QUOTE(linuse85 @ 2009 12 30, 15:44)
O medikai tai kaip rašiau vieno urologo nuomonę, kur per lrt prieš metus kalbėjo, pavardės tikrai nepamenu, bet jei neklystu tai iš santariškių jis buvo tada. Dar mano tetos vyras yra vaikų gydytojas tai irgi patarė ir man ir savo dukrai (pavardės reikia jo? tikrai abejoju ar pažįstat nes kiek suprantu ne iš ukmergės esat), mano vaiko gydytoja irgi pasakė kad kadangi berniukas tvirtas, tvirtai sėdi jei norit, turit laiko bandykit, paskui mažiau problemų bus ir vaikui sveikiau. Iš jos pusės tai buvo rekomendacija. šiaip net ir ne iš vaikų gydytojų nuomonę tokią susidariau, mamos sesuo yra stomatologė, turi keturis anūkus ir kiek žinau visi iki metų jau buvo išmokinti prašytis ant puoduko. Nemanau kad ji būtų nieko nesakiusi jei tai būtų kažkuo blogai vaikui. O daugiau asmeniškai vaikų gydytojų nepažįstu. bet tikrai būtų įdomu daugiau išgirsti jų nuomonių...
Aciu uz pavyzdzius, na man ir butu idomu isgirsti kitokia nuomone, bet kazkodel randu tik tokio pobudzio informacija . Reik dar prie savo gydytojos kita karta kai eisiu prisikabinti tuo klausymu