Įkraunama...
Įkraunama...

Velti šaliai, šalikai, skaros

Vilke, aciu labai. O sitie paskutiniai- nuostabi ideja! thumbup.gif notworthy.gif
Atsakyti
[quote=MAGPIE,2006 11 18, 20:18]
[quote=Heiki Heiki!,2006 11 18, 18:12]
Nagi, merginos, kur visos prapuolėt? unsure.gif
Aš paklaust norėjau...
Kai nori padaryt šaliką su skylėm, tai padarai šaliką ir iškarpai skyles. Bet jei tos skyles turi buti labai dideles. Pvz kaip čia
user posted image
Tai ką daryti? Jau iš karto klojant vilną su skylėm daryti, ar kaip?
[/quote

Nagi nereikia čia nieko karpyti - žiūrėk į nuorodą. Radau ją 3 temoj tongue.gif
http://www.panduroho...erinoull_no.htm
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 08 27, 16:12)
oho  thumbup.gif o kokiai mokytojai?  blush2.gif

p.s. na bet ir figurele turi  bigsmile.gif

Anglu kalbos mokytojai is Panevezio thumbup.gif
Aciu uz komplimentus, del figuros nusiskundimu neturiu tongue.gif (nuo kuklumo nenumirsiu)
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 02 13, 18:13)
vakar buvau kuruose ir vienas is budu yra toks:
veli plonai susideliojusi vilna ant marles siek tiek apveli kad vilna sukibtu ir paskui
marle nuplesi, tai kur skyles sviecia ten jas dar labaiu padidini ir apveli jas apskritimo judesiais taip pasidaro dauuuuuuuug skyliu...sekmes jei supratai....ka norejau gudriai prirasyti rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 02, 17:01)
pabusiu dar gera neprofe ir dar pasidalinsiu puslapiais is knygos  biggrin.gif cia gal kam idomu kaip velti pagal cobweb technika:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 10, 20:10)
kaip tik siandien skaiciau apie elegantiskus plonus veltus salikus smile.gif kad ju nereikia kietai suvelti, jie turi likti minksti, o veliant geriau nenaudoti metymo technikos, kad nesukietetu per daug smile.gif zodziu, saliai nera taip smarkiai nesiojami ir nunesiojami kaip pvz tapkes, rankines, todel jiem ir nereikia stipraus suvelimo, jie vertinami uz minkstuma  smile.gif

Atsakyti
Mano pirmas veltas šalis blush2.gif Labai laukiu kritikos ir kitų komentarų - norisi sužinoti jūsų nuomones 4u.gif Prisipažinsiu, skyliu neturėjo būti, bet kadangi nežinojau kokį sluoksni vilnos det, tai gavosi va taip, teko tas skyles padaryti ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
šalis gražus wub.gif bet toks vaizdas kad skylių geriau nebūtų unsure.gif bet čia tik manonuomonė blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 08 29, 01:58)
Papildyta:

Mano durna galva, tas skyles padaryti visai nesudėtinga - reikia suvelti vientisą šalį, o po to jį iškarpyti.

Tos skylės tokios apvalios, manau, atliekas galima panaudoti visokių gėlyčių gamybai.

Čia tik mano nuomonė unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, na as pribloksta kokiu neitiketinu dalyku Lietuvoje moterys prisidaro...... apsalusi.... ir dar taip profesionaliai.......
man dar oi oi, toli grazu...... reikes ne syki ir ne du paskaityti jusu patarimus......
Na as dar truputi patylesiu zado netekusi, o jums sekmes toliau darbuose.. blink.gif
Atsakyti
Natalyjabut, nepergyvenk dėl skylučių mirksiukas.gif Kai man taip gavosi, veltinio merginos mane paprotino, kad trūkumus (t.y. skyles) galima paverst privalumais, tai dabar nešioju ir nekreipiu dėmesio. Vienu žodžiu apsimesk, kad čia tokia idėja ir buvo - su skylutėmis.
Atsakyti
Čia man gavosi tokia šiltesnė apykaklė . Bandymas velti ant gipiūro biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti