G00te- tavo raudonieji puantai labai emocingi Dailūs, estetiški, nepriekaištingi (ir nuotrauka,aišku, ko verta )
O čia mano antrieji leliukiški batukai(tik nespėjau normaliai nufotografuoti-pradėjo temt, o gero fono paieškoms nebebuvo laiko Tai užnugaryje matomas vienaragio arklio fragmentas ):
Tomassella- fiani tavieji bačiukai, tik man atrodo,kad per aukšti per tą vietą,kur pėdutė kišasi, gali būti "tabalai, tabalai" vaikiukui O gėlytė šone-labai miela, tikrai suteikia subtilumo ir mergaitiškumo įspūdį
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 18, 06:34)
G00te- tavo raudonieji puantai labai emocingi Dailūs, estetiški, nepriekaištingi (ir nuotrauka,aišku, ko verta )
O čia mano antrieji leliukiški batukai(tik nespėjau normaliai nufotografuoti-pradėjo temt, o gero fono paieškoms nebebuvo laiko Tai užnugaryje matomas vienaragio arklio fragmentas ):
kokie grazus kaip jums taip graziai nosys iseina?
QUOTE(Tomassella @ 2007 11 18, 20:36)
kokie grazus kaip jums taip graziai nosys iseina?
Negaliu dar gerai pasakyti (tai tik antrieji normalesni batukai), bet kažkaip beveliant pirščiukais paformavau ir tiek ... Man kažkaip gražesni batukai,kai žemesni būna, įsivaizduoju,kad tarsi palei pėdutę apgulę, tai stengiausi taip ir daryt.O nuo ko čia priklauso-ar šablonas siauresnis turi būt, ar pavelt iš pločio daugiau reikia, ar paformuot kažkaip kitaip-va čia dar trūksta patirties
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 18, 06:43)
Negaliu dar gerai pasakyti (tai tik antrieji normalesni batukai), bet kažkaip beveliant pirščiukais paformavau ir tiek ... Man kažkaip gražesni batukai,kai žemesni būna, įsivaizduoju,kad tarsi palei pėdutę apgulę, tai stengiausi taip ir daryt.O nuo ko čia priklauso-ar šablonas siauresnis turi būt, ar pavelt iš pločio daugiau reikia, ar paformuot kažkaip kitaip-va čia dar trūksta patirties
na manieji irgi normalus tik antri tik niekas neivertina naujokes o tavo labai grazus, visai ne kaip pradedancios
aciu uz komentarus
Tomassella, negaliu nieko pasakyt, tavo foto nematau..
ievuschka, puikiai isformavai, o mazus baciukus, sunkiau anei suaugusiems...
erikanas, copijuok i sveikata...
QUOTE(Tomassella @ 2007 11 18, 20:29)
o cia mano trecias bandymas
ttp://images32.fotki.com/v1059/free/ebb95/1/1162560/5588888/CIMG4913-vi.jpg[/img]
ttp://images32.fotki.com/v1059/free/ebb95/1/1162560/5588888/CIMG4913-vi.jpg[/img]
Tomassella, negaliu nieko pasakyt, tavo foto nematau..
ievuschka, puikiai isformavai, o mazus baciukus, sunkiau anei suaugusiems...
erikanas, copijuok i sveikata...
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 18, 20:34)
O čia mano antrieji leliukiški batukai
labai mieli bačiukai
QUOTE(ievuschka @ 2007 11 18, 22:34)
Puikus!!!!! Nė neįtartum, kad tik antrieji
QUOTE(g00te @ 2007 11 19, 04:32)
Oj, kada ors atradus papildomas 3 valandas...
O va mano "tretieji"
labai gražios tapkytės, tokias avėti būtų gaila, jos man būtų kaip interjero puošyba.
ilgai galvoje kirbejo mintis- o ka jei velt aulinus, bet suvarstomus kaip kerzus su liezuviu ir pan..
ir stai - mini kerziukai
balta merino vilna, silkas - sifonas(tas kur fone), 2 spalvu silko pluosta, mini perliukai.
p.s. po medali ievuschka, erikanas uz mini baciuku formavima, siaubas as suaugusiu batus mformuodama maziau sugaistu, negu tokius mini mini...
ir stai - mini kerziukai
balta merino vilna, silkas - sifonas(tas kur fone), 2 spalvu silko pluosta, mini perliukai.
p.s. po medali ievuschka, erikanas uz mini baciuku formavima, siaubas as suaugusiu batus mformuodama maziau sugaistu, negu tokius mini mini...
jėga, labai originalūs kerziukai
QUOTE(g00te @ 2007 11 20, 22:08)
ilgai galvoje kirbejo mintis- o ka jei velt aulinus, bet suvarstomus kaip kerzus su liezuviu ir pan..
ir stai - mini kerziukai
ir stai - mini kerziukai
jau gyriau tavo temelėje, bet dar kartelį nepakenks šaunuolė tik kad man čia nelabai kerziukai - kur kas puošnesni