Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

jurgita21, dar kart pasikartosiu blush2.gif , saunuole, kad tokio darbo nepabijojai 4u.gif Man labai grazi Tavo staltiese wub.gif
O kad raudona vilna prasimuse, manau taip ir turi but, nes veliant tie plaukeliai "susimiso" 4u.gif O ant tu gelyciu, dar ir akmenukas "uzdetas" wub.gif? Ar man vaidenasi lens.gif

Be to labai smalsu, kaip su ta vibro masinka ar patogiau dirbt ax.gif?
Atsakyti
Nesivaidena, Oksyte, priklijavau 60 svarovskiuku doh.gif
O ta masina, kaip ir sakiau, naudojau tik pradzioj velimo, kad sukibtu vilna, o po to jau kociojau rankomis 2 dienas. Ir tos masinos vyras nepirko, tik paeme is parduotuves pabandyt (pazystamas dirba), sake jei bus gerai, tai tada nupirks, na ji man tikrai padejo, bet liepiau grazinti, kad vel nereiketu tokio didelio daikto daryt, o mazas serveteles ir rankomis puikiausiai suveliu.
O vakar jau sulaukiau prasymo padaryt dar didesne, bet grieztai atsisakiau, nes nezinau kiek reiketu ikainuoti visus skausmus doh.gif Sia dariau savam zmogui, tai tik del to ir ,,pasirasiau,, smile.gif
Atsakyti
Jurgita tikrai graži tavo staltiese,ir isivaizduoju kiek su privargai. doh.gif

aš taip pat šiandien veliau didžiausią savo darbą,bet parodyti dar negaliu wub.gif ,nes dekoro dar truksta.. veliau drauges mažyliui užtiesaliuka vežimeliui ,bat gavosi visa kaldra doh.gif 130x60. Tik gerai ,kad pasirinkau balta vilnele iš ABC,nes su merino vilna tai bučiau pražuvusi doh.gif
Užsakymu tokiu tai tikrai nedaryčiau,nes ivertinti toki darba labai sunku. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2009 03 23, 16:32)
Kadangi prasiau patarimu, tai privalau pasirodyti - didelio vargo rezultatas doh.gif
Drasiai rezkit savo nuomone mirksiukas.gif
user posted image
user posted image

Niu laaaaaabai liuks, taigi reikėjo šiandien atnešti pačiupinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau jusu paklausti ar galima panaudoti ka nors kita o ne bambukini kilimeli veliant slapiuoju budu? ir ar butina naudoti burbuline plevele? jei taip tai ar galima ja kuom nors pakeisti? blush2.gif
Atsakyti
Mergaites,o ta vibruojanti masina tai ta pati kur naudojama uzdejus svytrini popieriu? g.gif
Atsakyti
Sveikos, velikes mirksiukas.gif Noreciau isigyti velta sali ar siaip ka nors pavasariui ant kaklo , skelbimuose kazkaip neaptikau blush2.gif Gal galetumete, tos kurios tuo uzsiimat, man i AZ imesti savo darbeliu su kainomis nuorodas,kad galeciau issirinkti.
4u.gif
Atsakyti
Blansyte, aciu 4u.gif Tikrai pavargau baisiai su ja doh.gif Lauksim Jusu sedevro smile.gif
Knopke, nu kaip fainiai, aptikot mane, aciu uz ivertinima 4u.gif
Atsakyti
blansyte 4u.gif
Oi wub.gif mane ta spalva veža, o gėlių lengvumas wub.gif wub.gif Labai labai gražus darbas wub.gif

jurgita21, bigsmile.gif

NUOSTABUS DARBAS wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 27 kovo 2009 - 20:59
QUOTE(blansyte @ 2009 03 21, 11:07)
laumar,labai geras tavo sprendimas  thumbup.gif  thumbup.gif
manasis salikutis,veltas ant lino,todel labai tinkamas siltesniam orui

user posted image

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai grazu
Papildyta:
kiek cia graziu darbu prisiziurejau wub.gif wub.gif