurint kokios firmos. Klausk parduotuvej, nes juos ivairiems tikslams naudoja, as, pvz, turiu juodalateksa skirta pieshimui ant kuno moters-kates kombinezona galima nusipaishyt arba buna dar skirtu besiulems 3D formoms daryti. Mano patyrimu jie visi vienodi....
QUOTE(uups @ 2007 11 30, 12:11)
ale, zinok, ir ash labai norec tavo procese sudalyvauti ... niekada nemaciau/negirdejau, kad kas vargtu 8 sluoksnius klot...
bet rezultatas nuostabus
bet rezultatas nuostabus
kaip tu sudalyvausi?
man tavo gyvenamaja vieta rodo
Vieta: Бoмж
???????
p.s. aciu uz rezultata
na jei ,taip raso reiskias keliaujantis zmogus ,is vienos vietos i kita ...
QUOTE(ViduxKLP @ 2007 11 30, 01:40)
baciukai
vaikiukai labai tiko ir patiko, bet laukiu latekso/silikono - siaubas kaip jie slysta
jau spalvytes tiesiog mano stilius nuostabu
ViduxKLP -
aciu
is tikruju daug jau visko priveliau. Gryztu is darbo ir veliu veliu... Dabar kankinausi kol pirstines nusiveliau, tik is trecio karto pavyko taip kaip norejau. Kokia diena idesiu nuotraukas NUO..IKI
Siaip jau visos poros nesiojamos, bet vienos mylimiausios Apvelinejau juoda "gipiura" balta svelnute vilna. Idomiai gavosi ir labai mielos ant ranku
is tikruju daug jau visko priveliau. Gryztu is darbo ir veliu veliu... Dabar kankinausi kol pirstines nusiveliau, tik is trecio karto pavyko taip kaip norejau. Kokia diena idesiu nuotraukas NUO..IKI
Siaip jau visos poros nesiojamos, bet vienos mylimiausios Apvelinejau juoda "gipiura" balta svelnute vilna. Idomiai gavosi ir labai mielos ant ranku
Sveikutės mamytės, aš savamokslė pradedanti vėlėja mėgėja...čia visas temas perskaičiau ir jau kelis darbelius padariau, sau tapkiukus nusivėlaiu, gėlytę nuvėliau karolius ir pagaliau dykrytei dvejas poras tapukų nuvėliau vakar vakare...nusipirkau lateksą o kaip jį naudot nežinau...ar tiesiog užtept visą paduką?ar taškiukias?okaip džiovint?
QUOTE(erikanas @ 2007 11 20, 13:54)
labai visi veltinukai gražūs ir man atrodo,kad jie tik kambario puošmena
QUOTE(Liudoskis @ 2007 12 07, 15:51)
Sveikutės mamytės, aš savamokslė pradedanti vėlėja mėgėja...čia visas temas perskaičiau ir jau kelis darbelius padariau, sau tapkiukus nusivėlaiu, gėlytę nuvėliau karolius ir pagaliau dykrytei dvejas poras tapukų nuvėliau vakar vakare...nusipirkau lateksą o kaip jį naudot nežinau...ar tiesiog užtept visą paduką?ar taškiukias?okaip džiovint?
Labutis,
Šauniai darbuojiesi, tai ir nuotraukytes galutėm įkelti .
O lateksą tepu lygiai visą paduką (2 kartus) su teptuku.
Sėkmės
Papildyta:
P.S. palik ant "pilvo" tapkes, kol savaime išdžius lateksas (gerai išdžiūsta per parą).
Na tai pasirodau ką nuveikiau...
O čia sau tapukus
O čia dukrytei karnavalui nykštuku bus prie suknytės derinau
O čia sau tapukus
O čia dukrytei karnavalui nykštuku bus prie suknytės derinau
Gal galėtumėte kas padėti . Labai norėčiau nuorodėlės, kaip pasigaminti pirštuotas pirštines. Neabejoju, kad kažkurioje temelėje apie tai buvo rašyta, bet nelabai turiu laiko sėdėti prie kompiuterio